login |

Délelőtti videó 6.: Little Big Shots

2018. 03. 21. 12:40 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: reality, vetélkedő, video,

Pár éve még gigasiker volt a Little Big Shots (itt írtam róla kritikát) az NBC-n, eladták egy csomó országban, viszont most, hogy visszatért a 3. évad, már csak alig pukkant – lehet, hogy nyáron kellett volna maradni?

A Steve Harvey műsorvezetésével készített übercuki valami (ami nem reality, és nem is vetélkedő) még mindig jópofa és vicces, nagyon ügyes gyerekek mutathatják meg benne, hogy mit tudnak, kérdés, hogy kinek van rá heti 45 vagy 90 perce, amikor YouTube-klipként is meg lehet nézni a performanszokat – ld. ötöt a tovább mögött, énekeseket, táncosokat, zenészeket és akrobatákat – elég unalmas a felhozatal.

Viszont az LBS lényege nem is ez, hanem Harvey humora, rögtönzései és a gyerekekkel való dumái, amik… Komolyan mondom, akinek van 5-10 perce és nem irritálják a gyerekek, az bízzon meg bennem és csekkolja a tovább mögött a 6. és 7. videót (összesen négy interjút tettem a végére), mert azok sírva röhögősek. Az egyikben egy skót kisgyerekkel próbál szót érteni Harvey, a másikban pedig egy cupcake-re nagyon beinduló sráccal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz