login |

Hírkedd – Shooter 3. évad!

2017. 12. 05. 09:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Szeretünk, Raymond! 8. évad, Kolónia 2. évad
 • Premier: The Great Christmas Light Fight S5 (dupla!), Man v Food S6 (új S2), Stripped S1, Cash Cab S1, Vanderpump Rules S6, Relationshep S1, The Real Marigold on Tour S2, Concorde S1, The Hairy Bikers Home For Christmas S1, Island Medics S1 + Finálé: Long Island Medium S10, Ride with Norman Reedus S2, A Haunting S9 + volt ünnepi The Wall
 • Teljes évados premier: Tarantula S1 (TBS)
 • Magyar premier – HBO GO: 12.11 Kívülállók (Misfits) 5. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 12.23 Jobb idők (Better Things) 1. évad
 • Magyar nempremier: 12.13 A szuperhős (Three Inches) (ez egy passzolt Syfy-pilot, amiből végül nem lett sorozat)
 • A Knightfall szinkronhangjai.
 • Sajtóforrások szerint Quentin Tarantino előállt egy remek Star Trek-mozifilmes ötlettel, majd miután azt prezentálta J.J. Abrams-nek, elkezdtek összeállítani egy írószobát, hogy Tarantino sztorija nyomán összerakjanak egy filmet. A hírek szerint, ha ez összejön, akkor akár QT is rendezheti a filmet. (A lényeg: egyre gyakoribb lesz filmek esetében is az írószoba.)
 • Hivatalossá vált: 8 részes lesz a House of Cards 6. évadja, és a központi figurája Claire Underwood, azaz Robin Wright karaktere lesz.
 • A USA berendelte a Shooter 3. évadját, ami 13 részes lesz és a Black Light című Stephen Hunter-könyven fog alapulni valamennyire, ami a sorozat második darabja (az S2 a harmadik könyvet adaptálta). Ebben Bob Lee nehezen tudja feldolgozni a 2. évad eseményeit, eközben pedig egy nemezise rejtélyes részleteket közöl vele apja halálával kapcsolatban, ami egy összeesküvést tár fel szemei előtt.
 • Itt van a Pretty Little Liars-spinoff (tudjátok, amiben Mona és Allison van – bővebben róla itt), a The Perfectionists állandó karaktereinek leírása.
 • A CBS midseason újoncai közül a Living Biblically 02.26-án kezd (hétfő 21:30), míg az Instinct 03.11-én (vasárnap, 20:00)
 • Melissa Joan Hart fogja rendezni a The Goldbergs egyik idei epizódját.
 • 12.14-től a USA csütörtök 22:00-ra pakolja a Damnation-t.
 • Jed Whedon és Jeffrey Bell, az Agents of SHIELD showrunnerjei beszélnek az évadnyitóról.
 • Jeff Probst, a Survivor műsorvezetője beszél a legutóbbi részről (itt is). És nyilatkozik az egyik, illetve a másik kieső is.
 • Vendégszerep: Danielle Galligan – Game of Thrones, Sydney Sweeney – The Handmaid’s Tale (visszatérő), Domenick Lombardozzi, Amy Okuda – MacGyver, Dana Davis – Scorpion,
 • Interjú: Evan Peters (Kai – American Horror Stoey: Cult), Jared Padalecki és Jensen Ackles (Sam és Dean – Supernatural), Cole Sprouse (Jughead – Riverdale), Clayne Crawford (Riggs – Lethal Weapon), Martin Gero (a Blindspot készítője), Cheyenne Jackson (Dr. Vincent – American Horror Story: Cult),
 • Ebből a Kondor Vilmos-interjúból kiderül, hogy a Budapest Noir-ból és további regényekből eredetileg az HBO akart tévésorozatot készíteni. Készült is 8 szkript, de végül behalt a projekt. Hmm, kár érte, a filmnél csak jobbak lehettek volna, még ha nem is drágábbak.
 • Új sorozat: Bard of Blood – Netflix, 8 rész, indiai, többnyelvű (hindi, urdu, angol), készítő: Bilal Siddiqi saját könyve alapján. Politikai kémthriller egy egykori kémről, akit visszarángatnak új, tanáremberi életéből, hogy mentse meg az országot és rég elvesztett szerelmét. Közelharci képességeivel, intellektuális hátterével és személyes kapcsolataival a főhős szembenéz halálos ellenségeivel, miközben versenyt fut az idővel. A tervek szerint indiai sorozatban még sosem látott, stilizált akciójelenetekre fognak építeni.
 • Új sorozat: Shamed – Channel 4, angol, készítő: Anthony Philipson, főszereplő: Faye Marsay, Nick Blood, Mani Yalla. Egy 27 éves nőről, aki bosszút tervez egy tinédzser korában ellene elkövetett szörnyű tettért. Testvérével elrabol két embert. Akiknek azonban fogalmuk sincs, hogy ki az őket elrabló nő és, hogy mit akar tőlük. A sorozat a köztük lévő kapcsolatot és a motivációt bontja ki, valamint a média szerepét annak kapcsán, hogy szégyenbe hozza őket.
 • Kaley Cuoco produkciós cége, a es, Norman Productions (ami rögtön több éves szerződést írt alá a Warner Bros. stúdióval) megvásárolta Chris Bohjalian megjelenés előtt álló könyvének, a The Flight Attendant-nek az adaptációs jogait – és az esetleges sorozatban Cuoco lenne a főszereplő is. Egy légiutas-kísérőről, aki egy dubai szállodaszobába egy halott ember mellett ébred, és fogalma sincs arról, hogy mi történt. Persze fokozatosan kiderül az emlékfoszlányok alapján, hogy milyen következményei lehetnek az alkohol kellemes hatásának, valamint a függőségnek.
 • Az ABC talkshow-t tervez készíteni Alec Baldwin műsorvezetésével, a színész rádiós műsora, valamint a Here’s the Thing With Alec Baldwin podcast szellemében. És lehet, hogy a Jimmy Kimmel Live!-ot követné, vagyis a Nightline helyére kerülne.
 • És, ha már Jimmy Kimmel: a műsorvezető megint kivesz egy hét szabadságot magánéletbeli dolgai miatt, így ismét csak vendégműsorvezetők veszik át a helyét: Chris Pratt hétfőn, Tracee Ellis Ross kedden, Neil Patrick Harris szerdán és Melissa McCarthy csütörtökön.

12 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2017. 12. 05. 10:33

Ez az új Star Trek film a Mindenen túl(2016) folytatása lesz ?

winnie - 2017. 12. 05. 10:34

még nincs új star trek-film, de ha lesz valamikor, akkor ugyanannak a mozis sorozatnak a darabja lesz abrams részvételéből ítélve.

Franky - 2017. 12. 05. 10:38

Oké . Kösszi a szupergyors választ !

LaCRossE - 2017. 12. 05. 10:43

Remélem, a csatorna nem fog b*szakodni Kimmellel a mostanában kivett sok szabadsága miatt. Ez van, szerencsétlen helyzet, de egyértelmű, hogy olykor neki a családja mellett a helye.

Ancsa - 2017. 12. 05. 10:50

Ez csak az én véleményem, de szerintem Kaley Cuoco ne nagyon erőltesse a drámai szerepeket – sajnos már túlságosan ráégett a most futó sorozata. Ami amúgy nem baj, egy tehetséges színésznő innen is tud váltani, de szerintem ő nem az.

Tyberius06 - 2017. 12. 05. 11:39

Öööö Star Trek by Tarantino? Ez baromi jól hangzik, amíg írja, de elvben van egy összesen 10 filmes ígérete, amiből a 9-dik a Mansonos lesz és akkor 10-diknek egy Star Treket szánna magának? Vicces. Egyébként simán jöhetne.

A Shooter 3-dik évad meglepett. Azt hittem az már eleve be volt rendelve, lévén a 2-dikat a főszereplő sérülése miatt vették vissza 8 részre (gondolom 10-ről).

juhaszvik - 2017. 12. 05. 13:02

Ancsa: én meg voltam róla győződve, hogy Matthew McConaughey rossz színész, aztán szembejöttek a “drámai szerepek”…

Ancsa - 2017. 12. 05. 13:40

@juhaszvik: ha így nézzük teljesen igazad van, de annyit finomítsunk a képen, hogy McConaughey múltjában voltak olyan alakítások, amik jelezték, hogy azért tud ha akar, aztán sokáig nem akart, majd végre ismét ‘színész’ lett.
KC viszont szerintem még nem villantott semmi különöset.

winnie - 2017. 12. 05. 13:51

Ancsa: a kérdés, hogy volt-e lehetősége. most lehetne.

Ancsa - 2017. 12. 05. 14:01

@winnie: ez is igaz. Akkor maradjunk annyiban, hogy meglátjuk :)

asdf - 2017. 12. 05. 18:25

@LaCRossE: Kimmel mostani kimaradása a múltkori kényszerű ismétlése (akkor úgy alakult, hogy “fölöslegesen” nem volt, csak gondolom a betáblázott vendégműsorvezetőket már nem akarták lemondani)

kiskiraly - 2017. 12. 05. 23:19

Múlt hét szombaton elindult az SNL lengyel változata is a Showmax-on (Afrikai VOD, most terjeszkednek a lengyeleknél és szerte Európában)
Youtube-ra feltettek pár szkeccset, de geoblokkolva vannak

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/polska-edycja-saturday-night-live-showmax-recenzja-opinie

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz