login |

Hírszerda – Power 6. évad!

2018. 03. 14. 09:11 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: A pénz hálójában 1. évad
 • Premier: Rise S1, For The People S1, Forged in Fire S5, The Zimmern List S1, Back in The Game S1, Forbidden: Dying For Love S3, The Book of John Gray S2, Web of Lies S5, The Big Interview with Dan Rather S6, Made In Chelsea S15, The Ruth Ellis Files A Very British Crime Story S1, The Art of Spain S1, Teen Mom Young and Pregnant S1, Bondi Rescue S13 + Finálé: The Fosters S5 (vendégblogger?), This Is Us S2, The Haves and The Have Nots S5, What on Earth? S4, How The Universe Works S6 + 2 Black-ish-epizód volt
 • Magyar premier – Comedy Central Family: 04.26 Új csaj (New Girl) 6. évad
 • Magyar premier – Minimax: 04.27 Mr. Peabody és Sherman Show (The Mr. Peabody & Sherman Show) 3. évad
 • Pilotszerep: Sarah Drew, Michelle Hurd – Cagney & Lacey (CBS), Thomas Lennon – Dan The Weatherman (FOX), Emily Osment – 25 (CBS), Tone Bell – Fam (CBS), Dave Annable – The Code (CBS), Riley Smith – Infamy (FOX),
 • A Young & Hungry (még) nem kapott hivatalosan kaszát a Freeform-től, de az országos pilotot kapó Emily Osment úgy utalt a már leforgatott, de még le nem adott epizódokra, hogy “az utolsó 10 rész”.
 • Végre új hírek a His Dark Materials-sorozatról. (Az itthon Az úr sötét anyagai címen ismert könyvsorozat tévés változatáról itt írtunk.) A rendező Tom Hooper lesz, a főszereplő pedig Dafne Keen, valamint Lin-Manuel Miranda is szerepelni fog benne, mint Lee Scoresby
 • Krysten Ritter szerint nem lesz 2. évadja a The Defenders-nek. De nem is volt igazán tervbe véve tudomása szerint.
 • Julianne Margulies meglepő vörös hajjal az AMC-s Dietland első promóképein.
 • Képregény formájában folytatódik az Orphan Black. A Crazy Science főszereplője Cosima és Delphine lesz, ők fogják a világot járni, hogy meggyógyítsák a 274 Leda-klónt. A 6 részes széria készítője Heli Kennedy, és itt van a képregény első számának borítója.
 • A Cedar Park Entertainment megvásárolta Stephen King narratív költeményének (versének), a The Bone Church-nek (itthon: A csonttemplom – a The Bazaar of Bad Dreams (A Rémálmok bazára) novellagyűjteményből) a tévés adaptációs jogait – itt angolul, itt pedig magyarul olvasható el. Az egész egy kocsmába tévedő emberről szól, aki mindenkinek, aki meghívja őt egy italra, elmeséli egy kudarcba fulladt, elátkozott, a csonttemplomot kutató dzsungelexpedíció történetét, aminek ő is része volt. Később persze kifejti azt, hogy mi történt a résztvevőkkel – a 32-ből csak 3-an maradtak életben, miután olyan titkokat láttak, amik nem ember szemének valóak.
 • Becca Kufrin lesz a The Bachelorette új szezonjának “főszereplője”.
 • A Starz berendelte a Power 6. évadját.
 • A Six 2. évadja 05.28-án érkezik a History-ra.
 • Melissa Rosenberg, a Jessica Jones készítője beszél a 2. évadban történtekről.
 • Graham Yost, a Sneaky Pete készítője beszél a 2. évados történésekről.
 • Állandó szerep: Christopher Abbott – Catch-22 (Hulu), Sydney Park, Kelly Rutherford, Eli Brown, Hayley Erin – The Perfectionists (Freeform),
 • Vendégszerep: Alan Cumming – Doctor Who, Henry Winkler, Raven-Symoné – Marvel’s Guardians of the Galaxy, Brenda Song – Station 19 (több rész), Addison Russell – Superior Donuts,
 • Interjú: Jimmi Simpson (Russell Poole – Unsolved), Dave Stewart és Will Carsola (a Mr. Pickles készítői), Csányi Sándor (Barnabás – Csak színház és más semmi), Dobó Kata (Timi – Csak színház és más semmi),
 • A konyhafőnök 5. évadja 03.26-án kezd az RTL Klub-on. És két órásak lesznek az epizódjai. Ami a napi ismétlésekkel együtt azt jelenti, hogy 03.26-tól az RTL Klub négy órányi A konyhafőnököt fog adni minden hétköznap.
 • Új sorozat: The Prince of Peoria – Netflix, 16 rész, többkamerás, ifjúsági komédia, készítő: Nick Stanton és Devin Bunje, afféle Coming To America (itthon: Amerikába jöttem) csak fiatalokkal. Egy gazdag szigetkirályság 13 éves hercege inkognitóban Amerikába utazik cserediákként, ahol valószerűtlen barátságot köt egy kényes stréberrel, aki szinte mindenben a totális ellenkezője.
 • Piloberendelés: Girls Code – Freeform, komédia, készítő: Kim Rosenstock, executive producer/pilotrendező: Paul Feig, munkahelyi komédia egy antiszociális tech elnök-vezérigazgatóról, valamint egy szabadszájú feminista nonprofit “harcosról”, akik kénytelenek félretenni nézeteltéréseiket annak érdekében, hogy létrehozzanak egy forradalmi, csak nőkből álló “tech inkubátort”.
 • Új sorozat: Alt for Norge (Atlantic Crossing) – NRK, 8 rész, norvég, készítő: Linda Kallestein, showrunner-rendező: Alexander Eik, Martha norvég koronahercegnőről, trónörökösről, aki elmenekült országából a náci megszállás előtt, és a világpolitika befolyásos szereplőjévé vált, a Fehér Házban élt, és megpróbálta meggyőzni Franklin D. Roosevelt amerikai elnököt, hogy lépjen be a háborúba.
 • Az MTV újabb Teen Mom-spinoffot indít el Teen Mom: Young and Pregnant címmel. 14 részben 5 új lányanyát fognak követni.
 • A Channel 4 berendelt Rob Beckett, komikus műsorvezetésével egy “időutazós” videjáték formátumot, a Playing For Time-ot, ami négy részben bemutatná, ahogy Beckett pár hírességgel (Josh Widdicombe, Rachel Riley, Asim Chaudhry és Scarlett Moffat) videójátékozik az adott évben. A fókuszban a játéko változása lenne az elmúlt évtizedekben.
 • Az NBC berendelte a The Wall 3. évadját, 20 részt.

18 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2018. 03. 14. 09:38

Meghalt Stephen Hawking. :( Végülis “sorozatos arc” volt ő is pl a TBBT révén.

h3x0r - 2018. 03. 14. 10:25

“A konyhafőnök 3. évadja 03.26-án kezd az RTL Klub-on.”
Nem 5. evad?

winnie - 2018. 03. 14. 10:27

az rtl klub számozása szerint a 7. évad, mert mindent egybe számolnak, de valahol utána kellett néznem, és ott mintha az jött volna le, hogy a harmadik civiles szezon, de nem vagyok képben, szóval bármit elhiszek.

LaCRossE - 2018. 03. 14. 10:34

“két órás Konyhafőnök epizódok”

Hát, eddig érdekelt. Ez már azért abszurd, és ezt azután mondom, hogy a Masterchef Australia sem éppen egy piskóta adásidőt tekintve.

winnie - 2018. 03. 14. 10:42

ráadásul, persze lehet, hogy tévedek, míg a masterchef eleve úgy van tervezve, ezt szerintem a régi rendszerrel csak meg fogják nyújtani. persze lehet, hogy tévedek, de odakint bevált a the bachelornál és a biggest losernél is az ilyen duplázás.

andrea - 2018. 03. 14. 10:47

Sarah Drew hamar kapott munkát megalázó elküldése után. De meg is érdemli, mert színészileg a legjobb volt a sorozatba szerintem,sok sikert, ez jó lehetőség neki

debali - 2018. 03. 14. 11:12

kíváncsi vagyok, hogy mikor találják akkor a tv2-nél erre a Konyfőnök adásidőre, hogy milyen jó lenne egy két és fél órás Piramis.
Az persze már szinte szót sem érdemel, hogy egyébként az Áll az alku-t eltolták 21:00-ra, így megint játszottak egy picit a kezdéi idővel, és a Piramis két órás.
az más kérdés, hogy a programigazgató a múltkori interjúban büszkén nyilatkozta, hogy náluk változatosság van, és kb 6 hetente új műsorral rukkolnak elő hétköznap estékre. no, kíváncsi vagyok, hogy a Piamist mikor küldik pihenni. bár látva a számait, nem nagyon fog nyár előtt lepihenni, hacsak Stohl végképp nem mumifikálódik benne addigra.:-)

h3x0r - 2018. 03. 14. 11:58

A Konyhafonokbol eddig 4 civiles szezon volt (2014 osz, 2015 tavasz, 2015 osz, 2016 osz) es 2 celebes (2017 tavasz, 2017 osz).

A konyhafonok a fal helyett menne? Sebestyen Balazs par hete radioban mondta, hogy 50 reszt forgattak a telen. Igy meg maradna 17 leadatlan resz a falbol.

winnie - 2018. 03. 14. 12:12

köszi

Deny - 2018. 03. 14. 13:06

Március 28-án jön A Grace klinika 11. évada a Prime-ra.

DarkEagle - 2018. 03. 14. 14:47

A FOX feje elvileg megerősítette, hogy tárgyalnak egy lehetséges Buffy reboot miatt és mindenképp vissza akarják hozni Joss Whedont készítőnek.

Erre a rebootra jó pár éve várok de ha ez is Charmed lesz akkor inkább hagyom a francba. Nagyon remélem hogy ha ebből lesz valami akkor a FOX jó szokásához híven visszahozza a régi szereplőket. Elvégre az eddigi rebootjaival is ezt tette.

winnie - 2018. 03. 14. 15:17

nem igazán, inkább csak annyit mondtak, hogy évek óta emlegetik, de mivel úgyis minden a készítőn múlik, akiben eddig nem merült fel a dolog, ezért felejtős, addig nem lesz semmiféle reboot.

amint whedonban felmerül, akkor persze, hogy mellé fognak állni, de nem hiszem, hogy ilyesmire fenyegetne. aztán persze lehet, hogy nagyot tévedek. viszont nem sok értelme lenne visszahozni a szereplőket, bár némelyik fáradt mentorként, klisés megoldás ide vagy oda, talán elférne.

turosz - 2018. 03. 14. 15:20

Konyhafőnök márc.26? Aznap kezd az Ide süss is, ráadásul egy időben fognak menni, jó eséllyel egymást gyengítik, közben meg még a Piramis is megy, érdekesek lesznek a számok.

DarkEagle - 2018. 03. 14. 15:40

Hát azért ott vannak a képregény folytatások ami jelenleg is futó széria szóval alapanyag az lenne. Plusz azért Sarah M.G. és Michelle Trachtenberg no meg persze ne feledjük el Eliza Dushkut sem, akik azért elég jól tartják magukat. Na nem mintha annyira öregek lennének. :D De említhetném azért a többieket is. Mondjuk Alyson nem biztos, hogy visszajönne mert elvileg most készül valami új sorozata. Mondjuk a Prison Break is elkészült az Arrowverzum mellett szóval.

Mindenesetre ha lesz akkor csak velük érdekel ha meg nem lesz akkor úgyis mindegy.

HB - 2018. 03. 14. 16:00

“Március 28-án jön A Grace klinika 11. évada a Prime-ra.”

Végre egy jó hír! Aztán remélem most meg se állnak addig ameddig nem érik utol amerikát. :)

winnie - 2018. 03. 14. 16:50

DarkEagle: alapanyag lenne, de kizártnak tartom, hogy a képregényt felhasználják. viszont a dns-e a középiskolás, csajos sztori volt, nem a természetfölötti aspektus, valamint a haladóbb témák voltak, amik ma triplán aktuálisak, szóval adná magát egy új generációs tiniakció. itt nem nagyon lehetne “öregekre” építeni, csak a kontinuitás kedvéért. pl. ahogy írtam, mentorként, vagy valaki átvenné giles szerepét.

Tibi - 2018. 03. 14. 18:11

Winnie, készül a Buffy alapanyag.

Kieresten White, a Paranormalcy – Természetfölötti írónője dolgozik a Buffy regényen, ami teljesen hivatalos, és a sorozat kvázi folytatása:

http://ew.com/books/2017/03/28/buffy-book-series-simon-pulse/

2019-ben jelenik meg Amerikában.

Necridus - 2018. 03. 14. 22:40

A Netflixes Sabrina sorozathoz csatlakozott Ross Lynch!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz