login |

Emlékeztető: Showder Klub 21. évad

2018. 04. 09. 19:00 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: a hét kérdése, ajánló, hazai termék, standup,

Ma. 22:00. RTLII. Showder Klub – 21×01 (nosztalgikus előzetesek) – 8 rész lesz a szezon és 3 “Bemutatja…”-epizód

Benne Tóth Edu, Musimbe Dávid Dennis és Bellus István, műsorvezető: Benk Dénes. Írhatnám, hogy én ennél erősebb kezdést hoztam volna össze, de nem teszem, mert gőzöm nincs a magyar standup jelenlegi állásáról, az újakról meg pláne, hiszen csak azt az egy-két régi kedvencet követem folyamatosan, az újakba csak akkor néznék bele, ha nagyon jókat olvasnék valakiről, de annyira egyöntetű pozitív ömlengést nem láttam senkiről.

De az az igazság, hogy ez a hozzáállás baromság, hiszem, hogy én is inkább az időspórolás miatt beszélem le magam arról, hogy esélyt adjak azoknak, akiket nem ismerek, szóval inkább nektek is szegeznék egy kérdést:

Az új, 1-2-3 éves arcok közül kire esküsztök, kik a magukban potenciált rejtő, tényleg vicces friss hangok, kiknek érdemes adni egy esélyt?

Nyilván tudom, hogy a standup totál lutri, valakinek vagy bejön a humora és/vagy a stílusa, vagy nem, de még mindig jobb ajánlások útján elindulni, mint totál random próbálgatni. Mondjuk, ha másra nem, erre biztos, hogy jó a Showder Klub is, az ember kap egy képet pár humoristáról.

10 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2018. 04. 09. 21:29

A vak srác nagyon jó, meg a kalauz nem rossz, Mushimbe elemgy, a többiek nem győztek meg
És most már sok éves hagyomány hogy az évad szar/közepes előadókkal indul..

jesustomer - 2018. 04. 09. 21:35

Még Bellus nagyon ott van de ő már a kezdetektől tolja amúgy :)

a_n_d_r_e_w - 2018. 04. 09. 21:46

Toth Edu egy vicc. Marmint nem vicces, hanem vicc, hogy meg mindig fellep. Nem szoktam Showder kulbrol elkapcsolni, csak ha epp o jon. Az egesz “humorat” arra epiti fel, hogy hadar es csapong. Ez lehet nehany embernel vicces lehet az elejen, de hogy tucatszor?
Es ez a jubileumi garda? Ha mar a regi arcokkal promoztak, illene regi arcokat hozni is.

Kissur - 2018. 04. 09. 21:49

Borzasztó ez a felhozatal. Emiatt kaszáltam még sok évvel ezelőtt. Emlékszem amikor 8 rész alatt 3x volt Kiss Ádám, vagy KAP, vagy Kőhalmi, vagy Dombi. Most meg 2 évadonként vannak egyszer, ha minden igaz. Felhígult a szakma, és én ehhez már nem adom az időmet.

Energiavampir - 2018. 04. 09. 23:11

Na, vajon mért nincsenek a jobbak (Dombi Hadházy, KAP, Aranyosi, Kőhalmi stb)??
Azért nem bonyolult ez
Ha tv-ben vannak, másnap már a neten a műsor, és ők meg hónapokig kidolgozott műsorukat dobhatják a kukába..mert a vidéki fellépéseken, már legyintenek rá..
– ezt már a neten láttuk
és el se mennek..

noar - 2018. 04. 09. 23:43

Orosz György szerintem intelligensebb és összeszedettebb, mint az átlag az újak közül, ezért őt vettem fel szerintem csak az utóbbi 5 évben a kedvencek közé, mondjuk úgy Kőhalmi mögé hárommal.

a_n_d_r_e_w - 2018. 04. 10. 00:11

@Energiavampir

TV-ben elo lehetne allni a lejart haknikkal is, masreszt masfel oras onallo est helyett 15 perces musort kell adni. De ennek ellenere a comedyn pl minden pentek este 9-kor van valamelyiknek az onallo estje, pedig azt is le lehetne tolteni.

winnie - 2018. 04. 10. 04:49

Energiavampir: ennek nincs köze hozzá, mert egyrészt lesznek, másrészt ez pont fordítva szokott lenni (és nem új műsort vesznek elő), harmadrészt, ha ez tényező lenne, akkor pont a kicsik veszítenének, nem a nagyok, hiszen a nagyokra így is, úgy is elmegy mindenki. és azt sem hiszem, hogy nincs olyan, mint én, hogy egy standupot többször is képes megnézni.

goodjohnwin - 2018. 04. 10. 13:25

Ezért jobb ennél a heti kínszenvedésnél a Comedy-s gyakorlat, hogy egy előadó hosszabb műsorát tolják , ami ki van dolgozva, fel van építve.

PingvinMaster05 - 2018. 09. 29. 21:21

Unalmas lett sajnos ez a műsor. Pedig nagy stand-up comedy rajongó vagyok, és rendszeresen néztem a sóderklubot a korai évadokban. Örültem, hogy a RöTöLö-nek sikerült végre egy minőségi szórakoztató produkciót összedobni. Aztán olyan 2011-2012 környékén megtorpanást éreztem, úgy emlékszem, akkor kezdtek az újoncok is beszivárogni, a nagyok már kevésbé voltak viccesek, úgyhogy abbahagytam a sorozat követését. 2012-ben megnéztem a roast-ot (Nagy Feró), az tetszett. Ezáltal azt hittem, visszatér régi önmagához a SK, de csalódnom kellett. Úgyhogy már nem jó szerintem ez a műsor. Elfáradt már, csodálkozom, hogy még mindig megy. De hát persze, amíg van nézettség, addig még fogják adni (csak legalább növelnék a színvonalat, hogy olyan legyen, mint régen). Kár érte.

10/5 hatalmas jóindulattal. És megint: ez csak magán vélemény.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz