login |

A The Orville titkai

2018. 02. 13. 17:05 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Hát, ez teljesen rohadt jó.

Megint egy engem abszolút hidegen hagyó sorozatról szóló videó jön, de nem tudom kihagyni, annyira jó. Már rég lecsengett a The Orville évadzárója, de a tovább mögött 20 perces sminkvideó tökéletes. Azt lehet megnézni benne, hogy készül a Krill-maszk remek bennfentes kommentárral. (Bónuszvideóként egy fél órás beszélgetés a kreatív csapattal, köztük Seth MacFarlane-nel és a maszkmesterrel is.)

4 hozzászólás Ne habozz!

Kraye - 2018. 02. 13. 21:27

Én bevallom, MacFarlane miatt nagyon félve kezdtem bele a sorozatba, de azt kell mondjam, hogy az idióta alpári humor 0,1%-ban van jelen, így gyakorlatilag elmegy egy kis költségvetésű StarTrek sorozatnak is.
Abszolút vállalható/nézhető.

winnie - 2018. 02. 13. 21:46

a kis költségvetés itt nem nagyon áll, mert elég nagy a költségvetése, ráadásul a produkció is extra hosszú országos sorozathoz képest, ami nagyon megdobja az árat, hiszen már tavaly elkezdték a 2. évadot készíteni és őszre nem lesz meg a premier.

Zombiebie - 2018. 02. 14. 19:41

Üdítően jó, azonban képileg kissé steril és világos. Kraye-hez hasonlóan én is előítéletekkel álltam neki és pozitívan csalódtam. Tetszik, hogy nem túl edgy, ugyanakkor bele mer csempészni olykor olykor mélyebb mondanivalót is.

Kraye - 2018. 02. 15. 22:24

Winnie igaz, “kis” helyett “kisebb”-et kellett volna írnom.
Vagy lehet, hogy még az is alulbecsült? :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz