login |

Aranyélet 3. évad: megkezdődött a kampány

2018. 04. 04. 18:26 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: fun, hazai termék, kampány, video,

Messze még az ősz, de hallatott magáról az Aranyélet – plakát, weblap és videó formájában is. Lehet, hogy poén, lehet, hogy storyline, de az HBO kerekített egy kampányt Janka karakterének, aki polgármesteri vágyakat dédelget Szentvázsonyban.

Egy ugyanolyan kis településen nőttem fel, mint Szentvázsony. Pontosan látom, milyen felbecsülhetetlen értéket képviselnek a helyi kisvállalkozások, a csodás természeti adottságok, a közösség és a családok összetartása. Megválasztásom esetén mindent megteszek, hogy ezeket a lehetőségeket maximálisan kiaknázzuk, és felvirágoztassuk ezt a meseszép települést.

Jól tudom, milyen nehézségekkel kell megküzdeni az itt élőknek. A fejlődés fő akadálya azonban legtöbbször az, hogy maguk az emberek veszítették el a hitüket egy szebb jövőben. Mindig is fontosnak tartottam a közügyeket, és alapítványi vezetőként megtanultam, hogy az országunk és településünk állapota közös felelősségünk. Ezért én hiszek abban, hogy ha összefogunk, Szentvázsonyra fényes jövő vár.

Ehhez az egy új, határozott, erős kezű, reformer polgármesterre van szükség. Független jelöltként garantálom, hogy mindezt a politikai pártok befolyása nélkül, tiszta kézzel fogom végigcsinálni.

A plakát alatt, a tovább mögött megnézhető a kampányvideó is – természetesen a Miklósi család tagjaival. És sorozatrészletekkel?

4 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2018. 04. 04. 21:19

Ezt nagyon jól összerakták. Bár kicsit meglepődnék, ha ez a következő évad sztoriját harangozná be, ugyanakkor ahhoz meg túl profin van összerakva, hogy sima poén legyen. A Gáll Feri közeli azért elég para volt, a “tiszta kézzel” meg csattanós poén. :D

Viszont április 1-jén egy ilyen megjelenés is volt, de ez egyértelműen poénnak szánva (nem láttam a reggeli híreknél még, ha volt már, akkor bocs): https://forbes.hu/a-jo-elet/exkluziv-hollos-endre-utolso-interjuja-2/

Snoopyzit30 - 2018. 04. 04. 21:29

A következő évadról beszél ebben az interjúban Krigler Gábor kreatív producer:

https://24.hu/kultura/2018/03/27/az-aranyelet-nem-tud-olyat-kitalalni-aminel-ne-lenne-vadabb-a-valosag/

zsu - 2018. 04. 04. 22:31

Ez ijesztő! És nagyon valódi!:-)

Sam. Joe - 2018. 04. 05. 18:11

Miklósi Jankás matricát akarok a lökhárítómra!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz