login |

Délelőtti videó 5.: Shetland

2018. 02. 13. 12:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Jimmy ezúttal személyes ügyben kezd el nyomozni. Pár óra és kezdődik a Shetland 4. szezonja, aminek az előzetese a tovább mögött van, és már most látom, hogy továbbra is nézős marad a sorozat számomra.

(Örülök, hogy még mindig vannak, akik felfedezik maguknak ezt a remek tájakon játszódó krimit. Pár napja az egyik vendégírónk ujjongott ennek kapcsán.)

3 hozzászólás Ne habozz!

Zsé - 2018. 02. 13. 17:29

Végre, végre, végre. :-)

Candy - 2018. 02. 16. 17:30

Nemrég daráltam le a három évadot.Nekem való sorozat ez is :)

bvr - 2018. 02. 18. 23:18

Megnéztem az első részt az új évadból – eddig biztatónak tűnik az előző évadhoz képest. Ez végre megint lokális ügy, meg a múltba kell hozzá nyúlni.
(mintha a készítők is érezték volna, hogy az előző évadnál (elhagyva a megfilmesített könyvek dimenzióját) kissé túl “globálissá” nyitották ezt a zárt világot, viszont amit ehhez sztorit írni tudtak, azzal komoly problémák is voltak, és még ráadásul nem is illeszkedett a korábbiak hangulatához sem)
Szóval ez most egyelőre ígéretes (bár nem tudok azért abban hinni hogy megint eléri a könyvekre támaszkodó első két évad minőségét és hangulatát, de a táj mindenesetre továbbra is csodaszép! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz