login |

Emlékeztető: Szörnyeteg 1. évad

2018. 04. 08. 20:00 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Európa is létezik,

Ma. 22:35. FilmBox Premium. Monster / Mord i vildmarken – 1×01 (kritika + eredeti előzetes) – az elsősugárzás csütörtök 21:00, ez az ismétlés.

A másik mai premierünk egy norvég sorozat, egy 2017-es krimi, amit nem nagyon ismerek, de már írtunk róla annak kapcsán, hogy a Starz megvásárolta az amerikai jogait, bár szerintem csak sugárzásra, és nem feldolgozásra. Ezt írtuk a hírünkben tartalomként:

Norvégia sötét, elhagyatott táján játszódik a történet, amiben egy brutális gyilkosság révén felfedeznek egy tömegsírt, melynek halottjai régen eltűnt emberek. Egy helyi rendőrnő kezd el nyomozni, akinek nyakára küldenek egy városi nyomozót, és naná, hogy nem jönnek ki egymással, és a nyomozás is kezd kisiklani, ráadásul mindkét nyomozó kérdéses módszerekkel dolgozik. Főszereplők: Ingvild Holthe Bygdnes és Jakob Oftebro, készítő: Hans Christian Storrøsten, rendező: Anne Sewitsky.

Ez pedig a hivatalos leírás:

Egy fiatal lány eltűnik, barátját pedig holtan találják. Hedda Hersoug (Ingvild Holthe Bygdnes) nyomozó visszatér szülővárosába, hogy nyugodt, hétköznapi életet éljen. A sorozatgyilkos felbukkanása miatt azonban kénytelen újra munkába állni, Joel Dreyer felügyelő (Jakob Oftebro) oldalán.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz