login |

Robin? Nightwing!

2017. 12. 13. 18:15 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: kampány,

A Warner Bros. Television nemrég kiadta a DC nemsokára induló, de egyelőre névvel még nem rendelkező streaming szolgáltatására a Young Justice felélesztése mellett készülő Titans első promóképét, ami Brenton Thwaites-et ábrázolja teljes menetfelszerelésben Dick Grayson-ként. A némiképp felturbózott jelmezdizájn Laura Jean Shannon-nak köszönhető.

Ha még emlékeztek rá, a Teen Titans képregény élőszereplős adaptációjának számító sorozatot eredetileg a TNT-re tervezték, de a csatorna végül passzolta. A készítők Akiva Goldsman mellett Marc Haimes, Greg Berlanti és Geoff Johns, a történet pedig Nightwing-ről szól, aki egy fiatal, még egyéniségét kereső szuperhős csapat élére állna Batman árnyékából kilépve.

További szereplők: Anna Diop – Koriand’r/Starfire, Teagan Croft – Raven, Ryan Potter – Garfield Logan/Beast Boy, Alan Ritchson – Hank Hall/Hawk, Minka Kelly – Dawn Granger/Dove és Lindsey Gort – Amy Rohrbach nyomozó.

11 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2017. 12. 13. 18:32

Oké, ez menő o.o

hallak65 - 2017. 12. 13. 19:20

raven 13, a többi meg 30… Teen titan go

energy - 2017. 12. 13. 21:06

jól néz ki

mSO - 2017. 12. 14. 04:42

Minka Kelly mint Dove? Nem idős hozzá (főleg ha már tini titánok vannak)?

Alexejevic - 2017. 12. 14. 07:28

Azért ez is érdekes, hogy most Titans sorozat, saját streamingre. Megint lesz egy Dick Grayson, aki a TV-ben fut, valamint lesz egy Dick Grayson, aki a Nightwing filmben szerepel?
Most ez a Titans teljesen különálló sorozat lesz, a DCEU része, vagy most hova kell ezt elképzelni? Vagy a DC/Warner sem tudja?:D

Mert azért a főszereplő nem éppen B listás színész…

Mate815 - 2017. 12. 14. 08:11

Robin…so gay :D

Ennek az arca is igényli Joker pajszerét :D

Csigusz - 2017. 12. 14. 08:46

@Alexejevic: Ez miért kérdés még minden hasonló alkalommal? Nyilván tök független lesz a DCEU-tól – bár jelenleg maga a Warner se tudja mit is akar az univerzummal.

@hallak65: +1, sajnos eléggé furcsa a casting
(pl afro Starfire? Nemár.)
Thad Castle is furcsa lesz az biztos :D

A jelmez egyébként korrekt, mintha csak az Arkham játékból lett volna átemelve.
Apropó, a Young Justice nem úgy volt, hogy a Netflix-re érkezik?

winnie - 2017. 12. 14. 08:53

” Most ez a Titans teljesen különálló sorozat lesz, a DCEU része, vagy most hova kell ezt elképzelni? Vagy a DC/Warner sem tudja?:D”

mindig alapvetés, hogy minden különáll. ha említik, hogy nem, akkor nem. a készítők között ott van a dc-s tévésorozatot apuja, szóval azokkal akár lehetne is kapcsolat, de nem kell feltételezni.

winnie - 2017. 12. 14. 08:57

csigusz: ” (pl afro Starfire? Nemár.)”

:O ő mitől másabb, mint más képregényes karakterek, akik simán lehetnének feketék, ha úgy akarnák? vagy arra célzol, hogy egy fehér karakter mindig maradjon fehér, mert az kőbe van vésve?:)

úgy értem, hogy starfire-nek benne van a karakterjellemzőiben a bőrszíne? a kinézete oké, az tiszta sor, akkor érthető a komment, ha meghatározza őt a bőrszín, mondjuk nagy white power figura, vagy más miatt, de egyébként a legtöbb képregényes karakter nem a bőrének vagy a hajának színe határoz meg, hanem sokkal mélyebb dolgok. inkább azokhoz kell hívebbnek lenni. (az igaz, hogy a képregény elég vizuális műfaj, de több képregényes is elmondta, hogy attól, hogy kaptak egy külsőt (amit nyilván a kor is diktált), még nem kell, hogy az legyen a fő jellemző.)

és mindez nyilván nem csak a külső, hanem az egyéb jellemzőkre is áll, mint származása, a neme vagy a nemi beállítottság. nyilván egy amerika kapitány amerikai, egy nagy nőcsábász is jó eséllyel férfi, bár itt is lehetnek már érdekes csavarok:)

Csigusz - 2017. 12. 14. 09:09

Ahogy mondod “vizuális műfaj”, így szoktam és ismertem meg – nyilván persze ettől el lehet tekinteni, csak valahol akkor is kijön egy nagy sóhaj az emberből, hogy már megint a fókuszcsoportozás, meg a pc-world, hogy legyen benne egy afro karakter is, és mindössze ezért lett ez.
Pl a lángvörös haj (ami megint csak a karakter része) nemtudom miként fog működni a színésznőn.

A Fantastic Fourban pl nem zavart Michael B. Jordan, de ott a komplett csapat teljesen hidegen hagy, így valószínűleg ezért.

Sasquatch - 2017. 12. 14. 22:01

Csigusz: Valószínű, hogy sehogy nem fog működni a vörös haj. Wally Westből kiindulva, ahol egy eredetileg vörös hajú, kicsit sápadt, vicces, laza karakterből csináltak egy afro rinyagépet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz