login |

Délelőtti videó 1.: Santa Clarita Diet

2018. 03. 09. 10:22 - Írta: DennyKeh

3 hozzászólás | kategória: video,

Drew Barrymore és Timothy Olyphant visszatér!

Már láthattunk egy rövid dátum-bejelentő videót, azonban most megérkezett a tovább mögé a Netflix véres zombis komédiájához egy 2,5 perces ütős előzetes, amiből kiderül, hogy maradtak az első évados hangulatnál, csak még jobban ráfeküdtek arra.

3 hozzászólás Ne habozz!

Eny - 2018. 03. 09. 10:41

Alig várom már!

JKJ - 2018. 03. 09. 11:08

Én megnézteam anno az első évadot. Tetszett az alapötlet, illetve a színészek is, de gyakorlatilag semmire nem emlékszem belőle. Olyan semmilyen semvolt a sorozat. Arra emlékszem, hogy amikor vége lett az utolsó résznek, arra gondoltam, hogy egyáltalán nem várom a folytatást. Ez azóta sem változott.

Raynes - 2018. 04. 04. 06:56

Nagyon jó eddig a 2. évad. Lényegében úgy folytatták az 1. évadot, hogy csak a számozása változott másodikra. Ugyanaz a téma és stílus, viszik tovább a cselekményt. Annyival jobban tetszik, hogy most már belelendültek, míg az 1. évad elején még nem talált annyira magára a sorozat, de aztán belejöttek. Az új karakterek is zseniálisak, az elmegyógyintézetes manusz meg az ázsiai boltoslány, a beszélő fej. A szójátékok is óriásiak. Nagyon beránt darára. Csodálkozok, hogy nem népszerű sorozat.

Akinek az 1. évad tetszett, a másodikban sem fog csalódni, akinek meg az nem tetszett, annak ez az évad sem fog.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz