login |

All or Nothing 3. évad – a Dallas Cowboys-szal

2018. 03. 06. 16:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: doku, hírek, ,

Oké, az annyira nem hír, hogy az Amazon berendelte az All or Nothing 3. évadját. Illetve hír, de nyilván a berendelésre már vagy egy éve sor kerülhetett, csak mi most értesülhettünk arról, méghozzá annak kíséretében, hogy melyik NFL-csapat lesz a középpontjában. Nos, a Dallas Cowboys. Éljen?

Mindenképp érdekesnek ígérkezik a szezon, még akkor is, ha az előző remek évadja után idén a csapat csalódást okozott, de azt nem lehet mondani, hogy ne lett volna eseménydús 2017. (Mondjuk az megfordult a fejemben, hogy mi lett volna akkor, ha mondjuk megcserélik a 2. és 3. szezon csapatait, és a Cowybos 2016-os évadja után a Rams 2017-esét látjuk?) Ami inkább aggaszt, hogy a játékosok és edzők milyenek lesznek.

Majd kiderül, azt pedig kötve hiszem, hogy csalódnunk kéne az All or Nothing-ban (az első évadról itt írtam, a másodikról pedig itt), abban is biztos vagyok, hogy azonnali dara lesz nálam, főleg, hogy elvileg a hazai Amazon Prime is elhozza a kinti, 04.27-i premierrel egy időben a 8 részt. A narrátor marad Jon Hamm.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz