login |

Hírszerda – Keeping Faith 2. évad! Game Shakers-kasza!

2018. 04. 11. 09:18 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: SpongyaBob Kockanadrág 11. évad (folytatás)
 • Premier: In Contempt S1, New Girl S7, Deadliest Catch S14, Fixer Upper Behind The Design S5, Britain’s Most Historic Towns S1, Escape To The Chateau DIY S1 + Finálé: America’s Next Top Model S24, Inside West Coast Customs S6, An American Murder Mystery S7, The Curse of Civil War Gold S1
 • + elérhető lett a The Terror teljes első szezonja a neten
 • Magyar (szinkronos) premier – AMC: 05.31 Preacher (Preacher) 2. évad
 • Magyar premier – Disney csatorna: 04.15 Hotel Transzilvánia: A sorozat (Hotel Transylvania: The Series) 1. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Comedy Central: 04.20 Comedy Club 2. évad
 • A Comedy Central nyári roast-jának célpontja Bruce Willis lesz.
 • A The Good Doctor 2. évadjára állandó szereplőnek emelnek ki 4 visszatérő státuszú színészt: Fiona Gubelmann (Dr. Morgan Reznick), Will Yun Lee (Dr. Alex Park), Christina Chang (Dr. Audrey Lim) és Paige Spara (Lea). A 2. évadra nem fog visszatérni Chuku Modu (Dr. Jared Kalu).
 • Egy produceri Instagram-poszt szerint a Game of Thrones stábja 55 egymás utáni éjszakán át forgatott egy több helyszínes csatajelenetet. Ami nem semmi, de természetesen azért ilyen sok nap, mert naponta nem volt túl sok idő a munkára.
 • Az amerikai Cinemax a Strike-ot C.B. Strike címen fogja adni.
 • Az olaszok megvásárolták a Saturday Night Live licencét és elkészítik saját verziójukat belőle.
 • A kasza már tavaly megvolt, de most már konkrétan nemsokára véget ér az Adventure Time. Az utolsó négy rész egy kvázi minisorozatot fog alkotni Come Along With Me címmel.
 • Az Amazon Prime komédiát kezdett el fejleszteni az A League of Their Own című mozifilm (itthon: Micsoda csapat) alapján Will Graham és Abbi Jacobson készítésében a II. világháború korabeli női profi baseball ligáról. A sorozat újszerűen közelíti meg a népszerű filmet.
 • 04.14-én startol a Britain’s Got Talent új szezonja.
 • A BBC berendelte a Keeping Faith 2. évadját.
 • A Nickelodeon elkaszálta a Game Shakers-t.
 • A The Walking Dead legutóbbi áldozata nyilatkozik. Itt is. És itt is.
 • Chris Harrison, a The Bachelor műsorvezetője a reality legemlékezetesebb pillanatairól beszél.
 • Vendégszerep: Busy Phillips – Unbreakable Kimmy Schmidt (több rész), Adam DeVine, Chris Greer, Reid Ewing – Modern Family (megint), Joshua Malina – The Big Bang Theory, Karl Makinen – Strange Angel (visszatérő),
 • Állandó szerep: Frank Whaley – The Good Cop (Netflix), Gavin Lewis, Theodore Barnes, Shelby Simmons, Cynthia McWilliams – The Prince of Peoria (Netflix)
 • Interjú: Liev Schreiber (Ray – Ray Donovan), Bill Hader (a Barry készítője és főszereplője), Danny Boyle és Simon Beaufoy (a Trust pilotrendezője, valamint készítője), Alice Jones (a One Strange Rock executive producere),
 • 04.13 és 04.29 között kódolatlan lesz a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői számára a FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family, FilmBox Plus és FilmBox Premium.
 • Új sorozat: The Long Song – BBC, 3 rész (3*60 perc Angliában, 2*120 a világ többi részén), angol, készítő: Sarah Williams, rendező: Mahalia Belo – Andrea Levy könyve (itthon: A hosszú dalitt a magyar nyelvű tartalma) alapján a Karib-övezetbéli rabszolgatartás utolsó napjairól. A történet egy erősakaratú, fiatal nőről szól, aki egy jamaicai cukorültetvényen dolgozó rabszolgából egy úriember anyja lesz.
 • Pilotszkript: Demons – Hulu, készítő: Juliet Lashinsky-Revene, a 80-as év 90-es évek “Sátáni pánik” nevű hisztériájának krónikája. A sátánista bántalmazások középpontjában egy megnyerő, zéró páciens, valamint férje, egy zseniális és manipulatív pszichiáter van. Minden évad egy külön sztorit mutatna be azok után, hogy egy családról kiderült, hogy az általuk üzemeltetett óvoda majd minden gyerekét molesztálták.
 • A PBS Meredith Vieira műsorvezetésével 8 részre berendelte a The Great American Read című sorozatot, ami 05.22-én kezd és benne az amerikaiak 100 legkedveltebb könyvét veszik át.
 • Izraeli gyártásban készül a The Silence Breaker című sorozat, mely rejtett kamerákkal fogja bemutatni a munkahelyi zaklatásokat, és minden rész az “elkövető” vallomásával zárulna.

22 hozzászólás Ne habozz!

Stuffy - 2018. 04. 11. 09:21

Berendelték a Wentworth 7. évadját is egyébként :))))
most pénteken kezdik is forgatni

GYV - 2018. 04. 11. 09:26

Magyar premier:

Úr keres hölgyet (Man Seeking Woman) – 2. évad, május 7, Comedy Central

Új csaj (New Girl) – 6. évad, május 26, Comedy Central Family

Franky - 2018. 04. 11. 09:34

Valaki nem tudja hány részes lesz a The resident ?
Illetve lesz e 2.évad ?

winnie - 2018. 04. 11. 09:36

a midseason sorozatok általában 13 részes évadot kapnak, és, ha a berendelés érdekel, mindig érdemes csekkolni a sorozat címkéjét, mert azon szerepel a hír, ha volt már. egyelőre még nincs döntés a jövőjéről.

Stuffy - 2018. 04. 11. 09:38

egyébként a híreket mindig előző nap állítjátok össze?:) erre,ha kérhetem,legalább erre válaszoljatok:)) mindig ignorálva vagyok de nem baj:)

Balumedve - 2018. 04. 11. 09:52

Ha már meg lett említve az Amazon, szerintem az Oasisből sem lesz sorozat. A többi sorozatuk ennyi idő után nem hogy be lett rendelve, de már az epizódokat is leadták.

winnie - 2018. 04. 11. 10:10

Stuffy: szerintem, ha kérdez valaki, akkor válaszolok. mint most is:) kivéve általában, ha a válasz “nem tudom”, de azt már sem írja be. csekkoltam, te nem nagyon szoktál kérdezni, csak beírsz dolgokat, infókat, mint most. ami nyilván be fog kerülni valamelyik következő hírbe, plusz, mivel berendelés, kimegy facebookra/twitterre. (értelemszerűen minden infót, amit beírtok, azt felhasználjuk, többek között ez az egyik forrásunk. reagálni nem nagyon reagálok, vagyis azzal teszem, ha megírom:)

a kérdésedre: a híreket hajnalban szoktam megírni, de van benne friss infó, és van benne régebbi is, nem minden naprakész, van, hogy valami nagyon sokáig nem tud kimenni. most is van vagy 10 berendelős hír, 20 interjúlink, vendégszereplős, 40 sorozatberendelés, amiket fokozatosan rakok ki.

winnie - 2018. 04. 11. 10:10

Balumedve: jaja, nagyon úgy néz ki. az a baj, hogy általában nem ők a kaszák és berendelések forrásai, és, ha valami nem üti meg a sajtó ingerküszöbét, akkor annak nem is mennek utána.

kiskiraly - 2018. 04. 11. 12:55

Picnic At Hanging Rock videók

Az első ausztrál sorozat, amit kifejezetten várok.

werk:
https://www.youtube.com/watch?v=uyHkDDtTP_0

ausztrál teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=oDJeOaKEZQU

Quantumleap - 2018. 04. 11. 13:00

Tudnám, winnie, minek kellett törölni a kommentjeimet a Roseanne-s posttól. Egyrészt, a sorozathoz kapcsolódott, másrészt te magad is reagáltál rájuk. Ennyire nem kellene az offot vadászni. Ez már kissé a moderátori hatalommal való visszaélés kategóriája.

winnie - 2018. 04. 11. 13:30

Quantumleap: ez nem annyira OFF volt. vissza tudom tenni, ha ragaszkodsz hozzá, de azért töröltem, mert megbeszéltük, nem? kérdeztél, válaszoltam, kérdeztél, válaszoltam, és lezártad. olvastam, okéztam, ennyi. kétoldalú csevej volt, és nem akartam, hogy valaki, aki kattint, olvasson egy olvasói véleményt, és egy chatet. azt meg pláne nem, hogy valaki a kezét dörzsölve kattintson, hogy most olvashat hat roseanne-véleményt és koppan:)

az ilyen kérdezz-feleleket, amikor én vagyok benne, szinte mindig törölni szoktam, ha véget ér (ha eszembe jut), mert megszakítja a kommentflót. nyilván erről itt nem volt szó, de nem tudtam, hogy baj.

azért viszont köszi, hogy nem oda írtál ennek kapcsán.

winnie - 2018. 04. 11. 13:31

(nyilván, ha be akarod írni oda, hogy ez meg az volt a véggel, és erről ez meg az a véleményed, akkor ott a helye, csak te kérdéssel indítottál, érdeklődtél, nem a sorozathoz szóltál hozzá, és a sommázásod pedig az előző négy komment nélkül nem lett volna érthető.)

kiskiraly - 2018. 04. 11. 13:52

Nordisk Film & TV Fond jelentése a tavalyi évről:
(a tévés dolgokat emelem ki)

Greyzone dán thiller dráma
A female drone engineer is forced by terrorists to help them send a drone armed with a bomb to the centre of Copenhagen.

10 részes
Költségvetés 98m NOK ~ 10,18m euro
Premier: 2018. március

Lykkeland (State of Happiness) norvég családtörténet.

A Norwegian family chronicle from the west coast, set in the earliest period of the Norwegian oil adventure. We follow families and individuals through this turbulent period, with all the changes and oppor-
tunities brought by the oil boom.

8 részes
Költségvetés: 96m NOK ~ 9,97m euro
Premier: 2018 szeptembere

Blind Donna finn dramedy.

We meet Donna, who is blind, and follow her in her daily life with her friends, and her partner who recently moved out.

10 rész, de ez viszont félórás
Költségvetés: 13,8m NOK ~ 1,43m euro.
Premier: 2018 Január.

További várható (vagy már bemutatott sorozatok) idén:
dán: Liberty (DR), Warrior (Kriger) (TV2 DK)
svéd: Cold Cuts (Det Som Göms I Snö) (Kanal 5)
izlandi: The Flatey Enigma (Flateyjargátan)
(RUV)

kiskiraly - 2018. 04. 11. 14:07

A top 5 legnépszerűbb Skandináv sorozat a skandináv régióban:

1.The Bridge S3 (3.5m)
2.The Bridge S2 (3,2m)
3.The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) (3m)
4.Dicte (2.9m)
5.The Seaside Hotel (Badehotellet) (2.4m).

Top helyi sorozat:
Dánia: The Seaside Hotel (Badehotellet)(64% SHR,TV2),
Finnország: Bordertown (Sorjonen)(31% SHR,YLE), Iztland: Trapped (Ófærð) (87% SHR,RUV)
Norvégia: The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet)
(64% SHR, NRK)
Svédország: The Bridge S3 (Broen 3) (40% SHR, SVT)

Nem tudom lehet hogy volt már egy hasonló cikk erről (de az lehet hogy múltkor megadott az egy régebbi volt volt)
Forrás:
http://www.nordiskfilmogtvfond.com/press/nftvf-annual-report-2017

Quantumleap - 2018. 04. 11. 15:13

winnie: Hiszed vagy nem, nekem néha szokásom régebbi kommentjeimet újraolvasni. Akár több, mint 10 évvel ezelőttről is.

Marcello - 2018. 04. 11. 15:58

Azt lehet tudni, miért került fel egyben az egész The Terror évad? Ezen eléggé meglepődtem most.

kiskiraly - 2018. 04. 11. 16:28

Az Európai Bizottság emberei razziázták a londoni FOX írodáiban a sportjogokkal kapcsolatban

https://www.broadbandtvnews.com/2018/04/11/fox-offices-raided-in-ec-antitrust-investigation/

sebien - 2018. 04. 11. 17:14

A The Good Doctor 2. évadjára állandó szereplőnek emelnek ki 4 visszatérő státuszú színészt: … és Paige Spara (Lea).

fákkyeah!!!

winnie - 2018. 04. 11. 18:33
winnie - 2018. 04. 11. 18:35

Quantumleap: ez tiszta sor, de az biztos, hogy ha törlés, akkor a sajátjaimat törlöm legtöbbször, és nem azért, mert nem jó újraolvasni, hanem azért, mert a többiek s számára nem érzem hasznosnak. amikor valami kapcsán 5-10 kommentes kétoldalú párbeszéd alakul ki, akkor annak a végén sokszor kiszedem, mert úgy érzem, hogy csak a két félre tartozott. itt, ahogy írtam, kérdéssel indítottál, szóval ezért tettem.

DarkEagle - 2018. 04. 11. 19:37

Kb ez volt az én véleményem is amikor olvastam, hogy Paige Spara állandó lesz a Good Doctorban. Mióta lelépett szinte teljesen más a sorozat. Annak mondjuk nem nagyon örülök hogy az a szemét szőke pi.csa visszajön. De nyilván kell egy ilyen nagyarcú is a sorozatba. Jared annyira nem érdekel de jó karakter volt ő maradhatna a szőke helyett. De nyilván kell az ellenzék mert túl sok a jó karakter már a sorozatban.

Deny - 2018. 04. 11. 21:31

DarkEagle: Leírtad a gondolataimat :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz