login |

Moziba megyünk: Teen Titans Go! To The Movies

2018. 04. 30. 15:01 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: animáció, kampány, mozifilm, video,

Idén nem lesz olyan sok sorozatos adaptáció a mozikban, de az a kettő (már, ha nem számolom a The Girl in the Spider’s Web-et és a Goosebumps 2-t, mert bár mindkettőnek van tévésorozatos változata is, de ezek könyvalapúak) ugyanazon a hétvégén kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Az egyik a Mission: Impossible – Fallout, a másik pedig a Teen Titans Go! To The Movies.

Gőzöm sincs, hogy a Cartoon Network-ös DC-s képregény-adaptáció sorozatos forma után mennyire lehet sikeres a mozikban, de ha már elkészült a mozifilm, akkor valamennyire bízniuk kell benne, nem? Aaron Horvath filmjében a sorozatos hangok mellett Nicolas Cage lesz Superman, Kristen Bell Jade Wilson, de hangol benne még James Corden, Will Arnett és Khary Payton is.

Robin! Beast Boys! Starfire! Cyborg! Raven! Az itthon Tini titánok, harcra fel! címen ismert sorozat filmes változatának van pár plakátja – a többi a tovább mögött látható, ahogy az első teaser előzetes is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz