login |

Mi volt a hét csalódása?

2018. 01. 12. 17:20 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Múlt heti csalódások.) Úgy látom, a visszatérő sorozatok némelyike letört titeket. Konkrétan a The X-Files – 11×01 sajnos nem erősen indította az évadját, de mellé az ezek szerint megosztó Lucifer – 3×11 fért még be elég sok említéssel. Sőt, úgy látom, nem csak mi vártuk az LA to Vegas – 1×01-et, és nem csak mi csalódtunk benne, hanem ti is.

Ezen a héten volt sorozat, ami nem hozta azt, amit eddig? Vagy ami már jó ideje nem hozza? Miben csalódtatok nagyot? Ne feledjétek, nem a legrosszabb részeket keressük, hanem a jó és/vagy nézős sorozatok várakozásokat alulmúló epizódjait.

Melyik sorozat melyik epizódja okozta neked a LEGnagyobb csalódást a héten? Miért?
(Egy válasz elég. És kerüljétek a spoilereket, ha lehet.)

6 hozzászólás Ne habozz!

Dave - 2018. 01. 12. 18:11

X atkák 1 és 2. Merészen ível a “ZS” színvonal felé.

Silver-sama - 2018. 01. 12. 18:32

The Walking Dead aktuális része… :/

bvr - 2018. 01. 12. 19:09

Top of the Lake S02 A héten jutottam el odáig hogy megnézzem (az 1. évad tetszett, több dolog miatt is)

És nem azt mondom hogy rossz (sőt, elég erős anyag) viszont (túl azon hogy ennyi valószínűtlen egybeesés azért talán nem kellett volna a szálak közé) annyiban csalódás hogy ebben már tulajdonképpen tényleg elenyésző szerep marad a nyomozósdinak (sőt, az sem egyértelmű hogy bár morálisan borzalmas dolgokról van benne szó, de egyáltalán bűncselekmények-e)
Szóval ez már nagyon-nagyon távol van a Killing – Broadchurch – stb. vonaltól (azt leszámítva hogy depresszivitásban, na abban aztán még azoknál (és az első évadnál) is mélyebb)

Összességében nagyon nem ezt vártam (első évad alapján sem), és ebből még ez a hat rész is sok, szóval csalódás.

Nézőke - 2018. 01. 12. 23:08

Star Trek Discovery folytatás.

..ahelyett hogy egy ismeretlen eleddig fel nem térképezett kiaknázatlan területre hoppanáltak volna, lett ez a dark side mindenkiből oldal,ami nagyon nem tud lekötni,pedig vártam a folytatást… de ehhez minek kell Star Treknek hívni a sorit?
A klingon vonal meg szörnyű, ekkora bullshitet…

egypuputeve - 2018. 01. 13. 04:47

Vasárnap néztem meg, tehát nem a hét csalódása. És nem is a hét csalódása, hanem a legnagyobb sorozat csalódásom, úgy, hogy a következő csalódás ennek tükrében nem is csalódás.

Falling Water.

A legjobból egy középszerű valami lett. Köszönöm USA network! Még jó, hogy a Robottal nem csinálták meg ezt.

deku82 - 2018. 01. 14. 18:55

Vikings s5e8
Imádom a sorozatot, de most ez a rész nagy csalódás volt. Spoilert nem merek írni, de sokkal többet és merészebbet vártam ettől a csatától.

X-files s11e2
Ezt csak zárójelben, mert az 1. résznél jobb volt, így nem igazi csalódás, de még mindig nem az a szint, amiért érdemes volt elkészíteni egy újabb évadot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz