login |

Délelőtti videó 3.: A.I.C.O. Incarnation

2018. 03. 09. 11:30 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: animáció, anime, Ázsia sorozatozik, video,

A Netflix nemrég bejelentette, hogy elkötelezettebbek lesznek az animével, így ott is elkezdik önteni a tartalmat. Például a múlt héten jött a B: The Beginning, most pedig az A.I.C.O. -Incarnation-. Mármint konkrétan ma érkeztek a részek, a 12 darab 25 perces epizód.

A történet a 2035-ös év Japánjában játszódik egy úgynevezett Burst nevű esemény után, ami létrehoz egy irányíthatatlan mesterséges életformát, a Matter-t. A területet karantén alá vonja a kormány. Két évvel később a Burstben családját elvesztő főszereplő lány rájön, hogy valami titkot rejt a teste.

A tovább mögött ott az 5 perces előzetes.

5 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 03. 09. 14:07

Meggyőző előzetes. Mondjuk a Bones-tól nem is vártam mást. Ismét gyönyörű látványvilág és érdekes sztori. És örvendetes hogy a Netflix végre komolyabban nyit az animék felé mert így talán nem írja majd le őket a többség azzal, hogy “Áh ez csak gyerekeknek szól.” Csak aztán nehogy a bőség zavarába essenek mert a japánoknál itt tartunk már egy jó ideje, hogy szezononként van 2-3 olyan anime ami tényleg jó, a többi pedig copy paste más szereplőkkel.

human - 2018. 03. 09. 14:11

“a japánoknál itt tartunk már egy jó ideje, hogy szezononként van 2-3 olyan anime ami tényleg jó, a többi pedig copy paste más szereplőkkel.”

szinte mindenben sok a közepes és alig 1-2 kiemelkedő van :D

DarkEagle - 2018. 03. 09. 14:52

Igen tudom, és ez nyilván azért van mert túl sok a választék. És tudom, hogy már írod, hogy jobb a sok választék mint a kevés de ez nem feltétlen igaz mert a jóból is megárt a sok nem hogy a rosszakból. És a mennyiség a minőség rovására megy sajnos. Persze minek panaszkodni évente van kb 10 sorozat amit megéri nézni, nem? :D A többi meg ami nem jó azokkal kár foglalkozni.

Egyébként erről is írnék szívesen de még az se került ki amit már mutattam. :P

DarkEagle - 2018. 03. 09. 14:53

Mármint Winnienek, nem neked. :D

Cápi - 2018. 03. 10. 08:29

“szezononként van 2-3 olyan anime ami tényleg jó, a többi pedig copy paste más szereplőkkel”

Ha az animét behelyettesíted sorozattal, ugyanott vagyunk. Vagy filmekkel. Amúgy meg szerintem bőven elég az a szezononként 2-3 húzónév, sőt nekem most van is több nézős animém tavaly ősz óta. Bőven elég egy hétre az a 4×20 perc.

Az ajánlót meg köszi, eddig nem csalódtam a Netflix animéiben, belenézek ebbe is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz