login |

A Westworld 1. évad rontott jelenetei

2017. 12. 22. 19:46 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: fun, video,

Ó, az ilyen halálkomoly sorozatoknál ütnek a legjobban a bakik, és erre a tovább mögötti blooper összeállítás készítői rá is játszottak, de épp ezért is sajnálatos, hogy csak ennyi jut nekünk. Mindegy, ki a kicsit nem becsüli, az a szövegét elfelejtő Ed Harris-t nem érdemli.

Tartaléknak:

1 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2017. 12. 23. 09:25

Ez a videó pontosan olyan mint a sorozat. Többet akar mutatni, mint ami mögötte van. Végig követtem az első évadot. De így visszagondolva, alig emlékszem valamire. Az egész olyan semmilyen. Minden apró részletet fontosnak akartak mutatni, de emiatt semmi sem kiemelkedő. Ráadásul, sokszor láttuk már, hogy az ilyen túlzott kiemelése a legkisebb apróságoknak is, minden esetben kibontatlanul marad.

Biztosan magas minőséggel jön a második évad, ha csak a felszínt nézzük, de az is boztos, hogy szinte semmi utalás nem lesz az első évad eseményeire. Kapunk egy sof reboot-ot és ezt húzhatják 6-8 évadon keresztül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz