login |

Hírcsütörtök – The Good Doctor 2. évad! The Loud House 4. évad!

2018. 03. 08. 09:05 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Hap and Leonard S3 (vendégblogger?), Safe Harbour S1, Life Sentence S1, Youth & Consequences S1, The Men Who Built America: Frontiersmen S1, Street Outlaws: No Prep Kings S1, Graveyard Carz S8 (tavaszi), Skin Tight S3, Secret Lives of The Super Rich S7, Arabian Seas S1, Selling Houses Australia S1, Manu’s American Road Trip S1 + Finálé: If Loving You is Wrong S5
 • Teljes évados premier: Jessica Jones S2 (Netflix), The Oath S1 (Crackle)
 • Új a magyar Netflix-en: Bad Guys: Vile City S1
 • Új a magyar Amazon-on: Loudermilk S1, Parenthood S1-S6
 • Pilotszerep/1: Kether Donohue – Like Family (NBC), Ian Harding – Mrs. Otis Regrets (FOX), Ginnifer Goodwin – Steps (ABC), Nelson Franklin, Jessica Chaffin – Abby’s (NBC), Michael Beach – cím nélküli Pam Veasey-dráma (ABC),
 • Az American Horror Story: Cult szinkronhangjai.
 • Még mindig tervbe van véve a Battlestar Galactica-mozifilm. Francis Lawrence és Lisa Joy továbbra is fejleszti a szkriptet.
 • A This Is Us fináléjában szerepelni fognak Toby szülei, és még valaki Beth családjából.
 • Az Amazon lecsapott a BBC Catherine The Great-minisorozatának streaming jogaira.
 • A Hold The Sunset több, mint 6M nézővel kezdett a BBC-n, de a második részre is maradtak még 5M-an.
 • Vizsgálatot követően kirúgták Jeff Franklin-t, a Fuller House készítőjét sorozatából “nem megfelelő” viselkedésének köszönhetően. Még nem tudni, ki lesz az új showrunner. (A zaklatásos ügye sorozatokat érintő következményeiről ezt a posztot szoktuk mindig frissíteni.)
 • Paul Feig készítői szerződést kötött a Lionsgate TV-vel.
 • A Nickelodeon berendelte a The Loud House 4. évadját.
 • Az ABC berendelte a The Good Doctor 2. évadját.
 • Az új TMNT-sorozat, a Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles szeptemberben indul a Nickelodeon-on.
 • Jaina Lee Ortiz (Andy), a Station 19 főszereplője beszél a Grey’s Anatomy mostani részéről. Itt is. Meg itt is.
 • Dove Cameron (Ruby) beszél az Agents of SHIELD legutóbbi részéről. Itt is. Meg itt is.
 • Pete Nowalk, a How To Get Away With Murder készítője beszél a Scandal-crossoverről. Itt is.
 • Vendégszerep: Jared Gilmore – Once Upon a Time (megint), Bebe Neuwirth – The Good Fight, Kevin Dunn – Ghosted, Craig Robinson – Brooklyn Nine-Nine (megint),
 • Állandó szerep: Mamoudou Athie, Kelly Marie Tran, Jovan Adepo – Sorry For Your Loss (korábban: Widow – Facebook Watch), Elena Kampouris, Kevin Carroll, Kiana Madeira, Ryan Robbins – Sacred Lies (Facebook Watch)
 • Interjúaz Atlanta szereplőgárdája, David Chang + még egy (Nick Kroll-lal) (az Ugly Delicious műsorvezetője), Lesley Manville (Cathy – Mum), Martin Short,
 • A FOX-os The Mick és Gotham is több hetes szünetet tartott Amerikában, ami alatt a Prime utolérte a kint sugárzást, így most egy ideig sem a Mick kell a gyereknek!, sem a Gotham nem jelentkezik itthon új epizódokkal.
 • Új sorozat: Blood Horn – csatorna nélkül (gyártó: Red Arrow Studios), készítő: Mark Bacci, Dwayne Hill és David Cormican, rendező: MJ Bassett, egy egykori tengerészgyalogosról, aki hazatér dél-afrikai szülővárosába, hogy megbosszulja elrabolt és megölt nagybátyját, valamint két oroszlánját, akikkel együtt nevelkedett. A nő egy kemény parkőrrel áll össze, és együtt fedezik fel az illegális vadászat és szervezett bűnözés világát.
 • Pilotszkript: Swagger – Apple, készítő: Reggie Rock Bythewood – Kevin Durant, kosárlabda játékos fiatalkori kosaras tapasztalatai alapján az Amateur Athletic Union (AAU) amatőr liga világáról, az abban játszó játékosokról, valamint a családjaik és edzőik életéről.
 • Fancy Nancy címmel jön egy új animációs sorozat a Disney Junior-ra Jane O’Connor és Robin Preiss Glasser gyerekkönyvei alapján, Alyson Hannigan és Rob Riggle szinkronjával, akik a főhős (Mia Sinclair Jenness) szüleit alakítják majd. A sorozat egy hat éves lányról szól, aki szeret elegáns (most hirtelen ez lett nálam a ‘fancy’-ből) lenni, ami a ruházkodásán és a beszédstílusán is látszik, és ekképp oda van az eredetiségért és az önkifejezésért.
 • Az MTV-s The Challenge 32. évadjának címe The Challenge 32: Final Reckoning lesz.
 • A Nat Geo Wild WILD After Dark címen készít késő éjszakai talkshow-t. A 30 perces formátum álltközpontú rövid történetekkel fog operálni.
 • Letartóztatták Heather Locklear-t családon belüli erőszakért.
 • Pilotszerep/2: Angel Laketa Moore – Rel (FOX), Shea Buckner – Get Christie Love (ABC), Jose Pablo Cantillo – Mrs. Otis Regrets (FOX), Aubin Wise, Frances Turner – cím nélküli Pam Veasey-dráma (ABC), Brooke Elliott – cím nélküli Bobby Bowman-komédia (ABC), Catalina Sandino Moreno – Salvage (ABC), Denyse Tontz, Anne Winters, Bryan Craig – Grand Hotel (ABC), Leonard Ouzts – Abby’s (NBC), Yusuf Gatewood – In Between Lives (NBC), Justin Johnson – Staties (ABC), Ben Lawson, Mark L. Young – False Profits (ABC), Kimrie Lewis, Jake Choi – Single Parents (ABC),

22 hozzászólás Ne habozz!

spyblat - 2018. 03. 08. 09:39

Valaki be tudná csekkolni, hogy van-e magyar felirat a Jessica Jones S02-höz?

winnie - 2018. 03. 08. 09:51

nincs…

szpojleres mókus - 2018. 03. 08. 09:52

Én csekkolnám, de valamiért a netflix nem mutatja hogy fent lenne a második évad

winnie - 2018. 03. 08. 09:55

nekem fenn van. bár fura, hogy nem írja ki, hogy “new episodes”, de a 2 seasons fel van tüntetve mellette.

null

spyblat - 2018. 03. 08. 09:59

winnie: Köszi

szpojleres mókus - 2018. 03. 08. 10:04

Megvan nekem is most már kiléptem és beléptem, de nincs magyar felirat.

Franky - 2018. 03. 08. 10:54

És azt lehet tudni mennyi idő kb az a szünet a Prime-on ? Megvárják amíg végigmegy odakint ?
Úgy nézném már szinkronosan a Gothamat …

DarkEagle - 2018. 03. 08. 11:04

Azért durva, hogy a JJ S2-höz is van vagy 10 féle felirat de magyar nincs. Ilyenkor felmerül azért a kérdés szerintem, hogy a magyar oldal mégis mi az istent csinál? Mi miért nem tudtunk még egy dolgot sem kiadni premierben? Mondjuk elnézve a feliratok minőségét lehet jobb is angolnál maradni. :D

winnie - 2018. 03. 08. 11:10

DarkEagle: de épp ez a lényeg, hogy milyen logika alapján lenne a magyar a 11. felirat? ez nem lehet elvárás. nyilván lehetne más is a rendszer, de már kiderült, hogy bizonyos piacok előnyben vannak részesítve. a 20 milliósnál nagyobb országok megkapják azt, ami jár nekik. idővel talán lemegy ez 10 milliósra is, de láthatóan időbe telnek a dolgok, és nem ez a prioritás a netflixnél. akik a magyar fordításokat csinálják, azok filmeket (de nem netflixes friss rilizeket!) és más sorozatokat fordítanak (mert azokat fordítják). hogy miért ez a stratégia, azt nem tudjuk, de biztos van mögötte valami.

a felirat minőségnél pedig, ha egyetértek, ha nem, sosem annak a véleménye érdekes, akinek nem kell a felirat. ha valakinek jó (márpedig, ha valami magyar, akkor jó, legyen az akár google translate). neked nem jó, de nem is vagy rászorulva. ha valakinek jó, akkor neki nem jobb az angolnál maradnia.

Lacika a vasutas - 2018. 03. 08. 11:20

ti honnan értesültök előre (?), hogy milyen tartalmak jönnek ki a magyar Netflixre?

winnie - 2018. 03. 08. 12:03

“ti honnan értesültök előre (?), hogy milyen tartalmak jönnek ki a magyar Netflixre?”

nem előre. hanem megnézem, hogy mi az újdonság reggel:) oké, mivel béna a rendszer, ezért csak másnapra veszem észre a dolgokat (ld. a posztban az amazonos újdonságok), de a netflix a saját sorozatainak premierdátumait kihirdeti, a premiernaptárban (http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/13/2018-as-sorozatos-premiernaptar/) láthatod, hogy melyik mikor jön, és az egyben magyar premiert is jelent. ami meg nem netflixes sorozat, azt minden hónap elején kihirdetik, és ami globális premier, azt mi is feltüntetjük. például majd 03.15-én azt, hogy jön a Tabula Rasa is.

gromit - 2018. 03. 08. 12:27

Ó, Tabula Rasa, végre :)
(Kicsit nehéz követni, melyik európai sorozat ki számára érhető el. Nyilván nem érdemes ajánlót írni, amíg spéci nyelvtudás híján senki más nem láthatja, de akkor ezt most előre vehetem)

gromit - 2018. 03. 08. 12:36

Btw, nem-netflixes sorozatok meddig vannak fent? Van lejárati idejük? Esetleg kvázi váltogatják egymást? (Pl fent van mondjuk egy évig, vagy ha jön x újabb sorozat, akkor vmi régebbi kikerül? csak eszembe jutott, h elvileg fent van ugye a Beau sejour, és ha jön még egy flamand belga, akkor az mellette vagy helyette. De csak nincs darabszám- vagy kategória-kvóta)

winnie - 2018. 03. 08. 12:55

gromit: passz. általában mindnek van lejárása, csak lehet, hogy hosszabbítják folyamatosan.

a gond az, hogy a netflix ezt nem írja magától, és az az oldal, amin követtem, hogy mi fog lekerülni a hónapban, már nem megy, így gőzöm sincs. (ha valakinek van tippje, akkor szóljon.) szóval jelenleg számomra a rendszer az, hogy csak akkor fogok rádöbbenni, hogy valami nincs, ha véletlenül nem találom. ami nagyon gáz.

és kiemelném, hogy ez is tudatos koncepció, ami ugyan nekem nem fér a fejemben, de biztosan van logika mellette. mármint arra gondolok, hogy mi a hátrányért nem tájékoztatnak minket a felületen arról, hogy 1.) mi fog lekerülni hó végén, 2.) milyen újdonságok vannak, vagy jönnek holnap. i mean, wtf. letörne a kezük? nyilván nekik így “éri meg”, de azt hiszik, hogy ha lenne ilyen infó, akkor lemondanák többen az előfizetésüket?

így csak annyit tudok, hogy valamikor másfél éve lekerült a shield és a house, de hogy azóta mi nincs, fogalmam sincs.

Blobov - 2018. 03. 08. 13:57

@winnie: levételben én most jártam pórul a Prime-mal: megnéztem 9 részt az Exorcistból, erre a 10.-et nem tudtam, majd eltűnt a többi rész is (pár valamiért elérhető maradt). Az Amazon chat szerint lekerült a prime-ról, igaz, erről nem szóltak. Nagy lelkűen felajánlották, hogy adnak 3 dolcsit, hogy vegyem meg az utolsó részt, de ugye a prime részenkénti vásárlás itthon nem érhető el, szóval hoppon maradtam…

winnie - 2018. 03. 08. 14:07

ez mekkora gáz… igen, az 1-2-7-8 elérhető, a többi nem, wtf.

ja, igen, nem írtam, de az amazon ugyanazt csinálja, mint a netflix, semmi jelzés, de ott legalább egyenként át tudom lapozni a dolgokat, hogy mi az új, mert annyira nincs sok. viszont az exorcist pár hete került fel, most meg máris levették? az egy részét? ilyenkor annyira lenne értelme egy warningnak, hogy csak pár nap van megnézni egy elkezdett sorozatot, ehelyett az intelligens rendszer van, hogy akkor jelez levélben, hogy jött valami, ami érdekel engem, amikor már ledaráltam…

Blobov - 2018. 03. 08. 15:22

Azt mondták, az erre utaló – mármint hogy szól, ha valami hamarosan lekerül – fejlesztés folyamatban van

Elijah - 2018. 03. 08. 17:51

Én Unogs-on szoktam nézni, hogy mik kerülnek fel a cseh vagy szlovák Netflixre. Általában ugyanazt kapjuk, mint ők, de egyes filmeket csak később tesznek nálunk elérhetővé, leginkább azokat, amikhez magyar feliratot is készítettek.
Egyébként újra listázza az oldal a magyar feliratokat, azon belül is azokat, amik elérhetők Szlovákiában.

kiskiraly - 2018. 03. 08. 18:38

Jennifer Lawrence találkozik az amerikai luxusfeleségekkel. Látszik, hogy Jen nagy rajongója a sorozatnak.

https://www.youtube.com/watch?v=_OhXpM8T4fw

winnie - 2018. 03. 08. 19:40

a feliratot tudom netflixen nézni, hogy van-e, az nem is gond (bár ugye nem listázza, hogy ha van, akkor melyik évadhoz), de az unogs ötlet szuper, hiszen amikor kinyírták a kereső algoritmusát, akkor csak 4 országot tudtak biztosítani, és kértek segítséget, hogy vissza tudjanak állni. affene gondolta volna, hogy a szlovákok visszakerülnek. na, ők tényleg majdnem azt kapják, amit mit, szóval akkor ez a probléma megoldódott.

most már csak azt kéne megtudni, hogy az elmúlt hónapokban mi minden került le a netflixről. a hónapban például elmegy a red tent, a hatfield és mccoys, az undertaker, a bag of bones az unogs szerint, sőt, elvileg a doctor who is – ugyebár ezt sem jelölik a netflixnél a sorozat oldalán.

Elijah - 2018. 03. 08. 20:10

Szokták jelölni, ha valamelyik tartalmuk lejár, de nem elég láthatóan. Gépen először meg kell nyitni a sorozat oldalát, és ha rákattintasz a ‘Details’-re, akkor a jobb felső sarokban megjelenik, hogy meddig lesz elérhető.
Egyébként nem sok sorozat járt le a Netflixen az utóbbi hónapokban. Nagyrészt animáció sorozatok tűntek el a kínálatból, valamint a The Fall még év elején.

gromit - 2018. 03. 09. 00:13

Hú, hogy én itt (a legnagyobb flamand kábelszolgáltatóval) mennyire el vagyok kényeztetve. Mondjuk a mindenféle filmes-sorozatos prémiumcsatornákért és “videótékáért” többet fizetek havonta extra, mint a netflix lenne, de elég jó menüjük van, külön kategória az “utolsó esély”, ami az 1 hónapon belül lekerülő filmeket, ill sorozatokat listázza (egyszer még emailes értesítőt is küldtek, amikor vmit nagyon daráltam, ês pár napig volt már csak elérhető)
Szóval meg lehet ezt is csinálni. Persze értem én, h netflix nagyon sok országban van, de ezt az én helyi szolgáltatóm se manuálisan csinálja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz