login |

American Idol: a 10 legrosszabb énekes

2018. 03. 11. 19:00 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: fun, reality, video,

Lehet, hogy az American Idol honosította meg Amerikában az alázó zsűrit? A reality-ben ugyanis az előválogatókon nem csak a legjobbak, hanem a legrosszabbak is továbbjutottak, hogy aztán rajtuk köszörülje a nyelvét Simon Cowell, és rajtuk szórakozzon a nézősereg. Az a nézősereg, ami gigász méretű volt az első pár évadban.

Mivel most már nem lesznek ilyesmik, ezért a nosztalgia jegyében a tovább mögött az American Idol 15 éves történetének 10 legcikibb meghallgatása, jó pár klasszikussal – van, aki csak elvarázsolt, más szánalomraméltó, és persze ott a zseniális William Hung is, aki 2004-ben egy albumot is kiadott, ami top40-es lett az eladási listákon, és 200 ezres példányszámban kelt el.

2 hozzászólás Ne habozz!

Annatar - 2018. 03. 11. 19:52

Ha ezek voltak a legrosszabbak, akkor nem is volt olyan rossz a felhozatal. OK, hogy nagyrészük nem tudott énekelni, de egyik sem volt teljesen botfülű. Annak a duónak pl. mindkét tagja képzett hangú volt, külön-külön kevésbé lettek volna szörnyűek, még ha nyerésre nem is volt esélyük.

Thomas - 2018. 03. 12. 14:38

Jaj, mennyire szerettem, amikor Randy a papírjaiba temetkezve röhög (4:30, 5:32, 8:23:) Miatta voltak ezek jó pillanatok:) Nagyon fog hiányozni az új zsűriből!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz