login |

Délelőtti videó 3.: Kiri

2018. 01. 08. 11:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video, ,

Elég annyit írnom, hogy a Happy Valley főszereplőjének új sorozata? Vagy azt inkább a készítő személye tette kihagyhatatlanná? Mindegy, a lényeg, hogy a héten a Channel 4-on induló Kiri főszereplője Sarah Lancashire, a készítője pedig Jack Thorne, akinek ritka jó a sorozatkészítői pedigréje: National Treasure, Glue, The Fades, Cast Offs, This Is England ’86 és The Past Panthers, ráadásul a tavalyi év egyik sikerfilmje, a Wonder is az ő munkája.

A Kiri egy fekete kislány elrablásáról és megöléséről szól, akit egy fehér nevelő család akart befogadni. A főhős egy tapasztalt szociális munkás, akit a gyerek elrablásával vádolnak meg.Rövid teaser és hosszabb előzetes a tovább mögött.
További szereplők: Lucian Msamati, Lia Williams.

2 hozzászólás Ne habozz!

Eny - 2018. 01. 08. 11:58

máris azt mondhatom,hogy ez nézős lesz számomra :)

markvido - 2018. 01. 08. 18:09

Biztosan megér egy próbát nálam is, nagyon szerettem a Happy Valley mindkét évadát.
Ott nagyon sokat hozzátett egyébként a főszereplő karakteréhez, hogy egy középkorú nőként azért nem az a tipikus rendőr karakter, folyamatosan érződött, hogy adott esetben fizikailag alulmaradna egy huszon-harmincéves férfival szemben minden szempontból, szóval nem a szokásos “leteperem elkapom” módszerekhez kell nyúlnia adott esetben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz