login |

Emlékeztető: Ide süss! 2. évad + Feleségek luxuskivitelben 2. évad,

2018. 04. 09. 19:38 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, reality, ,

Ma. 20:00. VIASAT3. Ide Süss! – 2×01
Ma. 21:00. VIASAT3. Feleségek luxuskivitelben – 2×01
(előzetesek)

A The Great British Bake Off alapján készített cukrász versenyreality első szezonját (40 perces részekkel!, mert így is lehet) gyorsan kipörgette a VIASAT3, és már itt is a második évad, amit az S1-gyel együtt vettek fel. Valaki követte? A premierről szóló véleményeket már hallottuk, de milyen volt a szezon teljes egészében? Milyen volt a megvalósítás, a játékosok, a zsűri? Be kéne próbálnom, ki tudja.

Itt vannak a 2. évados játékosok:

És visszatér a Real Housewives licencére építő dokureality is (a hivatalos honlap szerint: “közkeletű nevén luxyfelcsik”) egy Rubint Réka mínusszal, de Polgár Tündével és Yvonne Dederick-kel.

4 hozzászólás Ne habozz!

krigin - 2018. 04. 09. 19:56

asszem a Feleségekre mást nem tudok mondani, minthogy “Dancsó Péter like this” :D

impish - 2018. 04. 10. 17:24

Nagy rajongója vagyok az eredeti British Bake Off-nak , és nagyon izgultam milyen lesz. És ugyan nem egy hétvégét “csak” egy napot szántak ami alatt, – nem 3 – hanem 2 feladatot oldatnak meg a versenyzőkkel, de ezt leszámítva minden passzol :) A helyszín, a sátor, a környezet, a gondozott kert, a közben bevágott snittek, a zene(!), ahogy bevonulnak a versenyzőktől kezdve, a kedvenc technikai feladat megvalósításig…. (nem sorolnám fel :) )
Aggódtam, de mind a műsorvezető, mind a zsűri nagyon jól “működik”. Teljes mértékben jól áll Hajós Andrásnak, ás Sass Daninak a torkos “gyerek” szerep :) hasonlóan
“viselkednek”(ha kell(ha nem ) viccelődnek), ha kell vigasztalnak… ), mint az eredetiben a csajok, de mégse erőltetett :) Nagyon tetszik :)

FrankLuck - 2018. 04. 12. 15:59

Áhh, nekem ez a tempó túl gyors, még az első évad döntőjét nem láttam, de a Viasat3 okosan feltolja a videókat, remekül elspoilerezve, hogy ki lesz benne a 3 nappal későbbi részben.
Amúgy én nem láttam a brit verziót, az ausztrált sikítva kaszáltam, a kanadai első évadát néztem – a magyar pedig egy fokkal sem rosszabb, sőt. Jól működik 40 percben, tökjó casting, jó feladatok, oké zsűri (nekem a pasi valamiért sorozatgyilkos-szerű, de ez legyen az én bajom, állítólag ‘sármos’ /bár ezt lehet, hogy csak az egyik versenyző hazudta/), szóval aki kapható bármelyik külföldi verzióra, az a magyart is simán bepróbálhatja, nem fog csalódni.

emese - 2018. 04. 17. 21:06

Ez a magyar Ide süss! egész jó lett, de én egy Mary Berry szintű ömagában is közkedvelt “celebcukrászt” hiányolok belőle azért. Persze lehet, hogy ilyet Magyarországon keresve sem tudnánk találni.
Illetve hiányoznak a tájjellegű édességek…és az azokhoz készített kis ismertetők, amik az angol eredetiben szintén megtalálhatók. Pl. milyen jó volna egy Budapesti Flódni vagy valami szabolcsi almás cucc… vagy egy szekszárdi borvidékről származó borral készült akármi. Bele lehetne ezt vinni és az még emelné a szórakozás faktort, plusz volna benne egy kis “országimázs”. De alapvetően nem lett egyáltalán rossz, az angol eredeti nekem műfajában 10/10, ez legyen olyan 7,5/10.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz