login |

Hírhétfő – Mike Tyson Mysteries 4. évad! The Standups 2. évad!

2018. 03. 05. 08:15 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Diane védelmében 2. évad, A vidéki doktor 21. évad, Tini titánok, harcra fel! 4. évad (folytatás)
 • Premier: The Good Fight S2, Mike Tyson Mysteries S4, Buyers Bootcamp S1 + Finálé: Divorce S2 (vendégblogger?), Crashing S2 (vendégblogger?), Close Up with The Hollywood Reporter S3, Food Paradise S7, Street Outlaws: Memphis S1, Keeping Up With The Kardashians S14, Revenge Body with Khloé Kardashian S2, Seeking Sister Wife S1, Startalk S4 + volt Sundays with Alec Baldwin-premier
 • Magyar premier – AXN NOW: 03.01 MacGyver (MacGyver) 1. évad
 • Rég volt magyar nempremier – VIASAT6: 03.21 4400 (The 4400) 1. évad – talán még van, aki nem látta
 • Az Age of The Living Dead szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: The World’s Most Extraordinary Homes S1
 • Pilotszerep: Dan Bucatinsky – So Close (NBC), Ethan Peck – For Love (ABC), Taran Killam, Leighton Meester, Brad Garrett – Single Parents (ABC), Demian Bichir – Grand Hotel (ABC), Will Patton – Salvage (ABC),
 • Az Agents of SHIELD pénteki, 100. epizódja után semmi sem lesz olyan, mint korábban, szóval igazi game changer epizódra kell számítani. Hmm.
 • A House of Cards 6. évad ősszel érkezik a Netflix-re.
 • Új sorozat: The Politican – Netflix, 2 évad!, készítő: Ryan Murphy, Brad Falchuk és Ian Brennan, pilotrendező: Ryan Murphy, főszereplő: Ben Platt + Gwyneth Paltrow és Barbra Streisand tárgyalás alatt. Nem nagyon tudni, hogy miről szól, de annyi kiszivárgott, hogy egy tehetős, Santa Barbara-i politikus a főhőse és minden évad egy kampányt kísér végig, amiben ő is indul. És több epizódban is kap a főszereplő éneklési lehetőséget.
 • Az ABC berendelt egy talkshow-t Alec Baldwin műsorvezetésével, és a Sundays with Alec Baldwin most debütált az Oscar-díjátadó után. Az ízelítő után (amiben Jerry Seinfeld és Kate McKinnon lesz az interjúalany) még 8 rész fog elkészülni első nekifutásra, és a talkshow alapja a színész podcast-je lesz. Kezdési időpont most 23:35.
 • A Netflix is berendelt egy talkshow-t (Michelle Wolf-é után még egyet) 32 részre, aminek a műsorvezetője Hasan Minhaj lesz, aki így le fog lépni a The Daily Show-ból. A modern kulturális és politikai terepet fogja feltérképezni a műsor mélységgel és őszinteséggel, és persze komikus felhanggal, valamint utánamegy a fragmentált világunk nagyobb trendjeinek is.
 • A filmes akadémia elgondolkodik azon, hogy megtiltsa, hogy egy film egyszerre kapjon jelölést az Oscar-on és az Emmy-n. Ez nyilván a dokumentum műfajt érinti.
 • A Strike 5,2M-s nézettséggel tért vissza a BBC-re.
 • A Netflix berendelte a The Standups 2. évadját.
 • Az Adult Swim berendelte a Mike Tyson Mysteries 4. évadját. (Jobb későn, mint soha, hiszen most volt meg a premier.)
 • Charles Holland, a Black Lightning legutóbbi epizódjának írja beszél a részről.
 • Cody Fern (David Madson) beszél az American Crime Story S2 legutóbbi részéről. Itt is.
 • A Survivor: Ghost Island első (itt is) és második kiesője nyilatkozik, valamint a műsorvezető, Jeff Probst is beszél a történtekről (itt is).
 • Vendégszerep: Gina Rodriguez – Brooklyn Nine-Nine, Sarah Shahi – Chicago Fire (megint – több rész), Dawn Olivieri – SEAL Team (visszatérő), Rhyon Nicole Brown, Porscha Coleman – Empire (visszatérők)
 • Állandó szerep: John Magaro – The Umbrella Academy (Netflix), Zeeko Zaki – FBI (CBS),
 • Interjú: Robert és Michelle King + még egy (a The Good Fight készítői), Jeff Daniels + még egy (John O’Neill – The Looming Tower), Keith Eisner (a Desiganted Survivor showrunnerje), Jim Beaver + még egy + még egy (Bobby – Supernatural),
 • A Comedy Central változtatott műsorszerkezetén: 1. The Goldbergs – ismétlőrészek hétköznapokon 16:00-tól, 12:55-kor és 7:55-kor, illetve hétvégén 11:25-től. A premierepizódok szombat este 21:00-kor, 2. Life in Pieces – ismétlőrészek hétköznapokon 15:30-kor és éjjel, 3. Modern Family – az S8 epizódjai szombat este 20:30-ra költöztek, 4. Man Seeking Woman – hétfő este 23:00-ra költözött, és dupla részekkel folytatódik, 5. Scrubs – újra hétköznapokon éjjel 1-kor lesz látható, dupla részekkel, 6. Malcolm in the Middle – reggelente lesz látható (hétköznap 6:55-kor, hétvégén pedig 8:55-kor)
 • Pilotszkript: They – csatorna nélkül (gyártó: CBS TV Studios), készítő: Steven Sater, rendező: Marc Webb, főiskolás musical,
 • A Tetra Media Studio Vernon Subutex címmel a francia Canal Plus-ra fejleszt Cathy Verney rendezésében Virginie Despentes regényéből tervezett sorozatot Romain Duris főszereplésével (egy korábban népszerű agglegényről, aki egy zeneboltot vitt Párizsban, azonban ma már csak a város utcáin él), emellett pedig terveznek egy kosztümös szériát is az első francia rendőregységről, melynek Brigades du Tigre volt a neve az 1900-as évek elején. Ennek készítője Fabien Nury.
 • Az ITV elkaszálta a Nightly Show-t és a Bigheads-et.
 • Az amerikai köztévé, a PBS bejelentette egy konzervatív talkshow-t: az In Principle műsorvezetője Michael Gerson lesz. Start: 04.13. Adásonként 2 vendég lesz és az ő politikai tapasztalataikat beszélik majd ki.
 • Az MTV berendelte (premier előtt) a Jersey Shore Family Vacation 2. évadját.

12 hozzászólás Ne habozz!

Derry - 2018. 03. 05. 08:43

Túl a Diane védelmében 2×01-en.
Tudtam hogy ez rosszul fog elsülni.
Ez az amerikai premierrel egy időben bemutatás itthon.
Most lehet várni 7 (HÉT!!!!) napot.
Kapkodtam ám rendesen a fejem és esett is az állam.
Na, én az ilyen szappant szeretem.

Franky - 2018. 03. 05. 09:20

Vajon a Viasat 6 leadja mind a 4évadot a 4400ból ?
Egyébként a Cinemax ( azt irja a net hogy ők adtàk először) leadta végig?
Régen néztem de nem végig , most lehet ràveszem magam …

Franky - 2018. 03. 05. 09:21

Valaki nem tudja mikor folytatódik màr a Gotham nàlunk ? Végigvàrjàk hogy odakint végigmenjen , vajon?

winnie - 2018. 03. 05. 09:42

franky: a kereső segít:)

http://www.sorozatjunkie.hu/2006/12/26/4400-ujabb-sci-fi-sorozat-a-tv2-on/
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/07/vegre-elert-hozzank-a-4400-4-evad/

vagy a címke: http://www.sorozatjunkie.hu/tag/the-4400/

ezek szerint lement mind a 4 évad a cinemaxon.

és még dvd-n is kijött a teljes sorozat magyarul.

DarkEagle - 2018. 03. 05. 11:11

“Az Agents of SHIELD pénteki, 100. epizódja után semmi sem lesz olyan, mint korábban, szóval igazi game changer epizódra kell számítani.”

Ha minden ilyen kijelentésnél innom kéne egy felest még mindig részeg lennék. :D

“A filmes akadémia elgondolkodik azon, hogy megtiltsa, hogy egy film egyszerre kapjon jelölést az Oscar-on és az Emmy-n. Ez nyilván a dokumentum műfajt érinti.”

Hogy MI VAN? :D Oké, ezt csak én nem értem? Miért kéne ezt megtiltani? Akkor terjesszék ki a többi filmre is mert ez így hatalmas BS.

Foley - 2018. 03. 05. 11:17

Pedig,hogy örültem a Malcolmnak és a Scrubsnak…
Sikerült mindkettőnek emberi időpontot találni.

winnie - 2018. 03. 05. 11:26

“Akkor terjesszék ki a többi filmre”

mivel tévéfilmeket nem szoktak mozikban játszani, és ha játszanának, akkor sem kapnának jelölést, ezért nem hiszem, hogy ilyesmi szóba kerülne. szerintem mindössze arról van szó, hogy pl. az O.J.: Made in America 5 részes dokusorozat volt az espn-en, megkapta az emmy-t és tavaly az oscart is. (nem tudom, hogy a dokuknál mi a nevezés alapja, tippre nem az egy hetis mozis run)

Ayrons - 2018. 03. 05. 12:39

Los Angelesben a megelőző évben forgalomba kell jönnie+40 perces több legyen (rövidfilmeknél értelem szerűen nem így van) és különböző formátumban és felbontásban elérhető legyen a film.(ezek megvannak adva)
Ezeket a szabályokat eléggé tágan értelmezik legyen szó bármilyen kategóriáról.
Lásd a zene: Ott csak saját szerzeménnyel lehet indulni erre Zimmert is jelölték idén holott nem is sajáttal dolgozott.

Szula - 2018. 03. 05. 12:44

Sarah Shahi – Chicago Fire (megint – több rész

Ennek a szerencsétlen Severidenak nem tudnak mást kitalálni mint hogy valami nővel drámázzon? Most visszatér megint egy régi szerelem. 2. évadban volt a nő ha valaki nem emlékezne. :)

Franky - 2018. 03. 05. 13:36

Kösszi winnie !

A ‘Beyond-Túloldal ‘ hogy hogy nincs fent a letöltő oldalakon ?
Vagy csak én nem talàltam ?
Vagy egybe toljàk fel az elsö évadot?
Kösszi

winnie - 2018. 03. 05. 14:07

lehet, hogy dupla premier volt? passz, mostanság előfordul, hogy egyes hazai premierek elkerülik a warezt, bár általában inkább csak olyanok, amikhez nincs jó külföldi kép.

Desmond Wallace - 2018. 03. 05. 15:16

Március 21-én és 28-án lesz látható Duna TV-n A Sacher Szálló című német minisorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz