login |

Délelőtti videó 4.: Ide süss! – Az ország nagy cukrászversenye

2018. 03. 08. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, reality, video,

Az RTL Klub vasárnap délelőttönként már versenyeztetett cukrászokat, de a The Great British Bake Off magyar változata csak most érkezik meg hozzánk Ide süss% – Az ország nagy cukrászversenye címen – (sajnos) napiban. A tovább mögött teaser és hosszabb promó, de egyelőre csak imidzsjelleggel és a Jaj, de jó, a habos süteményt éneklő Hajós Andrással.

3 hozzászólás Ne habozz!

impish - 2018. 03. 08. 12:43

Egyik szemem sír a másik nevet. a harmadik sírva röhög a 2. promón. :D
A kedvenc sütős/főzős verseny formátumom. Imádtam. Remélem jól licencelik, a napiban nem tudom hogy oldják meg… Ilyenkor ragaszkodhat az eredeti produkció egy csomó mindenhez nem?

winnie - 2018. 03. 08. 12:51

igen, sok mindent előírhatnak, de ha erőskezű a hazai fél, akkor egy csomó mindent kibulizhat magának magyar sajátosságokra hivatkozva.

goodjohnwin - 2018. 03. 08. 19:25

Biztos csak a kampány miatt ilyen, de ez a hipermagenta-műanyagszínű Willy Wonka-rémálom nem azt a műsort idézi fel bennem, amiért a brit eredetit megszerettem. (sallangmentes, természetközeli és természetes az emberi oldalát nézve is)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz