login |

Délelőtti videó 1.: Scandal/How To Get Away with Murder-crossover

2018. 02. 13. 10:22 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video, ,

Worlds will collide. Annalise. Olivia.

Pár hete már írtunk arról, hogy a Scandal és a How To Get Away with Murder crossoverezni fog, aki pedig látta a legutóbbi HTGAWM-epizódot, az kapott is egy kis meglepetést a végén. A crossover persze még arrébb van az olimpia miatt, csak 03.01-jén jön, de a tovább mögött már megnézhető két előzetes hozzá – az egyik a Scandal, a másik a Murder szemszögéből.

6 hozzászólás Ne habozz!

Casey Novak - 2018. 02. 13. 15:50

Csak emiatt ledaráltam az eddigi 11 Scandal epizódot, mert az az utolsó fél perc a HTGAwM-ben minden észérvet legyőzött bennem, amiért tavaly kaszáltam. Meg is bántam. De már mindegy, ha úgyis utolsó évad, egye fene. Csak úgy utálok csalódni.

Adam9456 - 2018. 02. 13. 16:35

Én a Scandalt abbahagytam azt hiszem a 6. Évad elején, a HTGAWM-t még nézem, szinten vagyok vele, lehet ezért csak megnézem azt a Scandal részt, elég erőltetettnek tűnik.

Shannen - 2018. 02. 13. 20:58

Valaki légyszi leírja, hogy mi volt az a fél perc a HTGWM-ben?
Én azt már régóta nem nézem, így arról lemaradtam, de kíváncsi vagyok, hogy mi késztethet valakit arra, hogy egy (teljesen jogosan) tavaly kaszált sorozatot mégis folytasson?

Én még gyűröm a Scandalt, mert hát mégiscsak utolsó évad, de magam sem értem miért kínzom magam…

Casey Novak - 2018. 02. 13. 22:59

@Shannen
Hidd el, nem eget rengető dolog, de (spoiler?) mikor az ominózus táblára felírja valaki, hogy How to survive a scandal?, és megfordulván kiderül, hogy Olivia az…hát nekem kihagyott egy ütemet a szívem, mert teljesen elfelejtettem, hogy jön a cross.
Az ikonikus táblás jelenet, meg a scandal szó együtt, hiába no, gyenge vagyok, meg crossover sucker.

Shannen - 2018. 02. 14. 00:09

Köszi, Casey! Így már értem a dolgot, ez azért tényleg ütős lehetett, főleg annak, aki mindkét sorozatot követi/követte.

szepi06 - 2018. 04. 19. 21:57

Én is a hatodik évad elején dobtam. Pedig az első évadnál milyen nagy volt a szerelem. De ugyanazok az olcsó húzások, ugyanazok az unalmas körök mindig… Winnie, szerintem ne sajnáld, hogy nem maradtál.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz