login |

Hírkedd – FOX upfronts – Lost in Space 2. évad! Hap and Leonard-kasza!

2018. 05. 15. 09:37 - Írta: winnie

36 hozzászólás | kategória: 2018/19, hírek, ,

 • Megvoltak a FOX-os berendelések – íme az adatlapok, és hogy mi mennyire várjuk őket: The Cool KidsRelProven InnocentThe Passageez pedig a teljes műsorrend, azzal, hogy mit láthatunk ősztől és mit csak jövőre. (A passzolt pilotok közül a No Apologies, a Daddy Issues és a Dan The Weatherman kaphat még esélyt.)
 • Premier: Basketball Wives S7, Royal Recipes S3, Judge Rinders Crime Stories S3, Hardball UK S1, Burma with Simon Reeve S1, Neanderthals Meet Your Ancestors S1, Ill Gotten Gaines S2 + Finálé: The Resident S1, Superior Donuts S2, Evil Talks: Chilling Confessions S1, Fast n’ Loud S14
 • Magyar premier – Sony Max: 06.02 Királyság! (The Royals) 4. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 07.11 Heathers 1. évad
 • Az Index beszámolója a Cobra 11 budapesti forgatásáról – videókkal.
 • A Netflix berendelte a Lost in Space 2. évadját.
 • A Sundance TV elkaszálta a Hap and Leonard-öt.
 • A The Orville ugyan midseason-re került, de 12.30-án amerikai focis felvezetéssel fog debütálni a 2. évadja.
 • A The X-Files egyelőre nem fog folytatódni, még csak megbeszélések sem voltak ennek kapcsán, de mivel így fogalmaztak, ez nem jelent kaszát, a FOX nyitva hagyta a kaput, hogy 1-2 év múlva ismét előkapja, ha megszorul.
 • A 24 esetleges spinoffjáról, valamint a Prison Break 6. évadjáról sincs még új hír – lehet, hogy lesznek, lehet, hogy nem.
  Ahogy írtuk pár hónapja, mindkettő fejlesztés alatt van, dolgoznak a koncepción. Utóbbi még nagyon korai szakaszban jár, előbbi már előrébb, és van egy terv, ami kapcsán izgatott a FOX, de arról nem beszéltek, hogy ez még az a jogi thrilleres, ügyészes megközelítés, amiről korábban szó volt, vagy valami teljesen új. A lényeg: hogy amint lesz mit bejelenteni ezen sorozatok kapcsán, megteszik a bejelentést.
 • A FOX a Ghosted és az LA To Vegas sorsáról később fog dönteni.
 • A Ghosted esetében megvárják a júniusi részeket (amiket az új showrunner jegyzett), az LA To Vegas esetében pedig dolgoznak azon, hogy tudnák a sorozatot ismét eladni a nézőknek. Az egyik terv, és talán ezen múlik a dolog, hogy az executive producer Will Ferrell szerepeljen az évadnyitóban.
 • Sajtóinfók szerint a Lethal Weapon csak 13 részes berendelést kapott első körben a 3. évadra.
 • A Lucifer 3. évadjának két, korábban, de még idén forgatott része még nem került adásba, és ezekről a FOX azt mondta, hogy le fogják adni. Bár ez most kezd valószínűtlennek tűnni. A showrunner szerint mindenesetre a legjobb részek közül valók.
 • Joe Henderson, a Lucifer egyik showrunner beszél a fináléról, és arról, hogy mi lett volna a 4. évadban. Itt is egy interjú a showrunner-társával, Ildy Modrovich-csal.
 • A Gotham epizódszámáról nincs infó, de az biztos, hogy az évad Bruce Batman-né való átváltozására fog koncentrálni.
 • Jennifer Love Hewitt állandó szereplő lesz a 9-1-1 2. évadjában. Ő lesz az új telefonos operátor Connie Britton kiszállása után, aki tök véletlenül Buck karakterének a testvére.
 • A Last Man Standing felélesztése kapcsán kiadott sajtóközleményben nem említik a szereplők között Molly Ephraim-et (Mandy) és Kaitlyn Dever-t (Eve), így ők lehet, hogy nem térnek vissza. Biztos, hogy benne lesz a 7. évadban Tim Allen, Nancy Travis, Jonathan Adams, Amanda Fuller, Christoph Sanders és Jordan Masterson. A nagy kérdőjel Hector Elizondo, akinek van egy NBC-s pilotja a Guess Who Died, ami ugyan nem került berendelésre, de ha kezdenek vele valamit, akkor nem lehet itt állandó szereplő.
 • Clayne Crawford ezzel a képpel búcsúzott a Lethal Weapon-tól az Instagram-on. És, bár van, ahol ezt írják, nem kirúgták őt direktbe, a Warner stúdió mindössze nem aktiválja a június végén lejáró opcióját a következő évadra (vagyis kirúgják nemdirektbe). A döntés a stúdiótól jött egyébként, akik jelezték a FOX felé, hogy nem tudják a sorozatot az eredeti felállásban folytatni. És ténynek csak és kizárólag azt lehet tekinteni, amit mindkét oldal elismert, hogy volt fegyelmi ügye a színésznek, az pedig szinte biztos, hogy igaz, hogy a két főszereplő nem tud már együtt dolgozni. És legyen bármelyikük is a ludas, az is tény, hogy Murtaugh oldaláról többen szerepelnek a sorozatban, így papírforma volt, hogy ő marad.
 • Miután sok rajongó Damon Wayans-t ostorozza, ő is előállt – itt van pár kép és tweet arról, hogy mi történt, és hogy nem csak ő reagált negatívan Clayne Crawford-ra – és a röplapok is arra utalnak, hogy nem volt igazán ideális a munkakörnyezet.
 • A FOX bízik egyébként a Lethal Weapon új felállásában, és megpróbálják az új felállást eladni az új nézőknek egy erőteljes kampánnyal.
 • Jeremy Slater, a The Exorcist készítője elmondta, hogy mi történt volna a 3. évadban, ha berendelik.
 • Interjú: Jussie Smollett (Jamal – Empire, a rendezői munkájáról), John Stephens (a Gotham egyik showrunnerje)
 • A John Stephens-interjú Joker karaktere kapcsán is rejt érdekességeket.
 • A The Four kezdő Négyese: Carvena Jones Jackson (51e Instagram-követő), James Graham (146e Twitter-követő), Stephanie Zelaya (26e Instagram-követő), Sharaya J. (28e Instagram-követő)
 • Lee Daniels készítői szerződést kötött a 20th Century Fox TV stúdióval.
 • Joe Buck és Troy Aikman lesz a Thursday Night Football műsorvezetője a FOX-on.

36 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 05. 15. 09:47

The Passage előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=HsTxR0wrbAw

Remélem ezt nem gondolják komolyan. :(
Mert a zseniális regényhez képest a tévés karakterek (színészek), a látvány és a hangulat végtelenül erőtlenek.
Botrányos, vérciki jelzők jutnak eszembe erről a trailerről.

Caeiro - 2018. 05. 15. 09:51

Ne már, van még 2 epizód Luciferből és nem adják le?! Ez azért most már nettó kib*szás lenne… (Eredetileg át akarták csúsztatni a 4. évadra?)
Kíváncsi leszek, milyen nézettséget hozott a tegnapi finálé, miután a twitteren mozgósították a népeket.

Pr13m - 2018. 05. 15. 09:57

Egyáltalán nincs már esély hogy egy másik csatorna átvegye a Lucifert?

winnie - 2018. 05. 15. 09:59

Pr13m: megvan az esély, de halovány, itt nem nagyon olvasni eddig konkrétumot, csak annyit, hogy harcolni fognak. míg a brooklyn nine-nine esetében rögtön voltak konkrátumok.

én nem adnám fel a reményt, hátha felfigyelnek a rajongókra.

GYV - 2018. 05. 15. 10:04

Magyar premier:

Magányos páros (Alone Together) – 1. évad, június 2, Comedy Central Family

speranza - 2018. 05. 15. 10:05

Ha ezt a fordulatot a Lucifer végén hamarabb bedobták volna, lehet, hogy megúszta volna a show. De ezen kívül is kihagytak egy halom potenciális új karaktert. Uriel megjelenése után arra számítottam, hogy más angyalokat is bevetnek majd Lucifer meggyőzésére, de nem. Már hosszú ideje egy helyben toporgott a story és ezek szerint ezt a döntnökök is így látták.

antares1969 - 2018. 05. 15. 10:06

Hap and Leonard-ért nagy kár! Eszméletlenül hangulatos, ízes déli akcentusos, sokszor mulatságos, de mindig érdekes történet volt, igazi jutalomjáték Purefoy-nak és Willams-nek (a “drótos”)! Inkább nézik az emberek a hatszázadik szuperhősös vackot ehelyett a gyöngyszem helyett?

winnie - 2018. 05. 15. 10:10

“Magányos páros (Alone Together) – 1. évad, június 2, Comedy Central Family”

WAAAAAA? ennek mi értelme? valaki látta és azt mondta, hogy ez kelleni fog a magyar nézőknek? főleg, hogy még szöveghűen sem tudják visszaadni, így elvész a lényege. az évad meglepetése számomra.

speranza - 2018. 05. 15. 10:11

Hap és Leonard hiányozni fog nekem is. A két szerethető lúzer, a drámai fordulatok meg a sajátos hangulat miatt is. Az ehhez hasonló unicumok nem érnek meg sok évadot, sajnos.

Szula - 2018. 05. 15. 10:20

A Last Man Standinget akkor nálunk is folytathatnák már szinkronosan mert a 4. évaddal szépen abba hagyták.

Cole - 2018. 05. 15. 10:30

Szerintem 13 résznél úgy se lesz több az LW esetében.

winnie - 2018. 05. 15. 10:31

ha abból indulunk ki, hogy az írók nem változnak, bármi lehet. a szereplőcseréknél sokszor nagy az ellenállás, ami érthető, de nem egy sorozat még a totális főszereplője elvesztését is túlélte több évaddal, így szerintem nem érdemes leírni. főleg, ha az új nézőkre is ráhajtanak. persze nem lesz egyszerű szerintem sem a dolog, meg is lep, hogy a fox rábólintott.

Tomi - 2018. 05. 15. 10:35

Szerencsétlen Prison Breaket minek kell még mindig gyalázni? Nem volt elég a minősíthetetlen előző évad? Rajongóként megnéztem, de már csak szenvedés volt. Befejezik egyszer, erre újrakezdik. Megint befejezik, erre megint újrakezdenék? Miért nem nyugodthatott szegény Michael… Eleve a gyalázatos nézettség után még minek foglalkoznak vele?

Exorcist - 2018. 05. 15. 10:38

Ha már 24 és PB, volt néhány éve hír, hogy az ER-t is megpróbálnák feltámasztani, de jó ideje nem hallottam erről semmit. Lehet tudni erről a projectről valami kézzel foghatót?

dochollywood - 2018. 05. 15. 10:39

Majdnem Classroom Instruments:

https://www.youtube.com/watch?v=m6lY1GXTu5M

winnie - 2018. 05. 15. 10:40

Exorcist: semmi nincs.

juhaszvik - 2018. 05. 15. 10:44

dochollywood:

kettős érzés motoszkál bennem a The Passage kapcsán. egyrészt zavar, hogy országos csatornára került, másrészről viszont én az írott anyagot sem tartom annyira sokra, mármint azt, amit olvastam belőle (kb az első könyv feléig jutottam).
érdekel a sztori, de annyira nem, hogy tovább olvassam a könyvet. ezért, ha készülne egy élvezhető sori, akkor abba belenéznék. és ugye itt ütközök bele az egyes számú problémába.
ha nem kap nagyon lehúzós kritikákat, akkor belenézek majd.

speranza - 2018. 05. 15. 10:48

Igaz a hír, hogy itthon is bemutatják a Medici – Masters of Florende első évadját? A legismertebb műsoros oldalon még nem találom, de elvileg május 23-án lesz a premierje valamelyik csatornán.

speranza - 2018. 05. 15. 10:50

* Florence

winnie - 2018. 05. 15. 10:55

speranza: igaz. írtunk róla pár hete, de ezeknél a kérdéseknél mindig az oldalsávban kiemelt premiernaptárat javaslom: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/20/2018-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/ – oda felvezetünk minden ismert dátumot.

speranza - 2018. 05. 15. 11:06

Mielőtt feltettem a kérdést, rákerestem a keresőben, de nem adta ki találatként a premiernaptárat, mert ott többes számban írtátok a címet, az eredeti egyes számmal szemben. Sorry, legközelebb ott keresek. :)

dochollywood - 2018. 05. 15. 11:17

@juraszvik

Én messziről kerülöm a vámpíros témát (könyv, sorozat, mozi; kivétel persze akad: pl. 30 Days of Night).

Anno a borító fogott meg és a posztapok felütés, olvasva pedig letaglózott a sztori komplexitása; (kezdve az évtizedes, generációnyi ugrásokkal, hol melankolikus, hol dermesztő hangulattal; rengeteg fordulattal és az állandó veszélyérzettel).
Kb. pont a felénél lehet az első ilyen időbeli/tartalmi váltás.

A regény szó szerint úgy lüktetett oldalról oldalra, mint egy vámpír által megsebzett ütőér.

dochollywood - 2018. 05. 15. 11:19

sorry

* @juhaszvik

winnie - 2018. 05. 15. 11:20

speranza: köszi, javítva!

Korosifb - 2018. 05. 15. 11:40

Ha a Lucifernél az évad felénél vagy háromnegyedénél van ez a legutóbbi két rész akkor nem lenne bajban.A
23.rész 9.7-en áll Imdbn még a 24. 10.0.Kiváncsi leszek a mai nézettség mit mutat.

Energiavampir - 2018. 05. 15. 11:56

Érdekes, nekem inkább bejött Clayne Crawford karaktere, mint a szerintem szánalmasan ripacs Damon Wayans, aki az eredeti Roger Murtaugh karakterhez fényévekre van.

Caeiro - 2018. 05. 15. 12:36

Az X-akták, 24 és Prison B. tartogatása szerintem nem véletlen. Ahogy a csatorna nézőinek átlagéletkora nő, valahogy meg kell tartani őket, ha máshogy nem megy 2-3 évente, vetésforgóban bedobnak belőlük egy évadot a nosztalgiafaktorra alapozva. Hogy ez a modell mennyire életképes?

juhaszvik - 2018. 05. 15. 12:43

dochollywood: az első időugrás már megvolt, pont ott veszített el, mert családi picsogás lett belőle (ő őt szereti, ő őt utálja stb.), hirtelen olyan érzésem támadt, mintha teljesen más ember írta volna, mint az első fejezetet. lehet nem jókor hagytam abba.

napocskin - 2018. 05. 15. 12:50

Hap and Leonard :-(((((((((((((((((((((((

inferno88 - 2018. 05. 15. 12:59

A Lost in Space-nek nagyon örülök, szuper sorozat.

Kati néni - 2018. 05. 15. 13:07

Én arra vagyok ráizgulva, hogy vajon hogyan csinálnak Stiflerből “legacy charactert”.
Stifler tesó lesz, régi haver, vagy hogyan húzzák elő a cilinderből? Lesz- e valami köze Riggs családjának a lemészárlásához?
Ha fenn akarják tartani a duó dinamikáját, akkor Riggs 2 nem túl sokban fog különbözni Riggs 1-től.
Illetve: a hirtelen jött szereplőcseréknél általában lehet látni, hogy nem tervezett a főhőscsere és a már készen lévő forgatókönyveket valahogy ráillesztik az új protagonistára. Aki nézte a Monkot, az könnyen észrevette, hogy Natalie egy-két első epizódját nem neki, hanem Sharonára írták. (Ráadásul olyan sokban nem is különbözött a két figura, mert hasonló szituációkban voltak: nem túl tehetős egyedülálló anyák tizenéves gyerekkel, nagyjából egyező korúak, stb.)

Kissur - 2018. 05. 15. 13:15

Amikor legutóbb kaszálták Kiefer egyik sorozatát, visszatért a 24-hez. Most megint kaszálták az egyiket. :D
Mekkora lenne, ha a 24 és a Prison Break crossovert kapna, és Scofield szöktetné meg Jacket a börtönből. :D

hallak65 - 2018. 05. 15. 14:36

Nem tudom volt e, de a Supnat spinoff Wayward Sisters-ből nem lesz sorozat.

Thomas - 2018. 05. 15. 16:22

Tomi: Ha neked elég volt, ne nézd! Kaszálni tudni kell, mi meg, akik örülnénk a folytatásnak, hadd nézzük! Semmi nem volt befejezve, legalábbis az 5. évad után, azóta is várjuk a hírt a folytatásról vagy a kaszáról. A nézettség meg messze nem volt “gyalázatos”, most a hasonló nézettségű Lethal Weapont még új főszereplővel is bevállalták. Mi értelme van egy ilyen kommentnek?

Lui - 2018. 05. 16. 11:18

A 911-böl Connie Britton miért szállt ki? Pedig nagyon birtam a karakterét. :S

winnie - 2018. 05. 16. 11:24

csak egy évados szerződéssel vállalta a sorozatot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz