login |

Válótársak: kezdett a 3. évad

2018. 01. 11. 21:22 - Írta: Desmond Wallace

8 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika,

Múlt héten elindult a Válótársak utolsó évadja, a premier pedig nagyjából azt a szintet hozta, amit az elmúlt két évben. És megmondom őszintén, hogy ezt nagyon untam. Szóval szokatlanul rövid értékelés következik.

A helyzet ugyan egy picit változott az S2 óta, de a karakterek pont olyanok, mint a pilotban, és ez azért nem annyira szerencsés. A srácok visszatértek ugyan, de ez a kezdés most teljesen hidegen hagyott, nem mozdított meg bennem semmit. Sőt, némelyik jelenet kifejezetten röhejes volt (pl. amikor Jocit stírölik a csajok a boltban), a történet pedig nagyjából egy szappanopera szintjén mozgott.

Spoilereket most nem is szeretnék írni, inkább csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon a folyatás is ilyen lesz, vagy csak én voltam rossz hangulatban az epizód alatt, mert ez nagyon kevés lesz ahhoz, hogy továbbra is rászánjak heti 40 percet. Túl sok ugyanis a nagyon jó sorozat, amikkel inkább képben kéne lennem. Ráadásul már magyar szériákból sincsen hiány, szóval nem is nagyon bánkódom, hogy nem lesz több évad.

A várható vendégszereplők miatt (Petrik Andrea, Alföldi Róbert, Adorjáni Bálint, Elek Ferenc) lehet, hogy visszanézek még, de az biztos, hogy mostantól nem ez lesz a legégetőbb csütörtök esti programom. Elismerem, hogy egy rész alapján talán megalapozatlannak tűnhetnek a fentiek, de ennél jelenleg sokkal jobban érdekel mondjuk a Tóth János és a Korhatáros szerelem.

8 hozzászólás Ne habozz!

Never - 2018. 01. 11. 22:46

igen, csalodas pedig a S2 vegenek reboot szaga volt de sajnos semmi sem lett belole. Szerintem az irok sem gondoltak hogy sikeres lehet… vagy enyi volt bennuk?

kisanna - 2018. 01. 12. 08:45

szappanos volt eddig is szerintem, csak néhol jobban meg volt írva(?).
most pl. Stohl karaktere volt röhejes, de Balsai Móni és Scherer párosa brillírozott.

-T - 2018. 01. 12. 10:41

Eddig ez volt a sorozat legunalmasabb…és talán a legfurcsább, legirritálóbb epizódja is. Valahogy minden szituáció erőltetettnek hatott, és a poénok sem ültek igazán.

peti - 2018. 01. 12. 11:44

Az évad első 2 része pocsék. A második részben az Alföldis részen tudtam egyedül nevetni, de a többi szál már tényleg unalmas. A Stohl – Gubás szál nagyon unalmas. A Földes Eszter(ikrek anyja) annyira irritáló személyiség, hogy az a szál már az előző évadban is kibírhatatlan volt számomra. Nem tudom milyen az életben, de ha egy kicsi van belőle akkor inkább a halál mint egy ilyen nővel élni… Még a Scherer Balsai párost tudom nézni, de már kifulladóban van az egész…

kalapkabát - 2018. 01. 15. 08:59

Én eddig nem néztem, így a 3. évad első része volt “az első”. És így nagyon tetszett.
Ha eddig néztem volna, talán én is másként reagálok de így jó volt.
Letöltöttem a régieket, végignéztem és meglepődtem hogy van még egy sorozat ami magyar és ennyire tetszik.

kalapkabát - 2018. 01. 15. 09:03

Ja és kicsit olyan volt mint ha az Alföldis részen agyaltak volna sokat az írók. Ott minden nagyon klappolt, Alföldi jó volt, a szexes résznél megszakítás pont megfelelő. Reagálások dettó.

Hamupipacs - 2018. 01. 15. 10:18

Stohl-Gubás szálon már nincs mit agyalni, romeltakarítás. El kéne válniuk. Le kéne szakadniuk egymásról.

Zümike XXX89 - 2018. 01. 17. 19:15

@Hamupipacs
Teljesen igazad van.

A sorozat legidegesítőbb pillanatai közé tartozik, mikor Stohl karaktere mélyen fel van háborodva, hogy a jövendő ex-felesége talált valaki mást.
Elfelejti, hogy gyakorlatilag ezt a házasságot ő tette tönkre, és közben ráadásul a gyerekeket is tönkre teszi ezzel (bár ezt az alkotók nem hangsúlyozzák túl).
Ehhez hozzátéve, nem értem a koncepciójukat, Stohl karakterével kapcsolatban, egy kész katasztrófa, egy mérgező seb. És közben szimpatikus fickóként akarják eladni, nem lehet. Legalább olyan rossz mint a Szonja, de róla legalább bevallották, hogy szociopata.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz