login |

JAws: Junkie Awards 2017 – Szavazásra fel!

2017. 12. 21. 18:35 - Írta: winnie

78 hozzászólás | kategória: díjátadó,

Aki részt akar venni a jelölésben, küldjön maximum 3-3 jelöltet a poszt alján lévő kategóriák alapján a junkieawards2017@gmail.com címre!

Akkor kezdődjön megint a szokásos év végi szavazós JÁTÉKUNK, amivel elleszünk a karácsonyi időszak posztokban nem túl bőséges napjaiban, egészen január 10-e magasságáig.

Tavalyi győztesek listája itt – itt pedig az összes JAws-poszt régről – de a legfontosabb link ez: a 2017-ben bemutatott új sorozatok listája (de a 2016 végi új sorozatok is újoncok, itt meg a többi cím), aki biztosra akar menni, ne siesse el a jelölést, böngéssze a kommenteket, ahol lehet kampányolni, vagy jelölő listát bemásolni. Sokan hajlamosak elfelejteni a tavaly indult és év elején pár rész után leköszönő sorozatokat.

Pár cím emlékeztetőnek a jelölhetők közül, amik elfelejtődhettek – illetve jelzem a nem amerikai sorozatok egy részét is, hogy ne legyen gond velük:

 • Tavalyi év végi, hype-osabb sorozatok, amik az előző JAws-on nem nagyon játszottak még: The OA, Trollhunters, Star, The Man In The High Castle S2 (plusz ki tudja, hogy a Mozart in The Jungle tavaly a 2. vagy 3. évadjáért kapott-e jelöléseket)
 • Év eleji új sorozatok: The Mick, Sneaky Pete, Emerald City, Taboo, A Series of Unfortunate Events, Mary Kills People, Cardinal, Santa Clarita Diet, Imposters, Legion
 • Év eleji visszatérő sorozatok: Black Sails S4, Sherlock S4, Man Seeking Woman S3, Homeland S6, Colony S2, The Path S2, The Magicians S2, Outsiders S2, The Expanse S2
 • Népszerűbb új sorozatok (a fentieken kívül): The Gifted, The Good Doctor, Suburra, Young Sheldon, The Orville, Absentia, American Vandal, Future Man, Godless, Happy!, Liar, Mindhunter, Neo Yokio, Philip K. Dick’s Electric Dreams, Rellik, Runaways, Star Trek: Discovery, The Good Fight, Strike, The Deuce, The Punisher, The Defenders, The End of The F***ing World, The Tick, Atypical, Blood Drive, GLOW, The Bold Type, Room 104, Ozark, Mr. Mercedes, Manhunt: Unabomber, 24: Legacy, Riverdale, Powerless, American Gods, FEUD, Big Little Lies, SIX, Snatch, The Marvelous Mrs. Maisel, The Handmaid’s Tale, The Young Pope,
 • Népszerűbb nem amerikaiak – hátha nem egyértelmű: Suburra, Orphan Black, Absentia, Babylon Berlin, Dark, Philip K. Dick’s Electric Dreams, Rellik, Liar, Strike, Strike Back, The End of The F***ing World, Episodes, Frontier, Dark Matter, Killjoys, Doctor Foster, Peaky Blinders, Born To Kill, The Loch, Riviera, Cleverman, El Ministerio Del Tiempo, Poldark, Private Eyes, The Durrells, Top of The Lake, Anne with an E, Mary Kills People, Cardinal, Taboo, The Young Pope, Sherlock, Broadchurch, Doctor Who, Line of Duty, Inside No. 9
 • És vannak olyanok, amik most fognak csak debütálni, de csak jövőre “játszanak”, pl. Black Mirror S4 vagy Broen S4.

Azt emelném ki a fő szöveg szövetéből, hogy a jelölés a játék egyik legfontosabb része, amely során eldől egy-egy kategóriában a legjobb 5-6 kiléte. Természetesen sokkal kevesebb jelölés érkezik levélben, mint szavazat a “döntőben”, ezért itt minden egyes voks számít(hat), sokszor egy-két szavazat dönt a bejutásról.

És azt hangsúlyozom, hogy ez az a rész, amely során lehet taktikázni is. Nem tudom, korrekt-e vagy sem, de az is megoldás, hogy az ember nem jelöli a tuti, mások által úgyis bejutó favoritokat, inkább saját, nem feltétlenül kommersz kedvenceit nyomja meg, hogy esetleg bejussanak 4-5. helyen, így alakítva a döntősök mezőnyét. (De persze ennek az a veszélye, hogy ha mindenki ezt csinálja, akkor favoritok nem kerülnek a legjobbak közé.)

Fontos, hogy idei (vagy idén látott) szezonok alapján jelöljünk, szerintem érdemes a jelölésekkel jelezni azt, ha egy kedvenc csalódást jelentő évadot produkált, és viszont, mert egyébként mindig ugyanazok a sorozat és színészek szerepelnének.

Aki részt akar venni a jelölésben, küldjön maximum 3-3 jelöltet a poszt alján lévő kategóriák alapján a junkieawards2017@gmail.com címre!

Jelölni csak levélben lehet. A kommentek mindössze iránymutatások, ajánlások, kampányok, emlékeztetők, az ottani szavazatokat nem számoljuk. (Ne feledjétek, a legjobb 5-be kerülők mindegyike nagyon sok sorozatból/színészből kerül kiválasztásra, szóval a döntőbe kerülni mindenképp fél siker.)

Induljon akkor a jelölés tizedik Junkie Awards (JAws) fő kategóriáira, plusz szokás szerint lesz még pár mellék kategória, amelyekre majd kommentben lehet szavazni (ld. év epizódja, év idézete, eyecandy).

Szabályok:

 1. A jelöltek egyenértékűek, nem számít a sorrend. Természetesen vannak, akik nem jártasak minden kategóriában, így nem fontos mindenhova szavazni és nem 3-at írni sem, csak érdemes, ha tud az ember. Ha valaki szerint csak két jelölt érdemel jelölést, akkor elég annyi, nem kell kegyelemszavazatot adni. Csak a legjobbak versengjenek.
 2. Jelölni a 2016. decemberétől sugárzott vagy streamelt sorozatokat lehet (csonka évad nem akadály), és ezek az epizódok, illetve évadok jelentsék a jelölés alapját – ha egy kedvenc idén nem produkált kiemelkedőt, nyugodtan lehet kritikusnak lenni, nem érdemes megszokásból szavazni.
  (Alapból az a filozófiánk, hogy az játszik, amit az ember 2017-ben látott, szóval akár lehetne régi sorozatokat is jelölni, de sok értelme nincs, mert más jó eséllyel úgysem jelölné, így pocsékba menne a voks.)
 3. A legtöbb jelölést kapókból minimum 5-öt, maximum 7-et fogunk végső szavazásra bocsátani – csakis a mi döntésünk, hogy hányas döntő lesz. Ne feledjétek, hogy januárban is adtak sorozatok, és voltak hamar kaszált, pár részt megért gyöngyszemek is.
 4. Szokás szerint, a szeretett-utált módon 20 és 40 perces sorozatokra szedtük szét a mezőnyt. Ezek általában komédiák, illetve drámák, de lehetne “normál hosszúságú és rövidebb” szériáknak is nevezni őket. A stream korszakban azonban vannak 35-38 perces, komikusabb, és rövidebb, drámaibb sorozatok is – ezeknél maradjunk a 40 perc alatti vagy fölötti határvonalnál. De ha véletlenül valaki “rossz” kategóriába jelöl, a szavazat akkor sem vész el, csak átsoroljuk a megfelelő helyre a sorozatot.
 5. A minisorozatok, limitáltnak hívott sorozatok, antológiák továbbra is a “normál” sorozatok között versengenek, az epizódjaik hosszának függvényében. Ha kelló mennyiségű döntős lesz, akkor lehet, hogy kapnak külön kategóriát is, de a képlékeny határvonalak miatt ezt nem erőltetjük.
 6. Azt, hogy ki mellékszereplő és ki főszereplő csakis ti döntitek el. Mindenki oda kerül végül, amelyik kategóriába több jelölést kap, de viszi magával a másik kategóriába kapott jelöléseit is. Itt is igaz, hogy “rossz” helyre kerülő szavazat nem vész el. Így nem mi döntjük el, nem tudunk manipulálni, hanem csak a ti véleményetek számít.
 7. A nem amerikai sorozatoknál az elsődlegesen sugárzó csatornát érdemes nézni (vagy kérdezni kommentben), bár vannak koprodukciók, ahol nem annyira egyértelmű, de általában a csatorna működik ökölszabályként, illetve mi is jelöljük az Anglia lecsap vagy Kanada odavág kategóriákkal. És ide is jelölhetők természetesen magyar sorozatok.

Íme a kategóriák. Lehet bevágni a levelekbe ezt a pár sort – a 2017-ben bemutatott több száz újonc címe itt olvasható, a többi sorozaté pedig a kibeszélő menüben. (Tényleg érdemes végignézni mindet, mindig vannak olyanok, akik elfeledkeznek erről-arról.)

 • legjobb 40+ perces sorozat:
 • legjobb 20-30 perces sorozat:
 • legjobb első évados sorozat:
 • legjobb magyar sorozat:
 • legjobb nem amerikai sorozat:
 • legjobb animációs sorozat:
 • legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb):
 • legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
 • legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
 • legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
 • legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
 • legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
 • legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
 • legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
 • legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
 • legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
 • legjobb vendégszereplő:

(Vendégszereplő kategóriában férfiak, nők, 20 és 40 perces sorozatokból ömlesztve jöhetnek, a lényeg, hogy olyan színészre lehet szavazni, aki nem rendszeres szereplő, csak egy-kétszer tűnt fel, de egyszerűen zseniális volt. Hogy ki vendégszereplő vagy mellékszereplő ugyancsak ti döntitek el, az lesz, amely kategóriában több szavazatot kap. De a vendégek általában csak az adott évadban, vagy évadonként 1-2 részben tűnnek fel, a mellékszereplők gyakrabban, de ezt érzi az ember szerintem.)

Szavazni érdemes mihamarabb, folyamatosan megy az összesítés – határidő 4-5 nap, de majd mi döntjük el, hogy mikor kerülnek ki a szavazások. Amint egy-egy kategóriában kikristályosodik a végeredmény, és mondjuk az 5. és a 6. között akkora a különbség, ami pár nap alatt nem hozható be, akkor jövünk az 5 vagy 6 legjobbal, lehetőleg napi kettővel. Általában 27-én vagy 28-án kezdünk, szóval mindenképp az ünnepek után lesz az első szavazás. Az utolsó pedig az újévben.

Ha valami nem tiszta, kommentben is lehet kérdezni – valaki biztos válaszol.

78 hozzászólás Ne habozz!

Lea - 2017. 12. 21. 18:54

Majd mindjárt elküldöm a voksaimat, de egyelőre a lista, hátha valakinek megtetszenek a jelöltjeim:
(főként a negyven perces sorozatokat nézem)

legjobb 40+ perces sorozat:
– The Handmaid’s Tale
– 13 Reasons Why
– The Good Doctor

legjobb első évados sorozat:
– The Handmaid’s Tale
– 13 Reasons Why
– The Good Doctor

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Freddie Highmore (The Good Doctor)
– Rami Malek (Mr. Robot)
– Kevin McKidd (Grey’s Anatomy)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Maggie Gyllenhaal (The Deuce)
– Viola Davis (HTGAWM)
– Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Noah Schnapp (Stranger Things)
– Peter Dinklage (Game of Thrones)
– Christian Slather (Mr. Robot)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Liza Weil (HTGAWM)
– Aja Naomi King (HTGAWM)
– Alexis Bledel (The Handmaid’s Tale)

Lea - 2017. 12. 21. 18:57

Amikor mindenki azt mondta, hogy MBB az egyetlen Emmy-érdemes gyerek a szereplőgárdában…

AKKOR NOAH SCHNAPP ODAVÁGOTT!

https://www.youtube.com/watch?v=YFf3WxvgDYk

Barney - 2017. 12. 21. 19:01

A vendégszereplőket mindig elfelejtem, így még nem küldöm be, hátha itt kapok pár ötletet, de kb így néz ki az idei listám:

legjobb 40+ perces sorozat:
Halt and Catch Fire
The Leftovers
Stranger Things

legjobb 20-30 perces sorozat:
GLOW
Atypical
Master of None

legjobb első évados sorozat:
GLOW
13 Reasons Why
American Vandal

legjobb nem amerikai sorozat:
Dark
Alias Grace
Sherlock

legjobb animációs sorozat:
Rick and Morty
Bojack Horseman
Bob’s Burgers

legjobb magyar sorozat:

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow):
Last Week Tonight With John Oliver
Late Night with Seth Meyers
The Colbert Report

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Justin Theroux (The Leftovers)
Dominic Cooper (Preacher)
Gaten Matarazzo (Stranger Things)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Marc Maron (GLOW)
Aziz Ansari (Master of None)
Keir Gilchrist (Atypical)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Katherine Langford (13 Reasons Why)
Sarah Gadon (Alias Grace)
Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt)
Constance Wu (Fresh off the Boat)
Alison Brie (GLOW)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
David Thewlis (Fargo)
Cameron Britton (Mindhunter)
Pip Torrens (Preacher)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Kumail Nanjiani (Silicon Valley)
Matt Ross (Silicon Valley)
Joe Lo Truglio (Brooklyn Nine-Nine)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Mary Elizabeth Winstead (Fargo)
Kerry Bishé (Halt and Catch Fire)
Taryn Manning (Orange is the New Black)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Katie Findlay (Man Seeking Woman)
Jennifer Jason Leigh (Atypical)
Eden Sher (The Middle)

legjobb vendégszereplő:
Jasmin Savoy Brown (The Leftovers)

Snoopyzit30 - 2017. 12. 21. 19:19

A “nem amerikai sorozatok” listájára már mehet is fel egy francia sorozat a Le Bureau des Légendes. Idén ismerhettük meg sokan egy nagyon lelkes fordítónak köszönhetően ezt a remek kémsorozatot. Szerintem sokunk nagy kedvence lett. Idén a 3. évad ment le belőle.

Lemoni - 2017. 12. 21. 19:33

Sajnos, idén kevesebbet sorozatot láttam a tervezettnél, de azért van miből válogatnom :)

• legjobb 40+ perces sorozat:
American Gods
The Deuce
The Handmade’s Tale
Mr. Robot S3
Game of Thrones S7
Sense8
Stranger Things
Legion,

• legjobb első évados sorozat:
American Gods
The Deuce
The Handmaid’s Tale
Legion

• Legjobb nem amerikai sorozat:
Broadchurch S3
Philip K. Dick’s Electric Dream
Rellik
Peaky Blinders S4

• legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Rami Malek – Mr. Robot
Ben Daniels – The Exorcist
Evan Peters – AHS Cult
Dan Stevens – Legion
Tom Hardy – Taboo

• legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Maggie Gyllenhaal – The Deuce
Elisabeth Moss – The Handmaid’s Tale
Emily Browning – American Gods

• legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Jeff Daniels – Godless
Ian McShane – American Gods
Pablo Schreiber – American Gods
Chris Bauer – The Deuce
Neil Patrick Harris – Lemony Snicket

• legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Fiona Dourif – Dirk Gently’s HDA
Alexis Bledel – The Handmaid’s Tale
Julie Hesmondhalgh – Broadchurch S3
Aubrey Plaza – Legion
Billie Lours – AHS Cult

• legjobb vendégszereplő:
Gillian Anderson – American Gods

Snoopyzit30 - 2017. 12. 21. 19:41

Talán nem a végleges listám, de úgy első körben ezek voltak számomra a legjobbak. Van ahol még hozzá tudnék írni 1-2-t, de mindig lesznek fájó kimaradók, mert 3 jelölés az 3 és kész :-)

legjobb 40+ perces sorozat:
Billions S02
Narcos S03
Mr.Robot S03

legjobb 20-30 perces sorozat:
Mozart in the Jungle S03
Grace and Frankie S03
The end of the f***ing world

legjobb első évados sorozat:
Rellik
Broken
13 Reasons Why

legjobb nem amerikai sorozat:
Babylon Berlin S01-S02
Le Bureau des Légendes S03
Line of Duty S04

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Dominic West (The Affair S03)
Sean Bean (Broken)
Ewan McGregor (Fargo S03)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Gael García Bernal (Mozart int he Jungle S03)
Jeffrey Tambor (Transparent S04)
Alex Lawther (The end of the f***ing world)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Olivia Colman (Broadchurch S03)
Michelle Dockery (Good Behavior S02/Godless)
Katherine Langford (13 Reasons Why)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Lily Tomlin (Grace&Frankie S03)
Pamela Adlon (Better Things S02)
Jessica Barden (The end of the f***ing world)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Rufus Sewell (Obergruppenführer John Smith – The Man in the High Castle S02)
Rupert Friend (Quinn – Homeland S06)
David Thewlis (V.M.Varga – Fargo S03)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Malcolm McDowell (Thomas – Mozart in the Jungle S03)
Nyasha Hatendi (Leon – Casual S03)
Martin Sheen (Robert – Grace and Frankie S03)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Ann Dowd (FBI Agent Rhonda Lashever – Good Behavior)
Asia Kate Dillon (Taylor – Billions S02)
Maura Tierney (Helen – The Affair S03)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Hannah Alligood (Frankie – Better Things)
Bernadette Peters (Gloria – Mozart in the Jungle S03)
June Diane Raphael (Brianna – Grace and Frankie S03)

legjobb vendégszereplő:
Monica Belucci (Mozart in the Jungle S03)
Adrien Brody (Peaky Blinders S04)
Alexandra Billings (Davina – Transparent)

CyClotroniC - 2017. 12. 21. 19:42

Legjobb 40+ perces sorozat:
– The Leftovers
– Big Little Lies
– The Get Down

Legjobb 20-30 perces sorozat:
– Master of None
– Nathan for You
– American Vandal

Legjobb újonc sorozat:
– American Vandal
– Big Little Lies
– The Deuce

Legjobb animációs sorozat:
– HarmonQuest
– BoJack Horseman
– Rick & Morty

Legjobb “egyéb” sorozat:
– Nathan for You
– HarmonQuest
– Chef’s Table

Legjobb férfi főszereplő (40):
– Bob Odenkirk (Better Call Saul)
– Justin Theroux (The Leftovers)
– James Franco (The Deuce)

Legjobb női főszereplő (40):
– Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)
– Carrie Coon (The Leftovers)
– Maggie Gyllenhaal (The Deuce)

Legjobb férfi mellékszereplő (40):
– Michael McKean (Better Call Saul)
– Cameron Britton (Mindhunter)
– Pablo Schreiber (American Gods)

Legjobb női mellékszereplő (40):
– Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale)
– Shailene Woodley (Big Little Lies)
– Emily Browning (American Gods)
Legjobb férfi főszereplő (20):
– Nathan Fielder (Nathan for You)
– Jimmy Tatro (American Vandal)
– Ted Danson (The Good Place)

Legjobb női főszereplő (20):
– Julia Louis-Dreyfus (Veep)
– Kristen Bell (The Good Place)
– Katie Findlay (Man Seeking Woman)

Legjobb férfi mellékszereplő (20):
– Bobby Cannavale (Master of None)
– Timothy Simons (Veep)
– Tony Hale (Veep)

Legjobb női mellékszereplő (20):
– Alessandra Mastronardi (Master of None)
– Camille Ramsey (American Vandal)
– Sarah Sutherland (Veep)

superpityu - 2017. 12. 21. 19:42

legjobb 40+ perces sorozat:
– Leftovers
– Dirk Gently’s Holistic Detective Agency
– 13 Reasons Why

legjobb 20-30 perces sorozat:
– Better Things
– American Vandal
– The Ranch

legjobb első évados sorozat:
– Legion
– 13 Reasons Why
– Mindhunter

legjobb nem amerikai sorozat:
– Dark
– Orphan Black
– Broadchurch

legjobb animációs sorozat:
– Trollhunters
– Bojack Horseman
– Rick & Morty

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
– Chef’s Table

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Justin Thereoux (Leftovers)
– James Franco (The Deuce)
– Dan Stevens (Legion)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Ashton Kutcher (The Ranch)
– Keir Gilchrist (Atypical)
– Griffin Newman (The Tick)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Katherine Langford (13 Reasons Why)
– Tatiana Maslany (Orphan Black)
– Maggie Gyllenhaal (The Deuce)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Pamela Adlon (Better Things)
– Aya Cash (You’re the Worst)
– Kristen Bell (The Good Place)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Noah Schnapp (Stranger Things)
– Ian McShane (American Gods)
– Jonathan Tucker (Kingdom)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Marc Maron (GLOW)
– Sam Elliot (The Ranch)
– Ted Danson (The Good Place)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Yvonne Strahovski (Handmaid’s Tale)
– Aubrey Plaza (Legion)
– Emily Browning (American Gods)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Kether Donohue (You’re the Worst)
– Katie Findlay (Man Seeking Woman)
– Betty Gilpin (GLOW)

legjobb vendégszereplő:
– John Hannah (Dirk Gently)
– Mallory Jensen (Agents Of SHIELD)
– Bobby Cannavale (Master of None)

riskaa - 2017. 12. 21. 20:05

legjobb 40+ perces sorozat:
– The Leftovers
– Mr. Robot
– Better Call Saul

legjobb 20-30 perces sorozat:
– American Vandal
– Futureman
– Master of None

legjobb első évados sorozat:
– American Vandal
– Futureman
– 13 Reasons Why

legjobb magyar sorozat:
– Egynyári kaland

legjobb nem amerikai sorozat:
– Electric Dreams
– The State

legjobb animációs sorozat:
– Rick&Morty
– Boejack Horseman

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Justin Theroux (The Leftovers)
– Bob Odenkirk (Better Call Saul)
– Rami Malek (Mr. Robot)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Jay Baruchel (Man Seeking Woman)
– Aziz Ansari (Master of None)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Mary Elizabeth Winstead (Fargo)
– Christina Ochoa (Blood Drive)
– Rhea Seehorn (Better Call Saul)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Eliza Coupe (Futureman)
– Katie Findlay (Man Seeking Woman)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Michael Mckean (Better Call Saul)
– Thomas Jane (The Expanse)
– David Thewlis (Fargo)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Derek Wilson (Futureman)
– Jimmy Tatro (American Vandal)
– Eric André (Man Seeking Woman)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
-Aubrey Plaza (Legion)
Rachel Keller (Legion)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Ally Maki (Wrecked)
– Britt Lower (Man seeking Woman)
– Allessandra Mastronardi (Master of None)

Alain Prosztó - 2017. 12. 21. 20:10

legjobb 40+ perces sorozat:
Better call Saul
The Handmaid’s Tale
Shameless

legjobb 20-30 perces sorozat:
Silicon Valley
Man seeking Woman
GLOW

legjobb első évados sorozat:
The Handmaid’s Tale
Ozark
The Deuce

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
Last week tonight with John Oliver
Conan
The Grand Tour

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Bob Odenkirk (Better call Saul)
Willam H Macy (Sameless)
Matthew Rhys (The Americans)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Jean-Claude Van Damme (Jean Claude Van Johnson)
Jay Baruchel (Man seeking Woman)
Marc Maron (GLOW)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Katherine Langford (13 Reasons Why)
Maggie Gyllenhall (The Deuce)
Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Kirsten Bell (The Good Place)
Eliza Coupe (Future Man)
Alison Brie (GLOW)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Paul Bettany (Manhunt: Unabomber)
Jeff Daniels (Godless)
David Costabile (Billions)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Kumail Nanjiani (Silicon Valley)
Andre Braugher (Brooklyn 99)
James Brolin (Life in Pieces)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Rhea Seehorn (Better call Saul)
Julia Garner (Ozark)
Anna Torv (Mindhunter)

legjobb vendégszereplő:
Iréne Jacob (The Affair)
Scoot McNairy (Fargo)
Frank Langella (The Americans)

Addam - 2017. 12. 21. 21:43

Milyen junkie az, aki ki tud választani 3-at? 10 alatt nincs értelme :P

Aldo - 2017. 12. 21. 21:58

Legjobb 40+ perces sorozat:
* Shooter
* Fargo
* The Man in The High Castle

Legjobb 20-30 perces sorozat:
* Me, Myself & I
* SMILF

Legjobb első évados sorozat:
* Marvel’s The Punisher
* Rellik

Legjobb nem amerikai sorozat:
* Cardinal (kanadai)
* Rellik (angol)
* Liar (angol)

Legjobb magyar sorozat:
* Csak színház és más semmi
* Tóth János
* Korhatáros szerelem

Legjobb animációs sorozat:
* Rick & Morty
* The Simpsons
* Archer

Legjobb magyar műsor:
* Maradj talpon!

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow):
Nem nézek se reality-t, se talkshowt

Legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
* Richard Dormer (Rellik)
* Ewan McGregor (Fargo)
* Ioan Gruffudd (Liar)

Legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
* Mucsi Zoltán (Tóth János)

Legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
* Jodi Balfour (Rellik)
* Joanne Froggatt (Liar)
*
Legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
* Frankie Shaw (SMILF)

Legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
* Josh Segarra (Arrow)
* Rufus Sewell (The Man in the Highcastle)

Legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):

Legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
* Mary Elizabeth Winstead (Fargo)

Legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):

Legjobb vendégszereplő:

csernakakos - 2017. 12. 21. 22:58

legjobb 40+ perces sorozat:
–The Leftovers
–Big Little Lies
–Mindhunter

legjobb első évados sorozat:
–Mindhunter

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
–Justin Theroux, The Leftovers
–Evan Peters, American Horror Story

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
–Carrie Coon, The Leftovers
–Nicole Kidman, Big Little Lies
–Brit Marling, The OA

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
–Alexander Skarsgård, Big Little Lies

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
–Amy Brenneman, The Leftovers
–Billie Lourd, American Horror Story
–Maura Tierney, The Affair

LVI - 2017. 12. 21. 23:03

legjobb 40+ perces sorozat:
Stranger Things
Westworld
legjobb 20-30 perces sorozat:
Silicon Valley
The Good Place
legjobb első évados sorozat:
Westworld
legjobb magyar sorozat:
Terápia
legjobb nem amerikai sorozat:
Sherlock
Dark
legjobb animációs sorozat:
Family Guy
Star vs. the Forces of Evil
legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb):
Áll az alku
Survivor
legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
The Late Late Show with James Corden
Conan
Saturday Night Live
legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Jude Law (The Young Pope)
Anthony Hopkins (Westworld)
Ewan McGregor (Fargo)
legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Ted Danson (The Good Place)
Larry David (Curb Your Enthusiasm)
Mácsai Pál (Terápia)
legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Katherine Langford (13 Reasons Why)
Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)
Millie Bobby Brown (Stranger Things)
legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Kristen Bell (The Good Place)
Suzanner Cryer (Silicon Valley)
legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Noah Schnapp (Stranger Things)
legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Szabó Simon (Tóth János)
Chris Diamantopoulos (Silicon Valley)
Czintos József (Terápia)
legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Schell Judit (Terápia)
Balsai Móni (Terápia)
Kristen Wiig (The Last Man on Earth)
legjobb vendégszereplő:
Bryan Cranston (Curb Your Enthusiasm)
Toby Jones (Sherlock)
James Van Der Beek (Room 104)

LoGi - 2017. 12. 21. 23:24

legjobb 40+ perces sorozat:
Stranger Things
Legion
The Punisher

legjobb 20-30 perces sorozat:
The Good Place
Master of None
American Vandal

legjobb első évados sorozat:
The Good Place
American Vandal
The Punisher

legjobb nem amerikai sorozat:
Dirk Gently’s HDA
Doctor Who
Humans ha még valid szavazat ide, amúgy Sherlock

legjobb animációs sorozat:
Rick and Morty
Trollhunters
Big Mouth

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
Last Week Tonight with John Oliver
Mars (remélem ide való)
Stephen Colbert showja

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Jonathan Tucker (Kingdom)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Keir Gilchrist (Atypical)
Ted Danson (The Good Place)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Tatiana Maslany (Orphan Black)

Legjobb női főszereplő (20 perces sorozat):
Kristen Bell (The Good Place)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Aubrey Plaza (Legion)
Portia Doubleday (Mr. Robot)
Grace Gummer (Mr. Robot)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Alessandra Mastronardi (Master of None)
D’Arcy Carden (The Good Place)
Britt Lower (Man Seeking Woman)

elektro - 2017. 12. 22. 00:51

legjobb 40+ perces sorozat:
Babylon Berlin
The Deuce
Legion
legjobb első évados sorozat:
Babylon Berlin
legjobb magyar sorozat:
Ilyen nem létezik.
legjobb nem amerikai sorozat:
Babylon Berlin
legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb):
Ilyen nem létezik.
legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Volker Bruch
James Franco
legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Liv Lisa Fries
Margarita Levieva
Samantha Colley
legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Jemaine Clement
legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Jean Smart
Sara Mitich
legjobb vendégszereplő:
Rainn Wilson

elektro - 2017. 12. 22. 00:59

Volker Bruch (Babylon Berlin)
James Franco (The Deuce)
Liv Lisa Fries (Babylon Berlin)
Margarita Levieva (The Deuce)
Samantha Colley (Genius)
Jemaine Clement (Legion)
Jean Smart (Legion)
Sara Mitich (Star Trek: Discovery)
Rainn Wilson (Star Trek: Discovery)

Thomas - 2017. 12. 22. 02:12

Idén nagyon Twin Peaks orientált lett a listán, de sebaj, majd jövőre lesz esélye más sorozatoknak is:) 20 percest tobábbra is nagyon keveset nézek, ott kisebb a merítés.

legjobb 40+ perces sorozat:
– Twin Peaks
– Heartland
– The 100

legjobb 20-30 perces sorozat:
– Girlboss

legjobb első évados sorozat:
– Star
– Siesta Key
– Girlboss

legjobb magyar sorozat:
– Egynyári kaland

legjobb nem amerikai sorozat:
– Heartland
– Egynyári kaland

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
– Dancing with the Stars
– Siesta Key
– The Voice

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Kyle MacLachlan (Twin Peaks)
– Chad Michael Murray (Sun Records)
– Jason Beghe (Chicago P.D.)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Jim Parsons (The Big Bang Theory)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Eliza Taylor (The 100)
– Jessica Biel (The Sinner)
– Elizabeth Gillies (Dynasty)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Britt Robertson (Girlboss)
– Emily Osment (Young & Hungry)
– Aya Cash (You’re the Worst)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Jim Belushi (Twin Peaks)
– Miguel Ferrer (Twin Peaks)
– Richard Sammel (The Strain)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Laura Dern (Twin Peaks)
– Naomi Watts (Twin Peaks)
– Isabelle Cornish (Inhumans)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Aimee Carrero (Young & Hungry)

legjobb vendégszereplő:
– Michael Cera (Twin Peaks)
– Balthazar Getty (Twin Peaks)
– Catherine E. Coulson (Twin Peaks)

steelwolf88 - 2017. 12. 22. 06:40

Jon Bernthal mellett kampányolnék!

Irgum76 - 2017. 12. 22. 07:55

Aubrey Plaza (Legion) eddig csak egy említést kapott???
na majd én jelölöm háromszor :)

LoGi - 2017. 12. 22. 09:31

@Irgum76: rajtad kívül 4-en jelöltük csak a kommentekben (Ctrl+F barátod :)) Nem rossz arány.

Katimama - 2017. 12. 22. 09:39

legjobb 40+ perces sorozat:
Victoria S02
Better Call Saul S03
Poldark S03

legjobb első évados sorozat:
Liar
Cardinal

legjobb nem amerikai sorozat:
Liar
Cardinal
Poldark S03

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Bob Odenkirk (Better Call Saul S03)
Rupert Friend (Homeland S06)
Ioan Gruffudd (Liar)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Jenna Coleman (Victoria S02)
Joanne Froggatt (Liar)
Caitriona Balfe (Outlander S3)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Michael McKean (Better Call Saul S03)
Tobias Menzies (Outlander S03)
Leland Orser (Berlin Station S02)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Linda Cardellini (Bloodline S03)
Maura Tierney (The Affair S03)
Lena Olin (Riviera)

zolkó - 2017. 12. 22. 09:49

legjobb 40+ perces sorozat: 1. The Leftovers 2. Mr. Robot 3. Legion
legjobb 20-30 perces sorozat: 1. Master Of None 2. Man Seeking Woman 3. Episodes
legjobb első évados sorozat: 1. Legion 2. Mindhunter 3. The Deuce
legjobb magyar sorozat: Terápia
legjobb nem amerikai sorozat: 1. Philip K. Dick’s Electric Dreams 2. Liar 3. Cardinal
legjobb animációs sorozat: –
legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb): –
legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb): Blue Planet II.
legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): 1. Rami Malek (Mr. Robot) 2. Justin Theroux (The Leftovers) 3. Dan Stevens (Legion)
legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): 1. Aziz Ansari (Master Of None) 2. Jay Baruchel (Man Seeking Woman)
legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): 1. Carrie Coon (The Leftovers) 2. Joanne Froggatt (Liar) 3. Emily Browning (American Gods)
legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): 1. Katie Findlay (Man Seeking Woman) 2. Tamsin Greig (Episodes) 3. Frankie Shaw (SMILF)
legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): 1. Christian Slater (Mr. Robot) 2. Christopher Eccleston (The Leftovers) 3. Pablo Schreiber (American Gods)
legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): 1. Kumail Nanjiani (Silicon Valley) 2. Eric Andre (Man Seeking Woman) 3. Eric Wareheim (Master Of None)
legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): 1. Aubrey Plaza (Legion) 2. Amy Brenneman (The Leftovers) 3. Carly Chaikin (Mr. Robot)
legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): 1. Alessandra Mastronardi (Master Of None) 2. Kathleen Rose Perkins (Episodes)
legjobb vendégszereplő: Gillian Anderson (American Gods)

heidfeld - 2017. 12. 22. 09:50

Legjobb 40+ sorozat:

– American Gods
– Babylon Berlin
– The Man In the High Castle

Legjobb 20-30 perces sorozat:

– Graves
– The Good Place
– Wrecked

Legjobb első évados sorozat:

– Babylon Berlin
– My, Myself&I
– American Gods

Legjobb nem amerikai sorozat:

– Babylon Berlin
– El Ministerio Del Tiempo
– Las Chisac Del Cable

Legjobb férfi főszereplő 40+ sorozat:

-William h. Macy – Shameless
– Antony Hopkins – Westworld
– volker Brunch – Babylon Berlin

Legjobb férfi főszereplő 20-30 perces sorozat:

– Jean Claude Van Damme – JCVJ
– Rhys Darby – Wrecked
– Manny Jachinto – The Good Place

Legjobb férfi mellékszereplő 40+ sorozat:

– Rufus Sewel – Man in the High Castle
– Pablo Schreiber – American Gods
– Ian McShane – American Gods

Legjobb férfi mellékszereplő 20-30 perces sorozat:

– Skylar Austin – Gaves
– Ted Danson – The Good Place
– Wil Greenberg – Wrecked

Legjobb női főszereplő 40+ sorozat:
– Liv Lisa Fries – Babylon Berlin
– Leonie Benesch – Babylon Berlin
– Blanca Suarez – Las Chicas Del Cable

Legjobb női főszereplő 20-30 perces sorozat:

– Heléne Yorke – Graves
– Eliza Coupe – Futura Man
– Kristen Bell – The Good Place

Legjobb női mellékszereplő 40+ sorozat:

– Nadia de Santiago – Las Chicas Del Cable
– Aubrey Plaza – Legion
– Emily Browing – American Gods

Legjobb női mellékszereplő 20-30 perces sorozat:

– Ally Maki – Wrecked
– Jessica Lowe – Wrecked
– D’Arcy Carden – The Good Place

Legjobb vendégszerep:

– Rory Scovel – Wrecked
– Peter Storrmare – American Gods

Tudom, később lesz, de:

Eyecany lányok:

– Jennie Jasques – Vikings
-Perry Mattfeld – Shameless
– Blanca Suárez – Las Chicas Del Cable

Katimama - 2017. 12. 22. 10:13

@heidfeld

Westworld idén nem játszik.

yuing - 2017. 12. 22. 10:45

Hiányos listát ér beküldeni?

legjobb 40+ perces sorozat:
– The Leftovers
– Mr. Robot
– 13 Reasons Why

legjobb első évados sorozat:
– 13 Reasons Why
– Legion
– Dark

legjobb nem amerikai sorozat:
– Dark

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Justin Theroux
– Rami Malek

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Carrie Coon
– Aubrey Plaza

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Christopher Eccleston

heidfeld - 2017. 12. 22. 11:00

@Katimama: Hoppá. Igen, idén sokat sikerült pótolni, erre lehet, nem figyeltem. No, majd írok valakit.
Mondjuk főszereplő-mellékszereplő kategóriában például Aubrey Plaza hova kerüljön? Nyerne, szerintem.
És akkor Emily Browing és Leoni Benesch kategóriát is cserélem majd.
Tényleg jobb lenne 5 jelölés. Colony-t nagyon akartam, bár a közellenség nő is benne van.

Arrivera - 2017. 12. 22. 11:36

legjobb 40+ perces sorozat:
Big Little Lies
Good Behavior
This is us

legjobb 20-30 perces sorozat:
American Vandal
You’re the worst
Atypical

legjobb első évados sorozat:
Big Little Lies
The Good Fight
Mindhunter

legjobb magyar sorozat:
Korhatáros szerelem
Csak színház és más semmi

legjobb nem amerikai sorozat:
Tanárok gyöngye – Der Lehrer
Strike
Anne with an E

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Milo Ventimiglia, This is us
Jon Bernthal, The punisher
Ioan Gruffudd, Liar

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Keir Gilchrist, Atypical
Chris Geere, You’re the worst

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Nicole Kidman, Big Little Lies
Michelle Dockery, Good Behavior S02/Godless
Reese Witherspoon, Big Little Lies

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Pamela Adlon, Better Things
Aya Cash, You’re the Worst

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Jeff Daniels, Godless
Rupert Friend, Homeland S06
Alexander Skarsgård, Big Little Lies

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Desmin Borges, You’re the worst
Scott MacArthur, The Mick

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Ann Dowd, Good Behavior
Shailene Woodley, Big Little Lies
Susan Kelechi Watson, This is us

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Hannah Alligood, Better Things
Kether Donohue, You’re the Worst

legjobb vendégszereplő:
Sylvester Stallone, This is us

Bookworm - 2017. 12. 22. 11:47

legjobb 40+ perces sorozat: The Leftovers, Mr. Robot, Stranger Things
legjobb első évados sorozat: FEUD, Legion, Big Little Lies
legjobb nem amerikai sorozat: Liar, Alias Grace, Broadchurch
legjobb animációs sorozat: Trollhunters
legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): Justin Theroux (The Leftovers), Ewan McGregor (Fargo), Dan Stevens (Legion)
legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Carrie Coon (The Leftovers), Olivia Colman (Broadchurch), Katherine Langford (13 Reasons Why)
legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Noah Schnapp (Stranger Things), David Thewlis (Fargo), Bobby Cannavale (Mr. Robot)
legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Mary Elizabeth Winstead (Fargo), Aubrey Plaza (Legion), Rachel Keller (Legion)
legjobb vendégszereplő: Gillian Anderson (American Gods), Ann Dowd (The Leftovers)

LoGi - 2017. 12. 22. 12:06

Amúgy a jelöléseimen nem semmi mennyire látszódik a Netflix kényelmi effektusa.

Irgum76 - 2017. 12. 22. 12:50

látatlanban illik írni a Black Mirror-t?
pont akkor jön ki mikor a szavazás lesz

CyClotroniC - 2017. 12. 22. 12:55

Szerintem ez a Black Mirror majd versenyzik jövőre, legalábbis én úgy vagyok vele, hogy jóval több esélye lesz, ha ténylegesen mindenki látta.

juhaszvik - 2017. 12. 22. 13:08

most kicsit meglepődtem: sehol senki nem említi a mi kis falunkat. mármint amekkora közönségkedvenc volt.

úgy látom idén nem nagyon fog magyar tartalom szerepelni. pedig hogy beindult a sorozatgyártás.
ez van, amikor egy évben nem készül Aranyélet :)

Rubber Duck - 2017. 12. 22. 13:14

legjobb 40+ perces sorozat:
The Leftovers
Twin Peaks
The Crown

legjobb 20-30 perces sorozat:
Veep
The Mick
Angie Tribeca

legjobb első évados sorozat:
The Handmaid’s Tale
Mr Mercedes
Dark

legjobb nem amerikai sorozat:
Broadchurch
Dark
The Crown

legjobb animációs sorozat:
South Park
Family Guy
Archer

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Kyle MacLachlan (Twin Peaks)
Brendan Gleeson (Mr. Mercedes)
Bill Pullmann (The Sinner)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Carrie Coon (The Leftovers)
Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)
Claire Foy (The Crown)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Julia-Louise Dreyfus (Veep)
Rashida Jones (Angie Tribeca)
Kaitlin Olson (The Mick)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Harry Treadaway (Mr Mercedes)
Bobby Canavale (Mr Robot)
David Thewlis (Fargo)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Tony Hale (Veep)
Timothy Simons (Veep)
Simon Helberg (The Big Bang Theory)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Madeline Brewer (The Handmaid’s Tale)
Laura Dern (Twin Peaks)
Naomi Watts (Twin Peaks)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Anna Chlumsky (Veep)
Carla Jimenez (The Mick)
Jane Krakowski (Unbreakable Kimmy Schmidt)

legjobb vendégszereplő:
Justine Lupe (Mr. Mercedes)
Michael Cera (Twin Peaks)
Tim Roth (Twin Peaks)

juhaszvik - 2017. 12. 22. 13:22

nálam két emlékezetes szerep vitte a prímet, mindkettő mellékszereplőként:

1. Aubrey Plaza – Légió
2. David Thewlis – Fargo S3

feledhetetlen alakítások, sokat hozzátettek az adott évad színvonalához.

Snoopyzit30 - 2017. 12. 22. 13:42

@juhaszvik: “most kicsit meglepődtem: sehol senki nem említi a mi kis falunkat.”

Az semmit nem jelent, hogy ide mit írnak be, illetve az számít, amit e-mailen elküldenek szavazatként. Sokan nem írják be ide, hogy kire, mire szavaznak, hanem csak elküldik mailbe. Szóval lehet, hogy lesz sok olyan szavazat, amiről itt nem olvashatsz.

wellwellwell - 2017. 12. 22. 13:52

legjobb 40+ perces sorozat:
– Leftovers
– This Is Us
– 13 Reasons Why

legjobb első évados sorozat:
– 13 Reasons Why
– Mindhunter
– Lethal Weapon

legjobb nem amerikai sorozat:
– Gomorra
– Suburra
– Peaky Blinders

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
– Chef’s Table
– Time: The Kalief Browder Story
– Masterchef Australia

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Justin Thereoux (Leftovers)
– James Franco (The Deuce)
– Milo Ventimiglia (This Is Us)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Laura Linney (Ozark)
– Nicole Kidman (Big Little Lies)
– Maggie Gyllenhaal (The Deuce)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Gaten Materazzo (Stranger Things)
– Jonathan Tucker (Kingdom)
– Ron Cephas Jones (This Is Us)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Vanessa Kirby (The Crown)
– Keesha Sharp (Lethal Weapon)
– Hannah Zeile (This Is Us)

botka5 - 2017. 12. 22. 14:56

Legjobb 40+ perces sorozat:
1. The Leftovers
2. Better Call Saul
3. Mr. Robot

Legjobb első évados sorozat:
1. 13 Reasons Why
2. Legion
3. Mindhunter

Legjobb nem amerikai sorozat:
1. Sherlock
2. Doctor Who

Legjobb animációs sorozat:
1. Rick and Morty
2. BoJack Horseman

Legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
1. Justhin Theroux (The Leftovers)
2. Rami Malek (Mr. Robot)
3. Bob Odenkirk (Better Call Saul)

Legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
1. Carrie Coon (The Leftovers)
2. Katherine Langford (13 Reasons Why)
3. Mary Elizabeth Winstead (Fargo)

Legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): 1. Michael McKean (Better Call Saul)
2. David Thewlis (Fargo)
3. Noah Schnapp (Stranger Things)

Legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
1. Aubrey Plaza (Legion)
2. Naomi Watts (Twin Peaks)
3. Portia Doubleday (Mr. Robot)

Legjobb vendégszereplő:
1. Ann Dowd (The Leftovers)
2. Toby Jones (Sherlock)
3. Peter Storrmare (American Gods)

Tiger27 - 2017. 12. 22. 15:44

legjobb 40+ sorozat: The Leftovers, Mr Robot, Stranger Things

legjobb első évados sorozat: The Handmaid’s Tale, The Punisher, Mindhunter

legjobb nem amerikai sorozat: Peaky Blinders, Dark, Broadchurch

legjobb férfi főszereplő:
Jon Bernthal (Punisher)
Rami Malek (Mr Robot)
Bob Odenkirk (Better Call Saul)

legjobb női főszereplő:
Elizabeth Moss (The Handmaid’s Tale)
Nicole Kidman (Big Little Lies)
Carrie Coon (The Leftovers)

Adam9456 - 2017. 12. 22. 15:54

Még nem teljesen végleges, nem sok 20-30-as sorozatot nézek, jó pár sorozatomat félbe/abbahagytam idén, de itt van:
•legjobb 40+ perces sorozat: The Leftovers, Stranger Things, The Crown plusz a Game of Thrones, még eldöntöm melyik 3 maradjon
•legjobb 20-30 perces sorozat: American Vandal, Wrecked, Atypical
•legjobb első évados sorozat: Big Little Lies, Mindhunter, A Series of Unfortunate Events
•legjobb nem amerikai sorozat: Orphan Black, Sherlock,
•legjobb animációs sorozat: BoJack Horseman, South Park, Rick and Morty (idén végre elkezdtem, tényleg jó)
•legjobb magyar műsor: A Dal, Survivor- A sziget
•legjobb egyéb műsor (reality/talkshow): The Amazing Race, The Amazing Race Canada
•legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): Justin Theroux (The Leftovers), Sam Heughan (Outlander), Freddie Highmore (Bates Motel/The Good Doctor)
•legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): Thomas Middleditch (Silicon Valley), Keir Gilchrist (Atypical), Jimmy Tatro (American Vandal)
•legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Caitriona Balfe (Outlander), Carrie Coon (The Leftovers/Fargo), Claire Foy (The Crown)
•legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): Julia Louis-Dreyfus (Veep), Tamsin Greig (Episodes)
•legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Jon Voight (Ray Donovan), Alexander Skarsgard (Big Little Lies), David Thewlis (Fargo)
•legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Martin Starr (SIlicon Valley), Timothy Simons (Veep), Will Greenberg (Wrecked)
•legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):Lena Headey (Game of Thrones), Mary Elizabeth Winstead (Fargo), Vanessa Kirby (The Crown)
•legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Brooke Dillman (Wrecked), Kathleen Rose Perkins (Episodes)
•legjobb vendégszereplő: Alex Jennings (The Crown), Cameron Britton (Mindhunter), Ann Dowd (The Leftovers)

Sanyi - 2017. 12. 22. 16:10

legjobb 40+ perces sorozat:
The Man In The High Castle
Better Call Saul
Narcos

legjobb első évados sorozat:
Godless
Rellik
Babylon Berlin

legjobb nem amerikai sorozat:
Peaky Blinders
Babylon Berlin
Le Bureau des Légendes

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Bob Odenkirk (Better Call Saul)
Richard Dormer (Rellik)
Mathieu Kassovitz (Le Bureau des Légendes)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Sarah Gadon (Alias Grace)
Liv Lisa Fries (Babylon Berlin)
Michelle Dockery (Godless)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Michael McKean (Better Call Saul)
Jeff Daniels (Godless)
Rufus Sewell (The Man In The High Castle)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Leonie Benesch (Babylon Berlin)
Portia Doubleday (Mr.Robot)
Maura Tierney (The Affair)

legjobb vendégszereplő:
Iréne Jacob (The Affair)
Adrien Brody (Peaky Blinders)

Vektor - 2017. 12. 22. 17:54

legjobb 40+ perces sorozat
1. Twin Peaks
2. The Leftovers
3. Better Call Saul

legjobb 20-30 perces sorozat
1. Nathan for You
2. BoJack Horseman
3. Master of None

legjobb első évados sorozat
1. The Marvelous Mrs. Maisel
2. The Deuce
3. Legion

legjobb nem amerikai sorozat
1. Catastrophe

legjobb animációs sorozat
1. BoJack Horseman
2. Rick and Morty
3. DuckTales

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb)
1. Nathan for You
2. Last Week Tonight
3. HarmonQuest

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat)
1. Kyle Maclachlan, Twin Peaks
2. Justin Theroux, The Leftovers
3. Bob Odenkirk, Better Call Saul

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat)
1. Nathan Fielder, Nathan for You
2. Ted Danson, The Good Place
3. Andy Daly, Review

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat)
1. Carrie Coon, The Leftovers
2. Elisabeth Moss, The Handmaid’s Tale
3. Rachel Brosnahan, The Marvelous Mrs. Maisel

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat)
1. Sharon Horgan, Catastrophe
2. Pamela Adlon, Better Things
3. Julia Louis-Dreyfus, Veep

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat)
1. Michael McKean, Better Call Saul
2. David Harbour, Stranger Things
3. Christopher Eccleston, The Leftovers

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat)
1. Zach Woods, Silicon Valley
2. Aaron Paul, BoJack Horseman
3. Manny Jacinto, The Good Place

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat)
1. Amy Brenneman, The Leftovers
2. Rhea Seehorn, Better Call Saul
3. Millie Bobby Brown, Stranger Things

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat)
1. Amy Sedaris, BoJack Horseman
2. Betty Gilpin, Glow
3. D’Arcy Carden, The Good Place

legjobb vendégszereplő
1. Catherine E. Coulson, Twin Peaks
2. Sean Astin, Stranger Things
3. Wendie Malick, BoJack Horseman

winnie - 2017. 12. 22. 18:56

“látatlanban illik írni a Black Mirror-t?”

azért írom a posztot, hogy ne merüljenek fel ilyen kérdések:) wall of text, de akkor egy ctrl+f és ott a megoldás.

nyilván semmi értelme látatlanban. nem azért, mert csalás vagy ilyesmi, hanem azért, mert elvesztegetett jelölés lenne. majd jövőre.

symor - 2017. 12. 22. 19:21

legjobb nem amerikai sorozat:

Le Bureau des Légendes (The Bureau) 3. évad

Ha nem hiszitek, hogy idén a legjobbak egyike volt még nem néztetek bele, tessék pótolni (de előtte nem árt az 1. és 2. évadot is)!

Shannen - 2017. 12. 22. 19:26

Mielőtt beírnám a listát, csak annyit emelnék ki, hogy:

.The Leftovers.

És akkor a jelöléseim:

Legjobb 40+ perces sorozat:
-The Leftovers
-Big Little Lies
-The Good Fight

Legjobb 20-30 perces sorozat:
-Master of None
-Better Things
-You’re the worst

Legjobb első évados sorozat:
-13 reasons why
-Legion
-Dark

Legjobb nem amerikai sorozat:
-Dark
-The Crown

Legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
-Justin Theroux (The Leftovers)
-Evan Peters (American Horror Story)
-Dan Stevens (Legion)

Legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
-Aziz Ansari (Master of None)
-Ted Danson (The Good Place)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
-Carrie Coon (The Leftovers)
-Nicole Kidman (Big Little Lies)
-Katherine Langford (13 reasons why)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
-Kristen Bell (The Good Place)
-Pamela Adlon (Better Things)
-Aya Cash (You’re the worst)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
-Christopher Eccleston (The Leftovers)
-Alexander Skasgaard (Big Little Lies)
-Rupert Friend (Homeland)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
-Chris Geere (You’re the worst)
-Manny Jacinto (The Good Place)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
-Anne Dowd (The Leftovers)
-Aubrey Plaza (Legion)
-Maura Tierney (The Affair)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
-Celia Imrie (Better Things)

Necridus - 2017. 12. 22. 19:46

legjobb 40+ perces sorozat:
o Shameless
o Gotham
o Arrow
• legjobb 20-30 perces sorozat:
o Young & Hungry
o Young Sheldon
o Me, Myself & I
• legjobb első évados sorozat:
o 13 Reasons Why
o The Punisher
o Iron Fist
• legjobb animációs sorozat:
o Bob’s Burgers
o The Simpsons
• legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
o The Tonight Show starring Jimmy Fallon
o The Voice (US)
• legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
o Jensen Ackles (Supernatural)
o Cory Michael Smith (Gotham)
o Josh Segarra (Arrow)
• legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
o Jack Dylan Grazer (Me, Myself & I)
o Iain Armitage (Young Sheldon)
o Jim Parsons (The Big Bang Theory)
• legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
o Julianna Harkavy (Arrow)
o Melissa Benoist (Supergirl)
o Karla Souza (How To Get Away With Murder)
• legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
o Emily Osment (Young & Hungry)
o Aimee Carrero (Young & Hungry)
o Kaley Couco (The Big Bang Theory)
• legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
o Paul Blackthorne (Arrow)
o Mark Pellegrino (Supernatural)
o Ethan Cutkosky (Shameless)
• legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
o Katie Cassidy (Arrow)
o Floriana Lima (Supergirl)
o Lana Parrilla (Once Upon a Time)
• legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
o Kym Whitley (Young & Hungry)
• legjobb vendégszereplő:
o Cameron Monaghan (Gotham)
o Colin Donnell (Arrow)
o Wentworth Miller (Legends of Tomorrow)

R - 2017. 12. 22. 20:12

• legjobb 40+ perces sorozat: 13 Reasons Why, How to Get Away with Murder
• legjobb 20-30 perces sorozat: Tóth János
• legjobb első évados sorozat: 13 Reasons Why
• legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): Mucsi Zoltán (Tóth János),
• legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Reese Witherspoon (Big Little Lies), Carrie Coon (Fargo).
• legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): Tracee Ellis Ross (Blackish), Aya Cash (You are the Worst), Beth Beers (2 Broke Girls).
• legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Brandon Flynn (13 Reasons Why), Christian Slather (Mr. Robot), Alexander Skarsgard (Big Little Lies).
• legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Liza Weil (How to Get Away with Murder), Aja Naomi King (How to Get Away with Murder), Grace Gummer (Mr. Robot).
• legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Anna Chlumsky (Veep), Judith Light (Transparent), Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine).
• legjobb vendégszereplő: Bryan Cranston (Curb Your Enthusiasm), Cicely Tyson (How to Get Away with Murder), Tim Roth (Twin Peaks)

Narg - 2017. 12. 22. 20:13

– legjobb 40+ perces sorozat
The Expanse
Stranger Things
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

– legjobb 20-30 perces sorozat:
Brooklyn Nine-Nine
Man Seeking Woman
You’re the Worst

– legjobb első évados sorozat:
Legion
Punisher
Happy!

– legjobb magyar sorozat:
Aranyélet
Terápia
Tóth János

– legjobb nem amerikai sorozat:
Dark
Sherlock
Orphan Black

– legjobb animációs sorozat:
Rick & Morty
Archer
Bojack Horseman

– legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
Last week tonight with John Oliver
Chef’s Table

– legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Jon Bernthal – Punisher
Dan Stevens – Legion
David Harbour – Stranger Things

– legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Jay Baruchel – Man Seeking Woman
Timothy Olyphant – Santa Clarita Diet
Andy Samberg – Brooklyn Nine-Nine

– legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Maggie Gyllenhaal – The Deuce
Tatiana Maslany – Orphan Black
Mary Elizabeth Winstead – Fargo

-legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Alison Brie – GLOW
Katie Findlay – Man Seeking Woman
Aya Cash – You’re the Worst

– legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Ian McShane – American Gods
Cameron Britton – Mindhunter
Thomas Jane – The Expanse

– legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Kumail Nanjiani – Silicon Valley
Bobby Cannavale – Master of None
Eric André – Man Seeking Woman

– legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Yvonne Strahovski – The Handmaid’s Tale
Anna Torv – Mindhunter
Aubrey Plaza – Legion

– legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Britt Lower – Man seeking Woman
Carla Jimenez – The Mick
Betty Gilpin – Glow

– legjobb vendégszereplő:
John Hannah – Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

Aszusz - 2017. 12. 22. 20:51

A Sense8-et biztos jelölöm majd, a többit még nem tudom. Nem sok sorozatot láttam az idén…

Balumedve - 2017. 12. 23. 00:11

Egy kicsit kampányolnék:

Nem amerikai sorozat
– Detectorists

Animációs
– Samurai Jack

Férfi főszereplő (40+)
-Pedro Pascal (Narcos)

Női főszereplő (40+)
-Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery)

Férfi mellékszereplő (40+)
-Doug Jones (Star Trek: Discovery)

Férfi mellékszereplő (20+)
-William Fichtner (Mom)

Vendégszereplő:
-Rainn Wilson (Star Trek: Discovery)

Mikilós - 2017. 12. 23. 10:28

legjobb 40+ perces sorozat:
– Supernatural
– Orange Is The New Black
– Amrican Horror Stoy: Cult

legjobb 20-30 perces sorozat:
– The Good Place

legjobb első évados sorozat:
– FEUD: Bette and Joan
– Mary Kills People
– American Gods

legjobb magyar sorozat:
– Tóth János
– A mi kis falunk

legjobb nem amerikai sorozat:
– Orphan Black
– Taboo
– Mary Kills People

legjobb animációs sorozat:
– Family Guy
– South Park
– The Simpsons

legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb):
– Survival
– #Bochkor
– BeugróX

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
– Leah Remini: Scientology and The Aftermath

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Jensen Ackles (Supernatural)
– Jared Padalecki (Supernatural)
– Tom Hardy (Taboo)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Mucsi Zoltán (Tóth János)
– Ted Danson (The Good Place)
– Jim Parsons (The Big Bang Theory)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Susan Sarandon (FEUD: Bette and Joan)
– Tatiana Maslany (Orphan Black)
– Kim Dickens (Fear The Walking Dead)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Kristen Bell (The Good Place)
– Kaley Cucoco (The Big Bang Theory)
– Drew Barrymore (Santa Clarita Diet)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Mark Pellegrino (Supernatural)
– Gaten Matarazzo (Stranger Things)
– Joe Keery (Stranger Things)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Gillian Anderson (American Gods)
– Adrienne C. Moore (Orange Is The New Black)
– Leslie Grossman (American Horror Story: Cult)

Desmond Wallace - 2017. 12. 23. 10:33

Én már két napja agyalok a jelöltjeimen, de még félig se vagyok készen.

Eddig ennyire jutottam:

legjobb 40+ perces sorozat: The Man int he High Castle, The Expanse, Game of Thrones

legjobb 20-30 perces sorozat: The Mick, Tóth János, The Big Bang Theory

legjobb első évados sorozat: 13 Reasons Why, A mi kis falunk, The Mick

legjobb magyar sorozat: A mi kis falunk, Egynyári kaland, Tóth János

legjobb egyéb magyar műsor: Ninja Warrior Hungary, On the Spot, Hétvégéi belépő

A Hétvégi belépőt nem hiszem, hogy sokan ismerik. Ez egy kulturális ajánló műsor, ami szombat és vasárnap délelőttönként látható az M5-ön. Érdemes belenézni.

dAve - 2017. 12. 23. 11:09

Az én listám eddig így néz ki:

legjobb 40+ perces sorozat:
– Stranger Things
– Sense8
– This Is Us

legjobb 20-30 perces sorozat:
– Silicon Valley
– Veep

legjobb első évados sorozat:
– Legion
– 13 Reasons Why

legjobb animációs sorozat:
– Rick & Morty

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Bob Odenkirk (Better Call Saul)
– Tom Hardy (Taboo)
– Justin Thereoux (Leftovers)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Gael García Bernal (Mozart In The Jungle)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Carrie Coon (The Leftovers)
– Katherine Langford (13 Reasons Why)
– Mary Elizabeth Winstead (Fargo)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Aya Cash (You´re the Worst)
– Julia Louis-Dreyfus (Veep)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Ron Cephas Jones (This Is Us)
– Noah Schnapp (Stranger Things)
– David Thewlis (Fargo)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Tony Hale (Veep)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Aubrey Plaza (Legion)
– Millie Bobby Brown (Stranger Things)

tghcs - 2017. 12. 23. 17:09

– legjobb 40+ perces sorozat: Sense8, Jane the Virgin, Broadchurch

– legjobb 20-30 perces sorozat: The Big Bang Theory, Young Sheldon

– legjobb első évados sorozat: Strike, Big Little Lies, Kevin (Probably) Saves the World

– legjobb nem amerikai sorozat: Strike, Doctor Who, Death in Paradise

– legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb): The Late Late Show

– legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): David Tennant (Broadchurch), Tom Ellis (Lucifer), Ioan Gruffudd (Liar)

– legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): Iain Armitage (Young Sheldon), Jim Parson, Johnny Galecki (The Big Bang Theory)

– legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Nicole Kidman, Reese Witherspoon (Big Little Lies)

– legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): Kaley Cuoco, Mayim Bialik (The Big Bang Theory), Zoe Perry (Young Sheldon)

– legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Jaime Camil (Jane the Virgin), Alexander Skarsgård (Big Little Lies), Joseph Gilgun (Preacher)

– legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Lance Barber (Young Sheldon), Kevin Sussman, Brian Posehn (The Big Bang Theory)

– legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Yael Grobglas (Jane the Virgin), JoAnna Garcia Swisher (Kevin (Probably) Saves the World), Scarlett Estevez (Lucifer)

– legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Raegan Revord, Annie Potts (Young Sheldon)

– legjobb vendégszereplő: Nelsan Ellis (Elementary), Tom Welling (Lucifer), Brett Dalton (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.)

Duncan - 2017. 12. 23. 17:33

Sziasztok!

Az idei jelöltjeim:

legjobb 40+ perces sorozat:
Game of Thrones
House of Cards
Mr. Robot

legjobb 20-30 perces sorozat:
Episodes
Veep
The Big Bang Theory

legjobb első évados sorozat:
The Good Fight
The Handmaid’s Tale
The Defenders

legjobb magyar sorozat:

legjobb nem amerikai sorozat:
Episodes
Taboo
Frontier

legjobb animációs sorozat:
Family Guy
Bojack Horseman
Dragon Ball Super

legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb):

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
Survivor
Last Week Tonight With John Oliver
The Daily Show with Trevor Noah

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Kevin Spacey (House of Cards)
Bob Odenkirk (Better Call Saul)
Matthew Rhys (The Americans)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Matt LeBlanc (Episodes)
Ted Danson (The Good Place)
Jim Parsons (The Big Bang Theory)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Robin Wright (House of Cards)
Melanie Scrofano (Wynonna Earp)
Christine Baranski (The Good Fight)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Pamela Adlon (Better Things)
Alison Brie (GLOW)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Peter Dinklage (Game of Thrones)
Tim Rozon (Wynonna Earp)
Rufus Sewell (The Man in the High Castle)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Tony Hale (Veep)
Ed O’Neill (Modern Family)
Andre Braugher (Brooklyn 99)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Lena Headey (Game of Thrones)
Yvonne Strahovski (Handmaid’s Tale)
Aubrey Plaza (Legion)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Kathleen Rose Perkins (Episodes)
Anna Chlumsky (Veep)
Julie Bowen (Modern Family)

legjobb vendégszereplő:
Willie Garson (Hawaii Five-0)

Jack Bauer - 2017. 12. 23. 22:22

@wellwellwell: Ennyire jó a 10 Reasons Why?

A legjobb nemamcsi sorik valóban a két olasz.

(A Peaky Blinders új évadát még nem láttam.)

keszi - 2017. 12. 24. 10:46

• legjobb 40+ perces sorozat:
Marvel’s Agent of SHIELD
Mr. Robot
Twin Peaks

• legjobb 20-30 perces sorozat:
New Girl
Modern Family

• legjobb első évados sorozat:
The Orville
Legion
Star Trek: Discovery

• legjobb nem amerikai sorozat:
Sherlock

• legjobb animációs sorozat:
Dragon Ball Super

• legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Kyle MacLachlan (Twin Peaks)
Dan Stevens (Legion)
Ewan McGregor (Fargo)

• legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Jake Johnson (New Girl)
Ty Burrell (Modern Family)

• legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)
Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery)
Winona Ryder (Stranger Things)

• legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Kaley Cuoco (TBBT)
Julie Bowen (Modern Family)
Zooey Deschanel (New Girl)

• legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Christian Slather (Mr. Robot)
Rufus Sewell (Obergruppenführer John Smith – The Man in the High Castle)
Ian McShane (American Gods)

• legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Kunal Nayyar (TBBT)
Max Greenfield (New Girl)

• legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Aubrey Plaza (Legion)
Bella Ramsey (Game of Thrones)

• legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Hannah Simone (New Girl)

• legjobb vendégszereplő:
Monica Belucci (Twin Peaks)
Stan Lee (Marvel’s Runaways)

- 2017. 12. 24. 11:27

legjobb 40+ perces sorozat:
– The Leftovers
– The Young Pope
– Twin Peaks

legjobb 20-30 perces sorozat:
– Mozart in The Jungle
– Master of None
– Future Man

legjobb első évados sorozat:
– Mindhunter
– The Young Pope
– The Deuce

legjobb magyar sorozat:
– Terápia (mi más?)

legjobb nem amerikai sorozat:
– Peaky Blinders
– DARK
– Gomorra

legjobb animációs sorozat:
– Rick and Morty
– Trollhunters
– BoJack Horseman

legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb): –
legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb): –

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Justin Theroux (The Leftovers)
– Kyle MacLachlan (Twin Peaks)
– Jude Law (The Young Pope)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Gael García Bernal (Mozart In The Jungle)
– Aziz Ansari (Master of None)
– Mácsai Pál (Terápia)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Carrie Coon (The Leftovers)
– Caitriona Balfe (Outlander)
– Maggie Gyllenhaal (The Deuce)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Kristen Bell (The Good Place)
– Lola Kirke (Mozart In The Jungle)
– Aya Cash (You’re the Worst)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– David Thewlis (Fargo)
– Scott Glenn (The Leftovers)
– Christopher Eccleston (The Leftovers)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Malcolm McDowell (Mozart in the Jungle)
– Bobby Cannavale (Master of None)
– Czintos József (Terápia)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Laura Dern (Twin Peaks)
– Aubrey Plaza (Legion)
– Grace Gummer (Mr. Robot)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Bernadette Peters (Mozart in the Jungle)
– Allessandra Mastronardi (Master of None)
– Balsai Móni (Terápia)

legjobb vendégszereplő:
– Michael Cera (Twin Peaks)
– Gillian Anderson (American Gods)
– Adrien Brody (Peaky Blinders)

Jasiksson - 2017. 12. 24. 11:54

legjobb 40+ perces sorozat:
1. Mr. Robot S03
2. Stranger Things S02
3. Game of Thrones S07
legjobb első évados sorozat:
1. 13 Reasons Why
2. Dark
3. Ozark
legjobb magyar sorozat:
1. A mi kis falunk
legjobb nem amerikai sorozat:
1. Dark
2. Orphan Black S05
3. Taboo
legjobb animációs sorozat:
1. The Regular Show S08
2. Archer S08
legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
1. Rami Malek (Elliot Alderson – Mr. Robot)
2. David Harbour (Jim Hopper – Stranger Things)
3. Marin Wallström (Tyrell Wellick – Mr. Robot)
legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
1. Katharine Langford (Hannah Baker – 13 Reasons Why)
2. Natalia Dyer (Nancy Wheeler – Stranger Things S02)
3. Christina Ochoa (Grace d’Argento – Blood Drive)
legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
1. Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister – Game of Thrones)
2. Thomas Jane (Joe Miller – The Expanse)
3. Colin Cunningham (Julian Slink – Blood Drive)
legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
1. Natalia Dyer (Nancy Wheeler – Stranger Things S02)
2. Portia Doubleday (Angela Moss – Mr. Robot)
3. Lindsey Morgan (Raven Reyes – The 100)

Snoopyzit30 - 2017. 12. 24. 13:44

@Jack Bauer

A 13 Reasons Why-nak (csak azok közül akik ide kommenteltek) már 14 jelölése van a legjobb első évados sorozatok között, szóval ez a sorozat valószínűleg ott lesz a legjobb újoncok listáján.

Egyébként tényleg nagyon jó :-)

North15 - 2017. 12. 24. 13:56

Idén a Netflix teljesen megváltoztatta a sorozatnézési szokásaimat és a nézett tartalmakat is. Ebből számomra magasan az American Vandal nyerte az évet, és nem azért mert rossz lett volna a felhozatal, hanem mert ennyire zseniális.:)

spamdog - 2017. 12. 24. 15:25

Legjobb 40+ perces sorozat: The Deuce, The Good Fight, Big Little Lies,
Legjobb 20-30 perces sorozat: Mozart in The Jungle, Episodes, Man Seeking Woman
Legjobb első évados sorozat: The Good Fight, The Orville, The Mayor
Legjobb magyar sorozat: Aranyélet, Terápia, Egynyári Kaland
Legjobb nem amerikai sorozat: Aranyélet, Episodes, Taboo
Legjobb animációs sorozat: Rick & Morty, South Park, Family Guy
Legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb): Lakástalkshow, Alinda, Sznobjektív
legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
Legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): Kyle MacLachlan(Twin Peaks), Alexander Skarsgard (Big Little Lies), James Franco (The Deuce)
Legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): Thomas Sadoski (Life in pieces), Matt LeBlanc (Episodes – Man with a Plan), T.J. Miller (Silicon Valley)
Legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Nicole Kidman (Big Little Lies), Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale), Maggie Gyllenhaal (The Deuce)
Legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): Frankie Shaw (SMILF), Lea Michele (The Mayor), Anna Faris (Mom),
Legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Miguel Ferrer (Twin Peaks), Michael Horse (Twin Peaks), Gary Carr (The Deuce)
Legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): William Fichtner (Mom), Kevin Nealon (Man with a Plan), Martin Starr (Silicon Valley),
Legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Laura Dern (Big Little Lies – Twin Peaks), Margarita Levieva (The Deuce), Naomi Watts (Twin Peaks)
Legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Nicole Richie (Great News), Yvette Nicole Brown (The Mayor), Jaime Pressly (Mom)
Legjobb vendégszereplő: Charlize Theron(The Orville), Tina Fey(Great News), Thomas Lennon (Lethal Weapon)

csb - 2017. 12. 24. 17:38

legjobb 40+ perces sorozat: The Leftovers, Stranger Things, Game of Thrones

legjobb 20-30 perces sorozat: You’re the Worst, Master of None, Mozart in the Jungle

legjobb első évados sorozat: The Deuce, 13 Reasons Why, Mindhunter

legjobb nem amerikai sorozat: Taboo, Sherlock, The Crown

legjobb animációs sorozat: Rick and Morty, Bojack Horseman, Archer

legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb): Survivor

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): Justin Theroux (The Leftovers), Tom Hardy (Taboo), Kevin Spacey (House of Cards)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): Chris Geere (You’re the worst), Gael García Bernal (Mozart In The Jungle), Keir Gilchrist (Atypical)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Claire Danes (Homeland), Maggie Gyllenhaal (The Deuce), Robin Wright (House of Cards)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): Pamela Adlon (Better Things), Aya Cash (You’re the Worst), Drew Barrymore (Santa Clarita Diet)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Rufus Sewell (The Man in the High Castle), Rupert Friend (Homeland), David Thewlis (Fargo)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Walton Goggins (Vice Princpials), Andre Braugher (Brooklyn Nine-Nine), Sam Elliot (The Ranch)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Emily Browning (American Gods), Rhea Seehorn (Better Call Saul), Linda Cardellini (Bloodline)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): June Diane Raphael (Grace and Frankie), Alessandra Mastronardi (Master of None), Kether Donohue (You’re the Worst

legjobb vendégszereplő: Toby Jones (Sherlock), Adrien Brody (Peaky Blinders), Bobby Cannavale (Master of None)

csicseri - 2017. 12. 24. 22:59

Az én listám, már 2 napja próbálom összeszedni kikre is adjam le szavazataim. Az idén ők lettek a befutók Nálam.

legjobb 40+ perces sorozat:
Endeavour
Le Bureau des Légendes
The good doctor

legjobb 20-30 perces sorozat:
Mozart in the Jungle
The Mindy Project
Detectorists

legjobb első évados sorozat:
Newton«s law
The Handmaid«s Tale
GLOW

legjobb magyar sorozat:
Egynyári kaland
Terápia

legjobb nem amerikai sorozat:
Endeavour
El Ministerio del Tiempo
Innen vi dör (Before we Die)

legjobb animációs sorozat:
Trollhunters

legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb):
On the Spot

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
The Great British Bake Off
Blue Planet II

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
Rupert Friend (Homeland)
Justin Theroux (The leftovers)
Pedro Pascal (Narcos)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
Mácsai Pál (Terápia)
Gael Garcia Bernal (Mozart in the Jungle)
Kumail Nanjiani (Silicon Valley)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
Anna Torv (Mindhunter)
Elisabeth Moss (The Handmaid«s Tale)
Claire Floy(The Crown)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
Mindy Kaling (The Mindy Project)
Alison Brie (GLOW)
Julia Louis-Dreyfus (Veep)

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Rufus Sewell (The Man in the High Castle)
Rhys Ifans (Berlin Station)
Hamish Michael (Janet King)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Sam Elliott (The Ranch)
Joe Lo Truglio(Brooklyn Nine-Nine)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Samantha Colley (Genius)
Noni Hazlehurts( A place to call home)
Alex Borstein(The Marvelous Mrs.Maisel)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
Bernadette Peters (Mozart in the Jungle)
Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine)

legjobb vendégszereplő:

lacus - 2017. 12. 25. 00:16

nem állok túl fényesen mostanában sorozatügyileg, a fenti hsz-ek teli vannak olyan sorikkal amikre még nem kerítettem időt, és jó pár olyan kedvencem van aminek a legutóbbi évadát még nem láttam, a hétről hétre nézős sorozataimban pedig egyre kevesebb kiemelkedőt látok, így idén nem lesz sok jelöltem, de azért pár melett kampányolnék:

legjobb 40+ perces sorozat:
– Gotham
– Kingdom

legjobb 20-30 perces sorozat:
– Angie Tribeca
– Brooklyn nine-nine

legjobb első évados sorozat:
– Young Sheldon
– The Orville

legjobb magyar sorozat:
– Mi kis falunk

legjobb animációs sorozat: Dragon Ball Super

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Melissa Benoist (Supergirl)
– Lindy Booth (Librarians)
– Adrienne Palicki (the Orville)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Rashida Jones (Angie Tribeca)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
Camren Bricandova (Gotham)

Carpeks - 2017. 12. 25. 02:08

legjobb 40+ perces sorozat: The Americans, Legion, 13 Reasons Why
legjobb 20-30 perces sorozat: The Mick, The Good Place, Atypical
legjobb első évados sorozat: Big Little Lies, Atypical, Mindhunter
legjobb nem amerikai sorozat: Rellik, Liar, Broadchurch
legjobb animációs sorozat: Rick and Morty
legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb): Trash Talk, Beugró X
legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): Ioan Gruffudd (Liar), Dan Stevens (legion), Matthew Rhys (The Americans)
legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): Ted Danson (The Good Place), Keir Gilchrist (Atypical), Jake Johnson (New Girl)
legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Joanne Froggatt (Liar), Katherine Langford (13 Reasons Why), Nicole Kidman (Big Little Lies)
legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): Kaitlin Olson (The Mick), Kristen Bell (The Good Place), Lola Kirke (Mozart in the Jungle)
legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Ian McShane (American Gods), David Thewlis (Fargo), Joseph Gilgun (Preacher)
legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Scott MacArthur (The Mick),
legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Aubrey Plaza (Legion), Mary Elizabeth Winstead (Fargo), Rhea Seehorn (Better Call Saul)

Néma Harcsa - 2017. 12. 25. 08:47

A Young Pope-ra tavaly többszörösen szavaztam, részemről nem játszik. Illetve túl ritkán látni a hármas (vagy inkább négyes) szerepet játszó Kyle MacLachlant.

Legjobb 40+ perces sorozat:
– Twin Peaks s03
– Better Call Saul s03
– Fargo s03
Legjobb 20-30 perces sorozat:
– Atypical
– Veep
Legjobb első évados sorozat:
-The Deuce
-Mindhunter
-Legion
Legjobb nem amerikai sorozat:
– Gomorra s03
Legjobb animációs sorozat:
-South Park
Legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat):
– Ewan McGregor (Fargo S03)
– Kyle MacLachlan (Twin Peaks s03)
– Bob Odenkirk (Better Call Saul s03)
Legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
-Keir Gilchrist (Atypical)
Legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
– Maggie Gyllenhaal (The Deuce)
– Mary Elizabeth Winstead (Fargo s03)
– Rhea Seehorn (Better Call Saul s03)
Legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):
– Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– David Thewlis (Fargo S03)
– Michael McKean (Better Call Saul)
– Cameron Britton (Mindhunter)
Legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
– Aubrey Plaza (Legion)
– Naomi Watts (Twin Peaks)
– Grace Zabriskie (Twin Peaks)
Legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
– Jennifer Jason Leigh (Atypical)
Legjobb vendégszereplő:
– Jennifer Jason Leigh (Twin Peaks)
– James Belushi (Twin Peaks)
– Tom Hardy (Peaky Blinders s04)

Néma Harcsa - 2017. 12. 25. 09:09

Komoly év volt egyébként, többek közt a Narcos s03-at sehová sem sikerült sehová bepakolnom, pedig nagyon jó évad.

Aredhel - 2017. 12. 25. 21:22

legjobb 40+ perces sorozat:
-Legion
-The Expanse
-Man In The High Castle

legjobb 20-30 perces sorozat:
-MozartIn The Jungle

legjobb első évados sorozat:
-Legion
-American Gods
-Handmaid’s Tale

legjobb magyar sorozat:-

legjobb nem amerikai sorozat:
-The Last Kingdom
-Peaky Blinders
-Taboo

legjobb animációs sorozat:-
legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb):-

legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb):
-QI

legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat)
– Rami Malek (Mr. Robot)
-Dan Stevens (Legion)
-Alexander Dreymon (The Last Kingdom)

legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat):
-Gael García Bernal (Mozart int he Jungle S03)

legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat):
-Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)
-Tatiana Maslany (Orphan Black)
-Maggie Gyllenhaal (The Deuce)

legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat):-

legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat):
-David Dawson (King Alfred – The Last Kingdom)
-Rufus Sewell (Men In The High Castle)
-Jason Isaacs (Star Trek: Discovery)

legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat):
-Malcolm McDowell (Mozart in the Jungle)

legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat):
-Aubrey Plaza (Legion)
-Emily Browing (American Gods)

legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): –

legjobb vendégszereplő:
-Peter Storrmare – American Gods
-Gillian Anderson (American Gods)

dinnyemano - 2017. 12. 25. 21:26

Tényleg nincs Eyecandy kategória???

Enzo - 2017. 12. 25. 22:47

Nem tudom valaki legörget-e még idáig, a teljes listámat nem másolnám be, viszont néhány méltatlanul alulértékelt nevet bedobnék kampány céljából:

Sian Brooke!! (hogy ki az a Sian Brooke? Eurus @ Sherlock – még ha az évad kissé csalódás is volt, az ő játéka egészen fantasztikus, pláne ilyen alig ismertként :))

BD Wong! (WhiteRose @ Mr.Robot, Hugo Strange @ Gotham) – két szerepben is remek alakítást hoz, ráadásul az előbbiben mindjárt kettőt, egyet férfiként, egyet nőként!

Mallory Jansen! (Aida @ SHIELD, mit nyomott le a 4.évad végén, te.jó.isten!)

Rubber Duck - 2017. 12. 26. 02:34

dinnyemano: az mindig külön szokott lenni

gevin - 2017. 12. 26. 13:55

legjobb 40+ perces sorozat: 13 Reasons why, Mindhunter, Godless
legjobb 20-30 perces sorozat: Master of none, Atypical, The Ranch part 4.
legjobb első évados sorozat: Sneaky Pete, 13 Reasons why, Mindhunter
legjobb magyar sorozat: –
legjobb nem amerikai sorozat: –
legjobb animációs sorozat: –
legjobb magyar műsor (reality/talkshow/egyéb): –
legjobb egyéb műsor (reality/talkshow/egyéb): Jim Jefferies: Freedumb, Dave Chapelle: The Age of Spin
legjobb férfi főszereplő (40+ perces sorozat): Milo Ventimiglia (This is us), Holt McCallany (Mindhunter),
legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat): Aziz Ansari (Master of none), Sam Elliott (The Ranch), Danny MAsterson (The Ranch)
legjobb női főszereplő (40+ perces sorozat): Milly Bobby Brown (ST), Nicole Kidman (Big little lies), Reese Witherspoon (BLL)
legjobb női főszereplő (20-30 perces sorozat): Lena Waithe (Master of none)
legjobb férfi mellékszereplő (40+ perces sorozat): Ron Cephas Jones (This is us), Jeff Daniels (Godless), Cameron Britton (Mindhunter)
legjobb férfi mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Bobby Cannavale (Master of None), Derek Wilson (Future man),
legjobb női mellékszereplő (40+ perces sorozat): Alessandra Mastronardi (Master of none),
legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat): Brigette Lundy-Paine (Atypical), Alisha Cuthbert (The Ranch),
legjobb vendégszereplő: Kurtwood Smith (The Ranch), Sylvester Stallone (This is us)

gevin - 2017. 12. 26. 14:15

Sok-sok Master of None jelölést, lécci lécci :D

Elnézve a kommenteket, Mindhunter, 13 Reasons why, Big Little lies, Godless esélyes elég sok kategóriában. És ennek most azért is örülök nagyon, mert mindegyiket imádtam és jelöltem is.

Remélem a The Ranch még befér, mert az idei part és bombajó.

Kár, hogy a Sneaky Pete-et kevesen látták az év elejéről.

Snoopyzit30 - 2017. 12. 26. 18:50

“Kár, hogy a Sneaky Pete-et kevesen látták az év elejéről.”

Kár, hogy nincs hozzá magyar felirat.

CyClotroniC - 2017. 12. 27. 10:39

Közben elkezdtem a The Marvelous Mrs Maisel-t és rögtön kellett neki helyet találnom a jelöltek között, illetve ha már úgy tűnik játszik a Mozart in the Jungle a 3. szezonjával, akkor annak is feltétlenül.

Vendégszereplő tipp, nekem is csak ma esett le:
– Angela Bassett (Master of None)

Jack Bauer - 2017. 12. 27. 18:20

@Snoopyzit30: Köszi, akkor majd elkezdem hamarosan.

Enzo - 2017. 12. 28. 21:33

Ja és még egy embert lehagytam: Ennis Esmer a vendégszereplő-jelöltem, ő Rich Dotcom a Blindspotból, az ő részeit megéri megnézni, zseniális :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz