login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Theo - 2018. 04. 12. 18:05

Én már láttam egy hete, azóta próbálok rájönni, hogy kik vannak a képen, mert több felismerhetetlen, nagyobb képet meg nem találtam. De ha jól látom a börtön hajóról senki nincs, alul a bunkerben maradtak, felül meg a többiek. Talán Echo, logikusan inkább Harper, Monty, Emori, Raven, Clarke, Bellamy, Murphy, fogalmam sincs, talán Madi lehet, és a végén ő inkább hasonlít Harperre vagy akkor Echo. Alul Kane, Indra, ?, ? kétlem hogy Ivana, Octavia, Jaha, Abby, Jackson, Gaia, és új szereplő Kyra, őt felismertem, gondolom ő is földi lesz, itt Kara néven.

DennyKeh - 2018. 04. 12. 19:15

Theo:
Az egyik kérdőjeled Miller. :D Ebben biztos vagyok.
A másik meg esetleg Niylah, de ebben nem vagyok biztos. :D

Theo - 2018. 04. 12. 21:32

Igen Niylah-ra gondoltam, főleg hogy Izombie-ban alig van, mivel a képen láthatók gondolom mind állandók és így szinte minden részben benne lesznek, de nem felismerhető. A szákállas meg végképpen nem néz ki Millernek, de valóban ő lenne a logikus, bár ő Niylah-val ellentétben nem szerepel a 2018-as szereplő listán. Én valami földire gondoltam, mert ugye a bunkerben is kell egy ellen vezér aki miatt balhé lesz, de lehet az lesz Kara, vagy szokás szerint Jaha.

Silver - 2018. 04. 13. 07:55

Azt mondja meg valaki, túllépték már a könyveket?

winnie - 2018. 05. 01. 21:30

foglalkoztak egyáltalán a könyvvel?:) ha meg is tették, akkor a 2. évad már a 2. könyv előtt íródott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz