login |

Emlékeztető: Bezár a bazár

2018. 04. 09. 18:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, vetélkedő, video,

Ma. 19:00. TV2. Bezár a bazár – 1×01 (előzetesek és bemutató videók)

Írok emlékeztetőt ehhez is, mert A Piramis-hoz írt ajánlónknál annyian jelentkeztek a játékra, hogy egy egész évadot megtölthettünk volna velük. (Komolyan, no komment…)

Kezdem azzal, hogy ez egy jópofa játék. Aki kíváncsi rá, csekkolja a tovább mögötti formátumpromót és egy vietnami adásrészletet, amiben egy autót nyer a játékos.

De. Pontosan tudom, hogy mi szokott történni az efféle vetélkedőknél, főleg, ha reklámmal együtt 95 perc az adás játékideje. Nyilván nem a sok játékos/kevés üresjárat alapelvet fogják követni, hanem a kevés játékos (nagyon remélem, hogy nem csak egy pár…!) / sok üresjáratot. És ez az, ami elbátortalanít. Maga az eksön vicces és szórakoztató, de ha iksz percenként csak 10-20-60 másodpercet kapunk belőle, akkor az egész nagy időpocsékolás.

Ld. az 1 perc és nyersz! is érdekes volt adásonként pár másodpercre, de egy játékosra ennek a sokszorosát szánni necces, még akkor is, ha pontosan tudom, hogy meg akarják kedveltetni ez idő alatt a nézővel, hogy szurkoljunk neki.

Na, mindegy, meglátjuk, hogy a Raid The Cage licencére épülő Bezár a bazár mennyire lesz szószátyár és mennyire pörgős. Az biztos, hogy sok kiabálás lesz benne (via Till Attila és Majka), és idiotizmusok is a ketrecben lévő fizikai, ügyességi, bohóckodó feladatok miatt.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 04. 09. 20:26

ezt a katekot a gyerekek a papirforma szerint nagyon elvezik, de az, hogy meg a legegyszerubb kerdes valaszanal is 10-15 masodpercet var a musorvezeto, hogy helyes-e, az nalam kaszaok lenne. meg egyebkent is, itt is instrukcio, hogy a jatekos oofazzon akkor is, ha egyertelmu a valasz.

(meg egyebkent is az apa fiu paros irtozatosan rossz casting, eroltettetek nagyon.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz