login |

Délelőtti videó 6.: American Ninja Warrior: Ninja vs Ninja

2018. 03. 01. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Amíg nyáron nem indul el az NBC-n az American Ninja Warrior új szezonja, itt van a USA-en adott spinoff, az American Ninja Warrior: Ninja vs Ninja, ami alapvetően a Team Ninja Warrior harmadik szezonja, csak abban bíznak, hogy az új címmel jobban el tudják adni. És ami ma hajnalban kezdett.

A fizikai vetélkedő lényegében egy American Ninja Warrior ugyanazokkal a műsorvezetőkkel, a csavar csupán annyi, hogy csapatversenyről van szó. Közönségkedvencek térnek vissza 36 3 fős csapatban (2 férfi és egy nő), a versenyek pedig egymás elleniek, szóval párhuzamosan zajlanak, győz a gyorsabb. Előzetes a tovább mögött.

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2018. 03. 02. 13:58

Jó kis móka az ANW minden formájában, szóval én címtől függetlenül ezt is folytatni fogom!:) Ezek szerint nem lehetett nagy siker, ha címet váltottak, pedig ez még talán szórakoztatóbb is a nagy tesónál az 1-1 elleni verseny aspektus miatt, meg talán az üresjárat is kevesebb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz