login |

Délelőtti videó 4.: Az élőholtak kora

2018. 03. 02. 11:55 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Ritkán lep meg magyar premier-bejelentés, de az Age of The Living Dead kapcsán néztem egy nagyot, mert gőzöm nem volt arról, hogy mi ez a sorozat. Egy évben vagy 800 induló sorozatról vagy sorozattervről adunk hírt, minden reggeli hírben legalább háromról, de erről egy szót sem írtunk valamiért. Vajon okkal? (Odakint januárban a FOX Action Movies csatornán indult el, például.)

Elvileg egy angol, természetfölötti szériáról van szó Simon Phillips és Paul Tanter készítésében, és egy olyan világban játszódik, melyben Amerika egyik fele a vámpíroké, a másik az embereké, és előbbieket utóbbiak véradománya tartja életben, azonban már közel a háború. Az emlékeztetőnél majd bővebben is írok róla, addig is a tovább mögött egy szinkronos promó.

5 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2018. 03. 02. 17:58

Amikor olvastam. hogy élőholtak, egyből arra gondoltam, még egy zombis sorozat:D Aztán hallom szinkronosan, hogy vámpírok… gondolom vámpíros zombis sorozat? Majd leesett, hogy a vámpírok is élőholtak:)

A - 2018. 03. 04. 11:51

Az első rész feléig bírtam. Az jutott eszembe, hogy elképesztően gagyi. Meg még gagyi is. Továbbá gagyi.

E - 2018. 03. 14. 13:38

Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy a viasat 3 előzetesben lejátszott számnak “hi boy”ki az előadója és a szám címe?köszi

babylon - 2018. 03. 17. 00:30

igen … én is Zombikra gondoltam míg nem olvastam el az összefoglalót … hülye egy címet kapot… :/ miért nem inkább age of Vampire ?

nekem az
1 rész tetszik ! Igaz totál másabb mint a Vámpírnaplók vagy a Kór- Strain és nem is Amcsi Sori :/ de adok egy esélyt mert Vámpíros “

Kitti - 2018. 03. 31. 01:10

Freelancer.com-on $20-os verseny keretében választottak plakátot, a legrosszabb indiai pályázat nyert, úgyhogy gondolom, hogy valami gagyi lett az egész sorozat is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz