login |

Délelőtti videó 4.: A Medicik hatalma

2018. 05. 18. 11:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Nem volt még kritikánk a Medici: Masters of Florence-ről, de talán most, hogy a jövő héten sor kerül a sorozat magyar premierjére, ezt a hiányt is letudhatjuk majd. A tovább mögött a magyar előzetes.

2 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2018. 05. 18. 12:42

A történelmi kosztümös drámák között egyik kedvencem ez a sorozat és remélem, hogy tényleg lesz valami a második évadjából is, mert akkor jön majd a java, amikor Lorenzo il Magnifico kerül hatalomra Firenzében. Ebben nincs annyi vér és szex, mint pl. a Borgiákban volt, inkább a politikai játszmákon van a hangsúly és persze azon a folyamaton, hogyan lett Firenze a reneszánsz bölcsője, a Medici családnak (elsősorban Cosimo il Vecchionak) köszönhetően. Azt nem tudom megítélni, mennyire hiteles a sorozat, de ajánlom mindenkinek, aki szereti a történelmet, vagy a reneszánszt, mert tekintve, hogy erről a korszakról nincs nagy választék a sorozatok között, ez a 8 epizódos széria régi hiányt pótol.

Qedrák - 2018. 05. 18. 21:53

Ha időm engedi, lehet hogy írok róla. :)
(Már a külföldi premiereknél is kinéztem, de akkor valahogy elsikkadt).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz