login |

Hírszerda

2018. 02. 21. 09:05 - Írta: winnie

47 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Mesés elnökünk 1. évad, Éljen Julien király! 3. évad + tévés premier: Túloldal 1. évad
 • Premier: Mum S2, The Death Row Chronicles S1, Christopher Kimball’s Milk Street Television S1 + Finálé: I Am Jazz S4, Hunting Hitler S3, True Conviction S1
 • Magyar premier – HBO GO: 03.08 Gyilkos játékok (Heathers) 1. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 03.26 Kitty nem cica (Kitty Is Not A Cat) 1. évad
 • Pilotszerep: Lauren Cohan – Whiskey Cavalier (ABC), Jay Hernandez – Magnum P.I. (CBS – mint a címszereplő), Walton Goggins – L.A. Confidential (CBS), Katie Holmes – Mrs. Otis Regrets (FOX), Melonie Diaz – Charmed (CW), Christina Ochoa – A Million Little Things (ABC),
 • Az országos pilotberendelések: ABC – 9 komédia + 13 dráma, CBS – 8 komédia + 10 dráma, NBC – 6 komédia + 8 dráma, FOX – 6 komédia + 5 dráma, CW – 9 dráma. Általában mindegyik csatornának van sorozatnak is berendelt újonca, szóval.
 • Martin Scorsese összeállt Michael Hirst-tel, hogy új sorozatot készítsenek a Római Birodalomról. Az első részt meg is írták. A történetről csak annyit tudni, hogy az ókori Róma korai uralkodóiról szólna, Julius Caesar hatalomra kerülésével indulna, akit fiatalabbnak ábrázolnának a szokottnál. A tervek szerint 2019-ben forgatnák a sorozatot Olaszországban.
 • A Homeland showrunnerje elmondta, hogy eredetileg az volt a terv, hogy a 7. és 8. évad CIA-s, külföldön játszódó szezon lesz, de az amerikai elnökválasztás eredménye miatt az S7-et Washington-ban játszódónak írták meg.
 • A Titan Comics ősszel adja ki a Doctor Who: The Thirteenth Doctor képregény-sorozat első részét, amit Jody Houser fog írni.
 • Michelle Wolf fél órás talkshow-t kap a Netflix-en. Ebben hanyagolni fogja a késő esti talkshow-k komolyságát, a híreket szórakoztatóvá teszi, és egyébként is megpróbál mindenből és mindenkiből humort csinálni. Nem lesz benne semmiféle prédikálás vagy politikai ágenda, csak akkor, ha az vicces. A készítőtársa Daniel Bodansky lesz, a showrunner pedig Dan Powell és Christine Nangle.
 • A Santa Clarita Diet 2. évadja 03.23-án jön a Netflix-re.
 • A Ru Paul’s Drag Race All Stars legutóbbi kiesője nyilatkozott (itt is).
 • Gina Rodriguez, a Jane The Virgin múlt heti epizódjának rendezője beszél a tapasztalatairól.
 • Vendégszerep: Rhys Wakefield, Michael Greyeyes, Jon Tenney – True Detective (visszatérők), Melia Kreiling, Ashley Thomas – Salvation (visszatérők), Tracee Chimo – Genius: Picasso (visszatérő),
 • Állandó szerep: Bella Heathcote, Peter Mark Kendall, Michael Gaston, Greg Wise, Rade Šerbedžija, Zack Pearlman és Keye Chen – Strange Angel (CBS All Access), Lucy Davis – cím nélküli Sabrina The Teenage Witch-sorozat (Netflix),
 • Interjú: Marc Guggenheim (a Legends of Tomorrow egyik készítője), Matt Ingebretson és Jake Weisman (a Corporate készítői), Joaquim Dos Santos és Lauren Montgomery (a Voltron: Legendary Defender showrunnerjei), Mandy Patinkin (A Medve – Homeland),
 • Az RTL Klubon a Házon Kívül kedd estére került, így a Halálos fegyver epizódjai csütörtök esténként lesznek. És csak 22:50-kor.
 • Pilotberendelés: Three Rivers – ABC, egykamerás komédia, készítő: Sherry Bilsing-Graham és Ellen Kreamer, egy nőről, aki több éve elhagyta családja texas-i ranch-át, hogy egy menő, New York-i szállóban dolgozzon, azonban hazatér, miután cowboy apja tulajdonrészt ígért neki a birtokból. Otthon megpróbálja a ranch-ot nagyvárosi tapasztalatai révén egy déli vendégszeretetet sugárzó turisztikai célponttá alakítani, azonban testvéreit nem lesz könnyű meggyőzni tervének értelméről. Főleg azok után, hogy az apjuk feltár egy olyan családi titkot, mely mindegyikük életét megváltoztatja.
 • Pilotberendelés: Steps – ABC, egykamerás komédia, készítő: Kristin Newman – a svéd Bonusfamiljen (Bonus Family) feldolgozása, négy felnőttről, akik három házban két válás után három gyereket nevelnek – együtt.
 • Új sorozat: Curfew – Sky One, 8 rész, angol, készítő: Matthew Read. Pár átlagember története, akik a világ leggyorsabb, legkeményebb illegális éjszakai autóversenyén vesznek részt felturbózott autóikkal London-ból Skóciába tartva a tuti díjért, ami révén szabadságot nyerhetnek a totalitárius kormány által elrendelt kijárási tilalom alól, ami szabályozza az életüket. Főszereplő: Sean Bean, Malachi Kirby, Adrian Lester, Phoebe Fox, Robert Glenister, Aimee-Ffion Edwards, Rose Williams, Elijah Rowen és Guz Khan, rendező: Colm McCarthy.
 • A CNN 03.17-én elindít egy 6 részes dokusorozatot Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World címmel, melyben az újságíró a világ minden részéről tudósítva bemutatja, hogy milyen a modern szerelem.
 • A Bravo berendelte a Top Chef 16. évadját, melynek otthon Kentucky állam lesz.
 • A Snapchat-en sikeres Ghost Hunt formátumát Amerikába akarják eladni “normál” tévés sorozatnak. Az epizódonként 5M-s nézettséggel bíró miniszéria a modern randizás egyik érdekes jelenségével, a ghosting-gal foglalkozik. A sorozatban Matteo Lane, komikus segít felkutatni embereknek korábbi romantikus partnereket, akik nyom nélkül eltűntek, hogy pontot tehessenek kapcsolatuk végére.

47 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 02. 21. 09:21

Íme az első fontosabb casting hír a Charmed reboot kapcsán. Szerintem borzalmas casting. És akkor is ezt mondanám ha várnám a sorozatot és nem tartanám a régi megerőszakolásának. Ez a csak egyszerűen rossz mind külsőleg mind leírás alapján. Alapjáraton sosem szoktam ilyet mondani de ennek a csajnak a feje nagyon irritáló. És tekintve, hogy lényegében Piper szerepére castingolták, hiába írták át másra a nevét, sokkal aranyosabb nőt képzelnék el. De ez a nő minden csak nem aranyos. Ráadásul még CW szinten is borzalmas színész, az alapján amit eddig láttam tőle.

winnie - 2018. 02. 21. 10:23

:DDD

DarkEagle - 2018. 02. 21. 10:28

Mi olyan vicces Winnie? :D
Bocs de nem látom hogy a CW próbálna kicsit erőlködni vagy tenni egy apró lépést a régi fanok felé. Egyszerűen minden mozdulatok ökörség.

Lumberjack - 2018. 02. 21. 10:39

DarkEagle egyetértek veled, ezt most ténleg komolyan gondolták. WTF

winnie - 2018. 02. 21. 10:55

darkeagle: csak a végtelen hisztin mosolygok. brühühü ez, brühühü az, stb. szerintem szórakoztató, te is annak találnád.

“egy apró lépést a régi fanok felé. ”

a régi fanok? mármint a 30+ éves savanyújóskák felé, akik full hate üzemmódba váltottak valami olyasmitől, amiről a világon semmit nem tudnak. még szerencse, hogy nem lépnek. nem is nekik csinálják. lépj tovább, a napokban még lesznek hírek a pilotról, majd előveszed újra kommentbe a döntéseiket és véleményezed. könnyen lehet, hogy a 2. castingnak majd tapsolni fogsz, hiszen előítélettől mentesen állsz hozzá.

LaCRossE - 2018. 02. 21. 11:00

Ebben az esetben le kell sz*rni – már bocsánat, hogy ennyire nyers vagyok – a régi fanokat, mert ők semmit sem nyomnak a latba. Szvsz egy ilyen reboot, mint a Charmed esetében régi fanokat sokkal nehezebb meggyőzni, mint új nézőket behozni, akkor meg minek törődjenek velük? Minek limitálják magukat a készítők?

Nem mondom, hogy képről nekem szimpatikus a csaj, és bár láttam már néhányszor az imdb adaplapja alapján, de nem emlékszem azokra az egy epizódos szerepekre, attól még lehet jó.

Várom a többi casting hírt. Amíg nem kapjuk meg az első előzetest, addig egyszerűen nem tudok ítélkezni.

dochollywood - 2018. 02. 21. 11:01

Nocsak, nocsak… lehet a 3. évadban már szőkén? :)

https://www.youtube.com/watch?v=JeRtUXTQ_aQ

winnie - 2018. 02. 21. 11:04

“Ebben az esetben le kell sz*rni – már bocsánat, hogy ennyire nyers vagyok – a régi fanokat”

meg mindenki mást is, hiszen minden közreműködő számára az a lényeg, hogy az ő víziójuk számára kiválasszák a legmegfelelőbb személyeket. és az első kiválasztott az általában slam dunk figura szokott lenni (oké, már volt egy szereplő, akit castingoltak előtte), ő a legalkalmasabb, ő az, akire ráöntötték a megírt figurát (vagy épp annyira magáévá tette, hogy a kedvéért még módosítják is a szkriptbéli karaktert, hogy jobban kijátszhassa), aki a későbbi jelöltekkel már tud konkrétan chemistry readinget folytatni, tehát konkrétan hozzá válogatják a többit.

majd kiderül, hogy milyen. ennek kapcsán két lehetőség van: vagy darkeagle nagyon jól látja a kérdést és direkt (vagy véletlenül, mert nem ért hozzá a castingos és a készítő) rettenetes színészt választottak, aki nem illik arra a szerepre, amiről neki fogalma sincsen, s tették mindezt azért, mert direkt szabotálják saját sorozatukat, ami egyébként konkrétan a megélhetést jelentené nekik a következő évadra, vagy pedig lenyűgözte őket a választott, és nem volt kérdés a döntés. vagy-vagy. az egyik. magam sem tudom, hogy melyik állja meg a helyét.

heidfed - 2018. 02. 21. 11:04

Ha valakinek lennének kétségei, milyen jövő várna, FOX-Disney üzlet után, olvassa el Abc-pilotok leírását..
Tényleg, CW egy komédiát sem rendelt be?? Pedig most a LOT, utóbbi évek legjobb CW-epizódját szállította. Oké, papíron ez sem az, csak gyakorlatilag legszórakoztatóbbak egyike.
És hihetetlen, de a CBC-pilotok tűnnek nekem a legígéretesebbeknek.

winnie - 2018. 02. 21. 11:06

“Ha valakinek lennének kétségei, milyen jövő várna, FOX-Disney üzlet után, olvassa el Abc-pilotok leírását..”

akkor még egyszer: a disney nem vásárolta meg a FOX csatornát. kábé az az egyetlen, amit nem vásárolt meg.

DarkEagle - 2018. 02. 21. 11:07

Már bocs de még átlagos szemmel nézve is röhej ez a casting meg az egész sztori amit a szereplők köré írtak. Ellopták a sorozat nevét meg a szereplők erejét és az egész alapot hogy a csajok nevének kezdőbetűje megegyezik és szépen kiforgatták. Ez bőven nem arról szól, hogy utálni akarom direktben mert alapból vártam a rebootot és ez nem hiszti, mert egyszerűen nem fogom nézni mert TUDOM, hogy 1 évadnál többet nem fog megélni. Erre milliókat is mernék tenni. Ezt most felírhatod és ha valami csoda folytán nem lesz igazam az orrom alá dörgölheted.

Ha nem nézem az alap sorozatot ezt akkor se nézném mert nincs benne egy érdekes szereplő sem. A CW-n már votl érdekes boszorkányos sorozat de az sem élt meg 1 évadnál többet, akkor miről is beszélünk? Ergo ezt is csak a neve miatt vették fel, semmi másért.

Én mint 30+ éves mondhatom és tuti, hogy a legtöbb fan nevében beszélek, hogy nem feltétlen kellett volna benyomniuk a régi szereplőket hogy ez jó legyen. Jöhetnének cameozni néha azt csókolom. Ha ennyire Charmed sorozatot akar a CW akkor miért nem veszik elő a nővérek gyerekeit. Annak legalább lenne értelme. És még a CW stílusba is beleillene a sok spinoff miatt. De még azt a verziót is előbb nézném ami a múltban játszódott volna. De nyilván rájöttek, hogy a CW tinikéit nem érdeklik a régi időkbe játszódó cuccok. Ezért inkább váltottak és csinálnak egy copy paste CW sorozatot csak más névvel.

winnie - 2018. 02. 21. 11:09

:DDD

Scrooge - 2018. 02. 21. 11:13

DarkEagle nem unod még?

LaCRossE - 2018. 02. 21. 11:14

HAHAHAHA!

Ha valaminek, akkor a Charmed rebootnak óriási esélyei vannak arra, hogy egy évadnál többet megéljen.

Persze nem teszek rá milliókat, nem vagyok hülye :)

DarkEagle - 2018. 02. 21. 11:15

Demokrácia van kis barátom. Olyan véleményt mondhatok amilyet csak akarok.

Winnie te meg mulass jól. :D

Deny - 2018. 02. 21. 11:19

Megint kezdődik :D *grabs popcorn*

DarkEagle - 2018. 02. 21. 11:21

Bocs LaCRossE de mutass már egy CW rebootot ami sikeres lett légyszíves. Mert én egyet sem tudok. Minden rebootjuk megbukott 1 évad után tudtommal. Pedig volt ami sokkal nagyobb múlttal rendelkezett mint a Charmed. És azért ne felejtsük el, hogy ez az új reboot senkit se érdekelne ha a régi fanok nem beszélnének róla mindenhol a közösségi médiában. Róluk konkrétan több clickbait cikk készül mint magáról a sorozatról. :D

De érted ha azt látnám, hogy legalább jó nőket meg pasikat castingolnak, akkor azt mondom van esélye mert a mai agyhalott CW nézők többségének ennyi elég, mi másért lett volna sikeres annyi éven át a TVD is pl meg megannyi másik sorozat. A legtöbbet a külsőségekkel adták el nem a jó sztorival, aki mást mond az hazudik vagy szimplán hülye. Mert a CW minden csak nem a komoly sztorik tárháza. :D Persze van 1-2 guilty pleasure de ennyi.

Ahogy írtam, anno a Secret Circle is megbukott pedig abban minden adott volt a sikerhez. Ott a Frequency ami szintén bukta lett 1 évad után. Ami ugye szintén reboot. És legyünk őszinték, nem csak CW-n hanem az összes csatornán ahol vannak rebootok, a legtöbbjük elég gyérül teljesít.

Ayrons - 2018. 02. 21. 11:21

Én azt mondom jöjjön. Szerintem a Charmed a 6.évadra kifulladt nagyon. Kvázi Cole meg a Chris miatt még elment az 5.és a 6.
évad.
Fénykora kvázi a 3.és 4.évad volt. Nagyon elcseszték a világot is később.
Remélhetőleg itt egy érdekes világ lesz kreákva jó karakterekkel. És a férfiak nem lesznek hülyék.

Ayrons - 2018. 02. 21. 11:25

Amúgy Martin nem egy Iulius Caesar élete sorozatot akar ? Hetediksor közepe azt hozta. Caesar fiatalkorától a haláláig lenne az egész.
Mondjuk a Vikingek írója miatt aggódok de Scorsese ez egy nagy álma.

Deny - 2018. 02. 21. 11:25

DarkEagle: Hawaii Five-0, Will & Grace, Lethal Weapon köszönik szépen jól vannak. De még az idén megbicsakló The X-Files sem hoz tragikusan.

Scrooge - 2018. 02. 21. 11:26

az oké, hogy olyan véleményt mondasz, amilyet akarsz, csak már szerintem minimum 30-szor elmondtad. ugyanazt. szerintem mindenki felfogta. még aki nem akarta, az is.

winnie - 2018. 02. 21. 11:29

“És legyünk őszinték, nem csak CW-n hanem az összes csatornán ahol vannak rebootok, ”

a legyünk őszinték kitétel után téves dolgot olvasni elég fura, de lépjünk túl ezen. főleg, hogy ez a sok fogalom csak kavart okoz még nekem is, a remake és a reboot nem ugyanaz, de a lényegen persze nem változtat, miszerint a cw-nek nem volt még sok rebootja. a frequency sima feldolgozás (mint a nikita, vagy jane the virgin, vagy a containment vagy a life is wild – hogy 2 sikereset és 2 sikertelent említsek), a secret circle pedig adaptáció – mint például a riverdale, vagy a többi képregényes cucc vagy a the 100 vagy a vampire diaries vagy az izombie (hogy csupa sikereset említsek).

a dynasty viszont valóban abszolút olyan megközelítés, mint a charmed lenne. vagy, mint a roswell. az jó példa lenne, ha bármire is példa lehetne, mert a 90210 meg 4-5 évadon át ment. a melrose place meg nem. szóval reboot szempontjából elvileg 1-2 az állás, ha nem hagytam ki semmit.-

heidfeld - 2018. 02. 21. 11:32

Winnie: Ezért írtam, “milyen jövő várna_”. Szerencsére bőven van választék, amit nézni lehet.
Charmed felélesztés kapcsán én is szkeptikus vagyok, színésznő sem volt acélos, amiben láttam.
De nem a régi rajongóknak csinálják, és lehet, sikeres lesz.

DarkEagle - 2018. 02. 21. 11:34

Azt tudom, hogy a TSC nem reboot de azt azért hoztam fel mert az is boszorkányos volt, fiatalokkal. Nagyon durva TVD klón lehetett volna mégis instant bukta lett.

A Dynasty meg elég gyatra ahogy hallom és nem csak nézettségileg. Roswell közelébe meg akkor se mennék ha fizetnének, mivel Julie Plec sorozatokból épp eleget láttam. Ő a CW Stephenie Meyerje (Alkonyat könyvek írója), ami lehet másnál bók de nálam nem az. :D

winnie - 2018. 02. 21. 11:38

“Winnie: Ezért írtam, “milyen jövő várna_”.”

azt írtad, hogy FOX-Disney. a FOX a csatorna. ők a Foxot veszik meg. de ha nem is a csatornára gondoltál, akkor meg a világon semmit nem mond azt, hogy “Ha valakinek lennének kétségei, milyen jövő várna, FOX-Disney üzlet után, olvassa el Abc-pilotok leírását..”

mármint érted, a FOX csatornának pont annyi köze van és lesz a Disney-hez vagy az ABC pilotleírásaihoz, mint az RTL Klubnak.

Scrooge - 2018. 02. 21. 11:38

“A legtöbbet a külsőségekkel adták el nem a jó sztorival“

:DDD persze. csak azzal. én viszonylag sok cw sorozatot nézek és néztem, képzeld, nem a pasik/csajok miatt, hanem a story miatt. mert érdekelnek. se elvakult tinédzser, se “szimplán hülye” nem vagyok. azért mert teszem azt pont neked nem jön be, nem lesz mindenki hülye, akinek igen. meg mintha csak a cw-s sorozatokban lennének eyecandy színészek, hagyjuk már.

winnie - 2018. 02. 21. 11:39

darkeagle: szerintem azt akartad írni, hogy “bocs, de nem írtam igazat akkor, amikor azt írtam, hogy a cw-nak még nem volt sikeres rebootja. nézzétek el, tévedni emberi dolog, legközelebb jobban utánanézek a dolgoknak, mert fejből az ilyesmi nem mindig megy, és próbálok nem alaptalanul kommentelni”

DarkEagle - 2018. 02. 21. 11:43

Én is sok CW sorozatot néztem/nézek. És tisztában vagyok vele hogy máshol is fontos az eyecandy. Nem is ez a bajom. De a CW sorozatok 90%-nak a szereplői egysíkúak és simán lehet bármelyiket helyettesíteni egy másik CW-s sorozat szereplővel. Pont azért mert mind ugyan az a séma.

Elég csak megnézni a képregény sorozatokat. Amik kicsit is kilógnak a sorból mind mid-season. Lásd, Black Lightning, iZombie, Legends of Tomorrow. De a Flash-Supergirl-Arrow hármasból bárkit kicserélhetnél kb bárkire mert ugyan az mindegyik és ez igaz a legtöbb sorozatukra, mert mind egy sémát követ XY kategórián belül persze. szerinted a SupNat pl azért mehet 14 éve már lassan mert annyira jó? Ugyan már. Az már bőven túlnőtte magát a jó-rossz státuszon, azt már csak a két főszereplő viszi el a hátán.

Öröm lesz látni ahogy annak a spinoffja is megbukik majd. :D

DarkEagle - 2018. 02. 21. 11:44

Bocs, Winnie, de nem ezt akartam írni mivel ez egyáltalán nem igaz. :D Mondj már egynél több sikeres rebootot a CW-n pretty please. :D

dochollywood - 2018. 02. 21. 11:45

@ winnie

Húú.. ezt hagyd. :)

DarkEagle-nek a tények és a valóság a legnagyobb ellenfelei.

winnie - 2018. 02. 21. 11:48

“Nagyon durva TVD klón lehetett volna mégis instant bukta lett.”

ezt egyébként kiragadom, mert én inkább utánanéztem a dolgoknak. tényleg csak érdekességként, mert tudtam, hogy nem néztél utána, csak a kaszából következtetsz. ami nem gond, de érdekes árnyalatot adhat a sorozatnak pár nézettségi adat április utolsó hetéről (direkt nem a finálés számokat írom, mert azok az átlagnál magasabbak):

The Vampire Diaries – 2,22M (18-49: 1.1), W18-34: 1.8
Supernatural – 1,61M (18-49: 0.7)
Nikita – 1,29M (18-49: 0.4)
Hart of Dixie – 1,28M (18-49: 0.5), W18-34: 0.9
The Secret Circle – 1,15M (18-49: 0.5), W18-34: 0.8
America’s Next Top Model – 1,15M (18-49: 0.5) W18-34: 0.6
90210 – 1,10M (18-49: 0.6) W18-34: 0.9
Gossip Girl – 990e (18-49: 0.5), W18-34: 1.0
The LA Complex – 630e (18-49: 0.3) W18-34: 0.5

winnie - 2018. 02. 21. 11:50

——–
DarkEagle – 2018. 02. 21. 11:21

Bocs de mutass már egy CW rebootot ami sikeres lett légyszíves.
——–
:MUTAT:
——–
DarkEagle – 2018. 02. 21. 11:44

Mondj már egynél több sikeres rebootot a CW-n pretty please. :D
——-

Ancsa - 2018. 02. 21. 11:53

A hírblokk szokás szerint informatív, a komment rész meg ma kifejezetten szórakoztató :)

Scrooge - 2018. 02. 21. 11:53

Én az utóbbi években például kofejezetten élvezem a supnatot, megint. Úgy, hogy előtte volt évad, ahol nagyon közel járt a kaszához, mert kifejezetten untatott. Nálam visszahozták az élvezetet bele, szóval szerintem benne van a pakliban, hogy nem csak én vagyok ezzel így. tény, hogy a két főszereplő is sokat visz a sikerből persze, de szerintem azért van ott más is. az meg, hogy a backdoor pilot egy rettenet volt, az megint más kérdés.

DarkEagle - 2018. 02. 21. 12:38

Winnie én végignéztem hetiben a TSC-t szóval nem véletlen hasonlítottam a TVD-hez. És már akkoriban sem értettem a kaszát mert a számok jól mutatják, hogy a CW nem mindig a legrosszabb nézettségű sorozatot kaszálja.

Amúgy nem mutattál egy rebootot sem.
De értem a kommented és jó röhögtem rajta, vicces csávó vagy. :D

winnie - 2018. 02. 21. 12:45

“Amúgy nem mutattál egy rebootot sem.”

akkor vagy én hazudok, vagy te, de oké, ha nincs kedved olvasni, akkor leírom, hogy utánanéztem a kedvedért és felsoroltam a cw eddigi 3 rebootját (1 siker, 1 bukta, 1 még kérdéses), mint ahogy említettem a teljes kép érdekében 3 sima, nem rebootnak számító sorozatfeldolgozásukat is (1 siker, 2 bukta), valamint a frequency mellé, hogy még teljesebb legyen a kép, a másik filmes feldolgozást/rebootot (1 siker, 1 bukta).

igazából a lustaságot nem értem, mert ahogy én utánanéztem a címeknek, te is megtehetnéd, és akkor nem másokat kérnél meg erre.

heidfeld - 2018. 02. 21. 12:46

@ Winnie: ABC tulajdonosa a Disney. Ha létrejön a Disney-Fox üzlet, nem kell ennyi vezető. Legtöbb esetben saját embereidet viszed, ők döntenek.
Valószínűleg kevesebb sorozat kell majd, vagy kisebb költségvetést lesz.
Sok Fox sorozatot nézek, egy Abc-hez köthetőt. Ezért nem örülnék nekik.

winnie - 2018. 02. 21. 12:54

heidfeld: ” Sok Fox sorozatot nézek, egy Abc-hez köthetőt. Ezért nem örülnék nekik.”

tiszta sor, de minek nem örülnél? a fox csatornának a disney által megvásárolni tervezett 21st century fox utódja a tulajdonosa, nem a disney. attól, hogy a disney-é az abc, például a fox-hoz, az nbc-hez vagy a cbs-hez továbbra sem lesz köze a disney-nek.

DarkEagle - 2018. 02. 21. 13:10

Ezt most én se értem. Nem azt mondták, hogy a Disney mindent megvett ami a FOX, kivéve a FOX News csatornát? Meg elvileg a sport csatornájukat.

juhaszvik - 2018. 02. 21. 13:38

ma ilyen kötekedős kedvemben vagyok (1):

DarkEagle:
“…ennek a csajnak a feje nagyon irritáló”
“… ez a nő minden csak nem aranyos”
“… ha azt látnám, hogy legalább jó nőket meg pasikat castingolnak, akkor azt mondom van esélye mert a mai agyhalott CW nézők többségének ennyi elég”
“…

most akkor minek kell örülni? ha csinos szereplők vannak, vagy ha nem?
(az én véleményem, hogy a jó forgatókönyv és a karakterek teszik nézhetővé a sorozatot, amikre viszont várni kell legalább a pilotig)

ma ilyen kötekedős kedvemben vagyok (2):

“…az ókori Róma korai uralkodóiról szólna, Julius Caesar hatalomra kerülésével indulna…”
az ókori Róma korai uralkodói a királyok voltak (Romulus és társai), akikről a sorozatban szó lehet, azok a Római Császársággal kapcsolatosak (kivéve ugye magát JC-t, aki csak betette a lábát az ajtón)

winnie - 2018. 02. 21. 13:52

DarkEagle: a deal része minden, kivéve a fox news, a sportcsatornák, a fox csatorna, és még a városi, helyi tévék, amik egy bizonyos körhöz tartoznak. ezért vannak találgatások arról, hogy megváltozhat idővel a fox profilja, mert a házi gyártójukat, a fox stúdiót viszont megvette a disney.

bluedressed - 2018. 02. 21. 14:04

Magyar jelenlét Cordennél:

https://www.youtube.com/watch?v=-V8fGOk34gs

Thomas - 2018. 02. 21. 15:12

“TUDOM, hogy 1 évadnál többet nem fog megélni. Erre milliókat is mernék tenni.”

Ez legalább egy racionális döntésnek tűnik tőled:) Egy országos újonc kaszájára fogadni azért nagyobb eséllyel kecsegtet, mint rulettben feltenni a milliókat a feketére mondjuk:) Más kérdés, hogy fizet-e annyit! Bár egy bejáratott címnél jobb lehet az odds.

DarkEagle - 2018. 02. 21. 17:43

Oké, a SyFy kidobott egy újabb “előzetes” félét a Kryptonhoz. Aki ezek után azt mondja, hogy így sem várja az nem képregény fan. :D Felállt a szőr a kezemen basszus. Kérem szépen ezt fel kéne mutatni a CW-nek, mert ez az igazi Brainiac nem az a 10-es IQ-jú valami a Supergirlben. :D Copy paste képregény verzió, ezt már szeretem. Most már nagyon bizakodó vagyok a sorozatot illetően.

Szerintem ezt érdemes lenni kitenni főhírként is Winnie.

https://www.youtube.com/watch?v=Ry1HMI9mShc

szerintem - 2018. 02. 21. 19:42

@winnie
ma reggel olvastam, hogy jon a netflixre valami reality, a cime the push, tudtok rola valamit? a keresoben nem jon ki semmi ra, de gondoltam, hatha van valami. elsore erdekesnek tunik, vagy nagyon ocska lesz.

winnie - 2018. 02. 22. 06:01

nem a derren brown-féle push-ra gondolsz? az afféle metalista special lesz.

tulipan - 2018. 02. 24. 20:46

Medve, muhaha :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz