login |

Emlékeztető: Csak színház és más semmi 3. évad

2018. 03. 03. 17:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék,

Ma. 19:30. Duna. Csak színház és más semmi – 3×01 (előzetes + werkfilm)

Jee! Igen, még mindig várom a sorozatot, hiszen a langyos kezdés után a 2. évad nem okozott csalódástitt visszanézhető a szezon.

Új szereplőként Dobó Kata, Kamarás Iván, Bánsági Ildikó, Szabó Erika, Mohai Tamás és Osváth Judit csatlakozik a sorozathoz, a régi állandók közül a közleményekben a lányok nevét nem látom (Lovas Rozi, Mikecz Estilla, Pálos Hanna), így nem tudom, hogy ők lesznek-e – a stábfotón sem látom őket.

A harmadik évad a Szentivánéji álom elkészülésének történetét mutatja be, a próbák időszakát öleli fel – itt a hivatalos szinopszisa a szezonnak:

A történet folytatódik, megszületik Alinda és Barna közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes és Petra között tovább bonyolódnak a szálak, mert felbukkan egy titokzatos koreográfus, akivel Dénes mintha túlságosan is szoros viszonyba kerülne. Petra viszont Miklóshoz kerül egyre közelebb, miközben Dénes gyanakszik, hogy Miklósnak titkos tervei vannak a színházat illetően. Pápai Timi a színház új primadonnája pedig egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni, és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.

Viszont, ha már fotók, legalább 3 képen rajta van Sipos Vera és Fesztbaum Béla, ráadásul külön jelenetben. Talán készül valami?

És nem feledni, a 4. évad már be van rendelve.

2 hozzászólás Ne habozz!

kisanna - 2018. 03. 04. 08:41

én ezt eddig is nagyon kedveltem, és most is hozta a szintet, csak egyet nem értek: Dobó Kata..?!
olyan, mintha ő lenne az egyetlen élő színésznő ebben az országban, kicsit kezd a fejéből elegem lenni.

winnie - 2018. 03. 04. 08:50

azért elég sok színész szerepel a sorozatban – csak azért, mert évekig alig szerepelt, és 2017-ben elég sok helyen feltűnt, még nem hiszem, hogy gond lenne. főleg, ha jó.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz