login |

Mary Kills People: kezdett a 2. évad

2018. 01. 24. 18:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, kritika,

I sleep fine.

Mit ne mondjak, elég vicces választás volt részemről, hogy a The Resident pilotját és a Mary Kills People évadkezdését egymás után néztem meg – kicsit húzós egymás után látni két olyan sorozatot, amikben orvosok betegeket ölnek. Szándékosan.

Nem csak a Cardinal tért vissza Kanadában az év elején, hanem Caroline Dhavernas éjfekete humorral rendelkező drámája is, ami hű maradt címéhez, Mary továbbra is embereket öl benne. És szerencsére ez a nyitány nem is okozott csalódást kollégájával ellentétben.

Ugrottunk előre pár hónapot az időben, Des ismét visszatérhet a terepre, s nem is nagyon lepődik meg, amikor kiderül, hogy Mary a távollétében is folytatta a bizniszt. A nagy kérdés, hogyan tovább, mert nem valószínű, hogy az első évados felállás sokáig tartható lenne. Mondjuk az előbbi kérdésen nincs sok idő gondolkodni, mert ismét csak bekavarnak a tervekbe a halni vágyók, Mary-ék pedig megint csak slamasztikába kerülnek. És ki tudja, meddig kerülhetik el a következményeket.

Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, feltűnik egy titokzatos idegen, képbe kerül egy múltbéli kapcsolat, a kórházban is érkeznek a betegek, és persze magánéleti/családi fronton sem az idill jellemzi Mary életét. Márpedig, ha a káosz egyszer felüti a fejét, akkor nem kell sok idő neki, hogy szétterjedjen. És szerintem ez az, amit a sorozat nézői már repesve várnak.

Sőt, már lehet, hogy meg is érkezett ez a káosz, hiszen a már adásba került 2×02 és 2×03 még nem volt meg nekem, szóval inkább csak annyit mondok, hogy jó volt a kezdés, azonnal visszakerültem Mary világába, és szemben a Cardinal 2. évadjával, itt igencsak kíváncsi vagyok, hogy merre fogják kifuttatni a sztorit. Valahol sajnálom is, hogy nem nagyon merhetnek nagyobbat álmodni a készítők, hiszen idén is csak hat résszel gazdálkodhatnak, és nem hiszem, hogy az évadzáróra nyitva akarnák hagyni az idei szálakat.

My name is Mary. Hi.

5 hozzászólás Ne habozz!

flambeur - 2018. 01. 24. 23:31

Megdöbbentő, hogy mennyire hidegen hagy mindenkit ez a sorozat. És nem csak itt, még az IMDB-n is csak 1500-an értékelték. Elismerem, nem váltja meg a világot, de ezt a szintű közönyt, tényleg nem értem.

zolkó - 2018. 01. 25. 09:18

Szerettem az 1. évadot, ezt is megnézem majd, de mivel csak 6 rész, ezért akkor fogom ledarálni, ha kijött végig.

Eny - 2018. 01. 25. 13:53

Nagyon jó a sorozat.Alig vártam megjelenjen a 2. évad. napra készen állok a részekkel.

Silver-sama - 2018. 01. 25. 20:14

Mi a 2.képen lévő színésznőnek a neve? :3 Emlékszem rá a Dóm Alattból

Eny - 2018. 01. 30. 09:35

@Silver -sama : Rachelle Lefevre a neve

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz