login |

Délelőtti videó 6.: Nailed It

2018. 03. 12. 12:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Pár hete írtunk arról, hogy az Oxygen berendelt egy körömfestő (oké, körömdizájner) versenyreality-t Nailed It!-et, melyben a legjobb “körmösök” kiesős formában fognak versengeni egymással. Ez nem az, még mielőtt ugrana valaki rá, hanem a Netflix egyik múlt pénteki premierje, ami egy gasztro vetélkedő, egy cukrászverseny.

A tovább mögötti előzetes és részlet beszédes, de azért leírom, hogy egy meme az egésznek az alapja, s benne mindenféle műremekeket próbálnak rekreálni amatőr cukrászok – természetesen általában komoly kudarcot vallva. A lényeg az egészben a humor, de persze tanítanak is benne. És nyerni is lehet. Műsorvezető: Nicole Byer. És Jacques Torres.

2 hozzászólás Ne habozz!

monya - 2018. 03. 12. 22:02

Anti Bake Off :) Belenéztem pár részbe, tetszett a koncepció. A műsorvezető nekem brutálisan sok, és túl hosszúnak éreztem az epizódokat is. Szimpatikus, hogy nem lealázzák a bénákat, hanem mindenki együtt röhög a borzalmas(an vicces) végtermékeken. Mindenesetre, érdemes tenni vele egy próbát annak, aki szereti a főzős-sütős versenyeket.

Freckles - 2018. 03. 15. 19:54

Ez nekem bejött. Én örülök, hogy van ilyen is. Remek kis szórakozás, ha valakit érdekel a (vicces) gasztro meg van fél órája.
Azt azért hozzáteszem, hogy ugyan a bemutatkozó kisfilmekből az derül ki, hogy a versenyzők annyira bénák, hogy egy muffint is képesek elrontani, de ezzel szemben a feladatok azért irreálisan nehezek. Én azt tartom magamról, hogy jól sütök, de ezekben a feladatokban csúfosan megbuknék, mert soha nem dolgoztam olyan alapanyagokkal és díszítésben sem vagyok zseni. De nyilván biztosra mentek abban, hogy vicces legyen a végeredmény, mert egy muffint még véletlenül sikerülne jól megsütniük :)
Ezt csak annak írtam, akinek lövése sincs a sütésről…szóval ezek tényleg nehéz feladatok. De hősiesen küzd mindenki.
Én néha könnyeztem a nevetéstől, úgyhogy a célját elérte a műsor.
A műsorvezető tényleg sok néha…de nem kell belőle sok részt nézni egyszerre és akkor tűrhető :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz