login |

A Halálcsillag visszatér

2018. 03. 11. 14:15 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kampány, reality,

Az American Idol 16. évadja kezdődik most az ABC-n, amihez van pár plakátunk. Elég pozitív üzeneteket sugároznak.

Egyébként múltkor kommentben beszélgettünk arról, hogy milyen nézettséget hozhat a premier, és én ledöbbentem, hogy tanult kollégáim 3.0-4.0-s magasságokat emlegettek 18-49-ben. Aminek simán lehet realitása, mert valójában reflexből 2.0 alá vártam a kezdést, nem néztem utána, mi a helyzet, meg sem fordult a fejemben, hogy a brand ennyire erős lehet. (Az ABC 1.8-as nézettségre vállalt garanciát a reklámozók irányában, ami 7 nap utáni adatként kezelendő.)

Szóval kíváncsi vagyok. Érdekességképp az NBC három órás American Ninja Warrior: USA vs The World-del készül, a FOX pedig egy “elveszett” OJ Simpson-interjút küld ellene.

5 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2018. 03. 11. 14:38

Esküszöm ezt nézni fogom! Életemben nem néztem még amerikai tehetségkutatót, leszámítva a rövid életű Rising Start, de akkora a hype az Idol körül, hogy kíváncsi vagyok.

LaCRossE - 2018. 03. 11. 14:38

Ehhh, még nem döntöttem el, hogy belenézek-e. A reality műsorokkal a legfurcsább a kapcsolatom. Szeretném, de majd meglátjuk, hogy alakul.

Thomas - 2018. 03. 12. 14:03

Nagyon helyes!:) Látjátok? Így lesz nagy a nézettség, hogy még olyanok is belenéznek, akik eddig nem tették, ha egyáltalán van még ilyen ember Amerikában:) Én meg fordítani szeretném, de egyelőre nem látok feliratot:(

Izgulok, mint állat, ma aztán lesni fogom az előzetes nézettséget:) Sok múlhat most ezen a számon, hogy be lesz-e biztosítva az Idol jövője, vagy talán soha többet nem lesz új évad… Az 1.8-ról én is olvastam, legalább tutira ment az ABC, mert azért olyan nincs, hogy annyit ne hozzon a kezdés L+7-ben. Az OJ Simpson interjú fogalmam sincs, hogy mennyi nézőt vonzhat el, de állítólag az Idol alatt marad.

Köszi a plakátokat, ezeket még nem láttam, kár, hogy nem jobb a felbontás. Lássuk, hogy 6 bukott tehetségkutató után mire jutunk:) Itt egy cikk a 6 buktáról:

http://tvbythenumbers.zap2it.com/more-tv-news/abc-is-terrible-at-music-shows-american-idol-will-try-to-change-that/

winnie - 2018. 03. 12. 16:27

javítottam a plakátokat, normál méretűek, nem ilyen csöppek:)

winnie - 2018. 03. 12. 16:37

ABC’s American Idol revival bowed on Sunday night to 10.3 million total viewers and a 2.3 demo rating, right on par with its final season average on Fox (9.3 mil/2.25).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz