login |

Moment of Beauty

2018. 04. 23. 17:02 - Írta: superpityu

5 hozzászólás | kategória: moment of beauty,

Igazán érdekelne, hogy szerintetek összességében melyik sorozat szereplői néznek ki manapság a legjobban? Mert abban biztos vagyok, hogy a Riverdale színészeit páran megemlítenék. Ugyanis sok dolgot el lehet mondani a sorozatról, ami nem túl pozitív, de az biztos, hogy a castingnál jobban figyeltek a külsőre, mint a tehetségre (bár a CW-sorozatoknál ez annyira nem meglepő). 

Madelaine Petsch, alias Cheryl Blossom, talán a sorozat legérdekesebb karaktere. Vagyis nem így fogalmaznék, mert inkább mondanám azt, hogy az övé az a figura, akit még nem sikerült nevetséges szélsőségekbe erőszakolni és konzisztensen meghagytak “mean girl-nek”. Pedig karakterizálják is, nem is rosszul, de erről majd máshol. A lényeg, hogy a színész a Covetour magazinban tűnt fel nem régen. A többi kép a tovább mögött.

5 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2018. 04. 23. 19:23

hát, szerintem a szőke Betty-t kellett volna megmutatni, sokkal szebb nála. (szerintem, hozzáteszem)

Eszter - 2018. 04. 23. 20:08

Pretty Little Liars castingja nagyon komolyan a kulsosegeknek szolt. Nyilvan ertheto volt, egy kicsit megiscsak egy amcsi gimis kasztot mutatott be. Mindenki szep volt,es sose lattam ugyanabban a ruhaban senkit ketszer😁talan csak Emilyt (Shay Mitchell) a sportszerkoban meg az uszodresszben. Jatszani pedig szerintem csak Troyan Belissario tudott (elnezest a tobbi fantol)

Enzo - 2018. 04. 23. 23:59

“összességében melyik sorozat szereplői néznek manapság a legjobban?”
Csak arról tudok nyilatkozni, amiket nézek, eyecandy szavazásaim alapján talán a Gotham és a The 100 jut eszembe, ahonnan egész komoly mennyiségű eyecandy jelölt jön :)

Herczi - 2018. 04. 24. 07:31

Én ezen a ruhán, meg a disznósajton nem tudom túl tenni magam.

Dalmayr - 2018. 04. 24. 10:13

Nagyon csinos lány tényleg, ezt nőként is abszolút el kell ismerni, de a feje valahogy tök lapos, bár itt nincs róla kép oldalról, de az arca nagyon furcsa. Viszont szerintem a karaktere nagyon jó, nincs beskatulyázva, számomra ő hasonlít legjobban egy emberre a sorozatból, még ha kicsit pszichotikus is :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz