login |

Hírpéntek – Secret City 2. évad! The Four 2. évad!

2018. 02. 09. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Elkezdődött a Téli Olimpia, minimalizálódtak az új epizódok, főleg országoson.
 • Holnapi magyar premier: A narancs inges férfi (vendégblogger?)
 • Premier: Talk Show the Game Show S2, The System with Joe Berlinger S1, Mysteries at The Museum S18, Pandora’s Box: Unleashing Evil S2, Peyton And Polizzi’s Restaurant Rescue S1. Impossible Builds S1 + Finálé: Válótársak S3 (vendégblogger?), Cardinal S2, Mary Kills People S2, The Four: Battle For Stardom S1, Jay Leno’s Garage S3, Hunted UK S3,
 • Teljes évados premier: Grand Prix Driver S1 (Amazon – vendégblogger?) – jé, a Netflix-en kábé semmi premier (mármint van 2 saját film és két dokufilm, plusz kijött a My Next Guest Needs No Introduction új része, de sorozatnak csak a Fate/Apocrypha című anime 1. évadjának második fele)
 • Magyar premier – FilmBox: 02.11 Callboys (Callboys) 1. évad
 • Magyar premier – Duna: 02.19 Kártyavár (House of Cards) 4. évad
 • Pilotszerep: Brandon Michael Hall – God Friended Me (CBS), David Giuntoli – A Million Little Things (ABC), Melissa O’Neal, Afton Williams, Eric Winter – The Rookie (ABC), Freema Agyeman, Anupam Kher – cím nélküli Bellevue kórházas dráma (NBC),
 • A Legion 2. évadja 04.03-án kezd az FX-en.
 • Chris Carter, a The X-Files készítője elmondta egy interjúban, hogy Gillian Anderson (Scully) tervezett kiszállása ellenére minden további nélkül folytatná a sorozatot, ha az 12. évados berendelést kapna, hiszen még bőven lenne mit mesélnie.
 • Raúl Esparza (Barba) kiszállt a Law & Order: SVU-ból. A helyére Philip Winchester érkezik állandó szereplő ügyészként, mint a Chicago Justice-os karaktere, Peter Stone.
 • Miután az HBO és Darren Aronofsky kudarcot vallott vele pár éve, megint nekifutnak a Margaret Atwood-féle MaddAddam (VadÁdám), vagyis az Oryx and Crake-könyvtrilógia sorozatosításának. Az Anonymous Content és a Paramount Television vette meg az adaptációs jogokat.
  Itthon az első könyv a Guvat és Gazella címen jelent volna meg (magyar tartalom itt). A 21. század közepén játszódó történet egy olyan világban játszódik, ahol vállalatok vették át a kormányok szerepét és minden korlát nélkül változtatják az organizmusok génállományát. Azonban történik valami, ami elsöpri a Föld színéről az emberiség nagy részét.
 • Mivel az Altered Carbon-ban a testek cserélhetőek, ezért Joel Kinnaman szinte biztos, hogy nem fog visszatérni a 2. évadra, ha a sorozat megkapja a berendelést.
 • Nagyköltségvetésű mozifilmes trilógiát terveznek a klasszikus scifi-sorozat, a V alapján. Az író az eredeti szériát jegyző Kenneth Johnson.
 • A This Is Us Super Bowl-epizódjában felvezetett csavart a 3. évadban fogják majd kibontani, hiszen a mostani szezonból már csak 3 rész van.
 • A Disney streaming szolgáltatása 2019. őszén fog indulni jelen állás szerint. 5 új sorozat (és ugyanennyi eredeti film) kerülne fel rá az első évben: mint írtuk, egy Star Wars-os, egy Marvel-es, egy High School Musical-es, egy Monsters Inc.-es.Ezek költségvetése 25-35M dollár lenne, de kiemelt projektek lehetnek 100M-sal 10 részre.
 • A FOX berendelte a The Four: Battle For Stardom 2. évadját.
 • A Foxtel berendelte a Secret City 2. évadját, aminek a címe Secret City: Under The Eagle lesz.
 • Mitch Pileggi (Skinner) beszél a The X-Files – 11×06-ról.
 • Milo Ventimiglia (Jack) beszél a This Is Us legutóbbi részeiről (itt is, itt is, itt is és itt is). Mandy Moore (Rebecca) is mond ezt-azt (itt is, itt is és itt is). És Glenn Ficarra és John Requa, a Super Bowl-rész rendezői is nyilatkoznak. És persze Dan Fogelman, a készítő is megnyilvánul.
 • Tudom, hogy már lement a rész, de ez túl jó interjú ahhoz, hogy kihagyjam: a The Magicians – 3×04 kapcsán a készítő, a showrunner és a rész, azaz Sera Gamble, John McNamara és David Reed írója mond érdekességeket.
 • Állandó szerep: Michael Emerson – The Name of The Rose, Jaz Sinclair – cím nélküli Sabrina-sorozat (Netflix),
 • Vendégszerep: Peter Mullan – Westworld (visszatérő), Kyra Zagorsky – Arrow, Megan Follows – Wynonna Earp (visszatérő), Kim Delaney – Chicago Fire,
 • Interjú: Alison Grodner + még egy (a Big Brother US showrunnerje), Julie Chen + még egy (a Big Brother műsorvezetője), Logan Shroyer (tini Kevin – This Is Us), Danneel Ackles + még egy + még egy (Sister Jo – Supernatural), a Survivor: Ghost Island játékosai, a Celebrity Big Brother US játékosai,
 • Az RTL Klub A Fal-lal legyőzte hétfőn és kedden a TV2-es A Piramis-t – szerdán viszont utóbbi nyert. Itt lehet megnézni a két napi esti nézettségi grafikonját. Utóbbi, mivel hosszabb, a Barátok közt idejére már nyert, viszont az Éjjel-Nappal Budapest meglepetésre jobban szerepelt, mint az Áll az alku!
 • Pilotberendelés: For Love – ABC, készítő: Michael Cooney, egy nőről, akinek öt éve megölték a vőlegényét, azonban egy reggel telefonhívást kap tőle. Egy epikus szerelmi háromszög története a sorozat, ami New Orleans-ban játszódik, a mágia titkos világában.
 • Pilotberendelés: Salvage – ABC, készítő: Don Todd, egy volt rendőrről, aki csak egyedül szeretne lenni, amikor hazaköltözik Florida-ba, azonban amikor egy helyi gyilkosságot összefüggésbe hoznak egy eltűnt spanyol hajó elsüllyedt kincsével, becsatlakozik a nyomozásba, amit egy idealista rendőr vezet, és szembe kerül a város hatalmasságával, különféle bűnözőkkel és saját apjával is.
 • A Top Gear 25. évadja 02.25-én kezd a BBC-n.
 • Mentornak érkezik a The Voice UK kieséses körébe Craig David és apl.de.ap, valamint Taboo a Black Eyed Peas-ből.

13 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2018. 02. 09. 10:00

Már most látom, hogy esélytelen lesz bírni ezt a sorozatdömpinget… mostantól április végéig 12 nézős sorozat indul vagy tér vissza, +még van 3, amit el kéne kezdeni…

heidfeld - 2018. 02. 09. 10:33

Tényleg nehéz tartani a lépést, hiába emeltem a heti limitet. Héten elkezdtem: Waco, Tha Alienist, McMafia..
Hétfői, Legends of Tomorrow nézettségre nagyon kíváncsi leszek. Benne lesz a Constantine is.

DenisaW - 2018. 02. 09. 11:24

Joel Kinnaman eléggé hiányozna az Altered Carbon következő évadából, már ugye ha berendelik. Sajnálom, hogy nem lesz benne, ha berendelik, mert nagyon is jól hozta a karaktert. Így gondolom Kovacs visszakerül a saját testébe majd. Ami azért kicsit fura lesz, de hát mégis csak az a saját teste. :D

Annatar - 2018. 02. 09. 11:36

Elég egyértelmű volt az Altered Carbon végén, hogy Ryker visszakapja a saját testét, szóval Kovacs biztosan más testet kap. Joel Kinnaman ettől még vendégszerepben visszatérhet.

Snoopyzit30 - 2018. 02. 09. 11:37

“Magyar premier – Duna: 02.19 Kártyavár (House of Cards) 4. évad”

Ennek anyukám nagyon fog örülni, mert ő szinkronosan nézte az 1-3. évadot és heti szinten kérdezgette tőlem, hogy mikor jön már a 4. évad. Én meg mondtam neki, hogy felejtse el, mert a zaklatási botrány miatt, úgyse vállalja be a 4.évadot a Duna. És mégis :)

Snoopyzit30 - 2018. 02. 09. 11:43

@heidfeld: “Héten elkezdtem: Waco, Tha Alienist, McMafia.”

Ugyanezeket akarom elkezdeni a héten :-)

+ megnéztem a Las Chicas del Cable S01-et, amit ha jól emlékszem te ajánlottál nekem még a JAws szavazáson.
Tényleg jó, olyan kis romantikus, kosztümös sori. Nekem a zenék is bejöttek pedig főleg modern zenéket használnak. Természetesen spanyolul néztem. Belenéztem az angol szinkronos változatba, de az nem tetszett. Amúgy a Netflixes verzióba még francia szinkron is van hozzá.

nargli - 2018. 02. 09. 12:49
Enzo - 2018. 02. 09. 14:04

Nem azért, de ne spoilerezzetek már reggeli hírek kommentjeiben plz…

winnie - 2018. 02. 09. 14:07

enzo: ami spoiler volt, azt kitöröltem.

Desmond Wallace - 2018. 02. 09. 14:32

“Ennek anyukám nagyon fog örülni, mert ő szinkronosan nézte az 1-3. évadot és heti szinten kérdezgette tőlem, hogy mikor jön már a 4. évad. Én meg mondtam neki, hogy felejtse el, mert a zaklatási botrány miatt, úgyse vállalja be a 4.évadot a Duna. És mégis :)”

Ráadásul az 5. évad is jön majd.

Silver-sama - 2018. 02. 09. 17:06

A narancs inges férfitől lemaradt az évadszám.

winnie - 2018. 02. 09. 17:45

minisorozat, nincs évadszám.

Cole - 2018. 02. 11. 22:19

Nagyon sajnálom, hogy kiszállt Raúl Esparza SVU-ból. Én nagyon bírtam, eddigi legjobb ügyész volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz