login |

Délelőtti videó 4.: A fal

2018. 02. 05. 11:55 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

Az RTL Klub két előepizód után ma kezdi el adni a The Wall licence alapján készített vetélkedőjét, melynek tovább mögötti két promója a TV2-nek szólogat be, mely ugye lemásolta a játékot. A kérdés marad ugyanaz, hogy bár a másolás tényét senki nem vitatja, mennyire racionális azt várni, hogy a néző, aki szereti A Piramis-t, csak azért játékot vált, mert az RTL-é az eredeti? (Van esélye az RTL-nek győzni?)

2 hozzászólás Ne habozz!

nzoli17 - 2018. 02. 05. 12:34

Nekem a piramis kicsit letisztultabb, a falnál úgy éreztem,hogy sok az időhúzó rész( a labdákat is a játékosok küldték fel,míg a piramisnál már fenn vannak). De mivel olaszországi díszlet volt, így lehet pár dolgot finomitottak itthon, azért adunk neki egy esélyt. Szeretem mindkét műsörvezető munkáját, szóval ,hogy melyik részen mennyire szórakozok jól, az a játékosokon múlik,ahogy a legtöbb ilyen műsorban az lenni szokott.

mankee - 2018. 02. 06. 08:27

A Fal sokkal nézhetőbb, a Stohl végig ripacskodja a Piramist, egy őszinte pillanata sincs, Sebestyén sokkal emberibb, a tegnapi játékos példának okáért nem visította végig a játékot, nem szaladgált a Falhoz mint egy retardált, a tv2-nél szerintem erre külön felhívják a játékosok figyelmét hogy kretén módjára viselkedjenek.
És tényleg letisztultabb a Fal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz