login |

Az Adult Swim áprilisi tréfája a Rick & Morty-fanokat célozta meg

2018. 04. 05. 21:51 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: animáció, fun, video,

Április elsején az épp aktuális Rick & Morty-ismétlés helyett leadtak egy Bushworld Adventures című… valamit. Különkiadást? Ezt a YOLO és a Damo and Darren sorozatokért felelős Michael Cusack készítette a csatorna számára. A történetben Rick és Morty egy zöld kockát akarnak előkeríteni Bendigo-ban.

Nyilván nem a konkrét sztori a lényeg, hanem hogy a sorozat erőszakos hangja feltekerődött 11-re, ami talán kicsit a szecsuáni szósz által megőrült “kőfanoknak” szólt kifelé. A tovább mögött megnézhető a 10 perces epizód. Van aki végignézte? Rajongóként mit szólt?

5 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 04. 05. 22:42

Az utolsó 2 percre elfáradt szerintem, de igen jót röhögtem rajta. Főleg azért, mert mostanában mindenki az igényességre törekszik, erre bemutatnak egy olyan részt, ami a teljes igénytelenséget jelképezi. Jaj de kellett már egy ilyen. :D

zako1 - 2018. 04. 06. 06:16

Olyan volt mint egy vasúti szerencsétlenség: borzasztó, undorító, visszataszító, de nem tudod nem végignézni… :)

Casey Novak - 2018. 04. 06. 08:17

Végig. De pont azért, amit zako1 is ír: ez az a tipikus nagyon ronda baleset, amitől nem tudsz elfordulni, akármennyire szeretnél, aztán lelkesen meséled a haveroknak, hogy mit láttál.
Maga nemében szórakoztató, de 10 perc elég volt.

DaMan - 2018. 04. 07. 16:49

Jó kis Aussie Rick & Morty, nekem bejött. Egyből a Pacific Heat jutott eszembe, amire anno még a Netflixen találtam rá, az is ausztrál humorú animáció.

CsillaRenta - 2018. 10. 31. 20:11

imádtam!! annyira beteg ,annyira random, annyira más de mégis Rick and Morty. Végig röhögtem de közben azon gondolkodtam ,hogy “mit teszek az életemmel?! :D”.
Ez nagyon jó volt. Nagyon várom már a következő évadokat! <3

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz