login |

Hírhétfő – People of Earth-kasza! Superstition-kasza!

2018. 06. 11. 09:05 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Ha szólít a szív 1. évad, Dr. Csont 12. évad, Kártyavár 5. évad, Úr keres hölgyet 3. évad, Hunter Street – Kölykök póráz nélkül 2. évad, Bunsen, a bestia 1. évad (folytatás), Medvetesók 3. évad (folytatás)
 • Premier: Claws S2, Poldark S4, The Celebrity Family Feud S5, The $100,000 Pyramid S3, To Tell The Truth S3, Food Network Star S14, Extinct or Alive S1, Breaking The Band S1, Vet Gone Wild S1, Cruising With Jane McDonald S4, Football Godfathers S1, Love Island The Weekly Hot List S2, Bang on Budget S1, Antiques Roadshow S41 + Finálé: Billions S3 (vendégblogger?), Fear The Walking Dead S4 (nyári), Sweetbitter S1 (vendégblogger?), Vida S1, Supermansion S3, Talking Dead: Fear Edition S3 (nyári), Gotti: Godfather & Son S1, Real Money S1  + folytatódott a Ghosted S1 (két résszel!) + volt új Hailey Dean Mystery-epizód, a Marriage Made for Murder
 • Magyar premier – TV4: 06.01 A hosszú út hazáig (A Place to Call Home) 3. évad (erről lemaradtam, mert azt hittem, már ment itthon…)
 • Magyar premier – TV4: 06.14 A hosszú út hazáig (A Place to Call Home) 4. évad
 • Jeph Loeb, a Marvel Studios tévés osztályának feje elég sok kérdést kapott a Reddit-es AMA-jén, de zömében csak “Majd meglátjátok”-kal felelt, ami legalább nem cáfolat. Ilyen volt például az, hogy az Inhumans-es Black Bolt vagy Medusa feltűnhet-e az Agents of SHIELD-ben, illetve, hogy fog-e szerepelni megint Ghost Rider, és azt sem árulta el, hogy John Ridley korábban tervezett Agents of SHIELD-spinoffjával mi a helyzet, illetve, hogy milyen Marvel-sorozat készül a Disney induló streaming szolgáltatására.
 • A 2017/18-as idény nézettségi versenyét az NBC nyerte 2,2-es ratinggel (+5%), a második helyre 1,5-essel a CBS (-17%), a harmadikra az ABC (-6%), míg a negyedikre a FOX (-21%) futott be ugyancsak 1,5-össel, szóval minimális a különbség. Az ötödik nyilván a CW lett 0.6-tal (-14%). Teljes nézőben egy hajszállal a CBS nyert 9M nézővel (-7%), az NBC 8,9M-val második lett (+9%), 3. az ABC 6,1M-val (-2%), negyedik pedig a FOX 4,9M-val (-16%). Az ötödik a CW 1,7M-val (-5%). Érdekes lesz, hogy 2018/19-ben a CBS megtartja-e a trónt, amit az elmúlt 16 évből 15-ben magáénak mondhatott.
 • Az országos szezon újoncai általában 13 részes berendelést szoktak kapni. Azonban vannak ettől eltérő epizódszámok is: The Red Line – 8, The Fix, The InBetween, The Village – 10
 • A The Amazing Race Canada 6. évadja 07.03-án kezd, és Heroes Edition alcímmel fog futni, mindennapi hősök részvételével.
 • A The Good Fight impeachement-es epizódjában Alan Cumming szerepelt volna, de mivel az Instinct-et forgatta, így a készítők kénytelenek voltak beérni Margo Martindale-lel.
 • Nem tévés hír, de hátha lesz idővel sorozatos vonatkozása is, hogy a Netflix és Mark Millar között kötött képregényes szerződés első gyümölcse, a The Magic Order című képregény most fog megjelenni a héten, és a siker hatalmas, az elmúlt 20 év legjobb előrendeléseit hozta az új képregények között, és a hírek szerint a Man of Steel-t is megszorongathatja. 1998 óta csak a 2012-es Jupiter’s Legacy hozott ilyen jó számokat, bár ez nyilván nem kell, hogy bármit is jelentsen a folytatás kapcsán.
 • Random sorozatok premierdátumát nem szoktam kiemelni, inkább csak csendben beírom a premiernaptárba, de a Netflix-es The Good Cop 09.21-i időpontját muszáj lesz, hiszen mégiscsak Andy Breckman sorozatáról van szó, akinek ez lesz az első munkája a Monk óta. Itt írtunk a Tony Danza és Josh Groban főszereplésével készített széria koncepciójáról.
 • A TBS a 3. évados berendelés ellenére elkaszálta a People of Earth-öt, így hiába a megírt szezon, az nem kerül leforgatásra.
 • A Syfy elkaszálta a Superstition-t.
 • Gina Prince-Bythewood, a Cloak and Dagger-pilot rendezője beszél a nyitányrólitt is.
 • I. Marlene King, a Famous in Love készítője beszél az évadzáróról.
 • A FOX-os, nyáron forgatandó Bless The Mess című pilot szereplői Lake Bell, Dax Shepard és Ed Begley Jr. mellett: Pam Grier, JT Neal, Christina Offley
 • Állandó szerep: Ruth Wilson, James McAvoy, Clarke Peters – His Dark Materials (BBC), Lizzy Caplan – Are You Sleeping (Apple),
 • Vendégszerep: Allison Tolman – Castle Rock (visszatérő), Victor Webster, Jerry Trimble – Chesapeake Shores (megint), Kris Lemche – Private Eyes
 • Interjú: Joanna Johnson (a The Fosters készítője), Lakeith Stanfield (Darius – Atlanta), Darren Aronofsky (a One Strange Rock egyik executive producere), Auli’i Cravalho (Lilette – Rise), Kathleen Finch (a Discovery tartalomért felelős főnöke), Olivia Holt (Tandy – Cloak and Dagger),
 • A Feleségek luxuskivitelben ma egy kibeszélő epizóddal jelentkezik.
 • Új sorozat: ThunderCats Roar – Cartoon Network, animációs, készítő: Sam Register, a klasszikus Warner-sorozat (itthon: Villámmacskák) alapján pár macskaszerű humanoid földönkívüliről, akik éppen hogy csak megússzák otthonuk elpusztítását, és egy rejtélyes és egzotikus bolygón, a Harmadik Földön landolnak, és itt próbálnak meg letelepedni. Azonban ezt bizarr teremtmények és gonosztevők próbálják megakadályozni, például Mumm-Ra. a Harmadik Föld gonosz uralkodója, aki nem hagyja, hogy bármi megzavarja zsarnokoskodását. Hangok: Max Mittelman, Erica Lindbeck, Patrick Seitz, Chris Jai Alex.
 • Pilotszkript: Five Arrows – Sky Atlantic, angol, készítő: Julian Fellowes és Ian Kelly, a Rotschild bankár dinasztiáról, akik egyetlen generáció alatt a gettóból a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb családjává váltak – mindezt háborúk és forradalmak árnyékában. A történet elmeséli, hogy került egy család birtokába a 19. században a legnagyobb magánvagyon, s hogy finanszírozták szinte egymaguk a brit seregeket a napóleoni háborúk idején. És persze egyben az európai zsidóság történetét is megismerhetjük, valamint az antiszemitizmus fölött aratott diadalt.
 • A Tradition Pictures sorozatot kezdett el fejleszteni Robert ‘Casper’ Brown élete alapján Dikega Hadnot és Spencer Mandel készítésében. Brown egy hírhedt bankrabló volt a 90-es években, annak ellenére, hogy még 20 sem volt és sosem járt bankban. A 175 bankot kirabló figura gyerekeket képzett ki, akik olykor iskolabuszokkal menekültek a tett színhelyéről.
 • Új sorozat: Death in Bruges – francia, 5 rész, angol nyelvű, brit rendőrök nyomozásáról egy belga gyilkosságsorozat ügyében.
 • A YouTube Premium 06.13-án utazós focis dokusorozatot indít. Az F2 Finding Football-ban az F2 focis freestyle páros, Billy Wingrove és Jeremy Lynch a világ több országában (Argentína, Brazília, Mexikó, Izland, Thaiföld, Franciaország) fog trükközni celeb vendégekkel.
 • A Freeform-on a héten újrainduló, illetve folytatódó Disney’s Fairy Tale Weddings műsorvezetői Stephen “tWitch” Boss és Allison Holker lesznek.
 • Meghalt Jackson Odell.

7 hozzászólás Ne habozz!

Benjy - 2018. 06. 11. 09:39

Ajvé a Good Cop hírhez, erre vártam már mióta, hogy kapjon premierdátumot! Remélem Breckman nem hazudtolja meg magát.

Malachi - 2018. 06. 11. 10:21

óbaz, de hát én vártam a People of Earth új évadát. mi az, hogy berendelik, aztán meg elkaszálják? eh.

winnie - 2018. 06. 11. 10:35

előfordul:) nem túl gyakori, de nem példátlan. vagy annyira gyenge lett, vagy ellentmondásos, vagy nem volt pénz a forgatásra.

yeeeyha - 2018. 06. 11. 10:57

Pedig mennyire jó lenne, ha Alan Cumming-ot a csak a The Good Fight-ot nézők is megismerhetnék. Viszont biztató, hogy ezek szerint nem teljesen lehetetlen ötlet.

steewolf88 - 2018. 06. 11. 15:32

A His Dark Materials-ről lehet valamit tudni?

Korosifb - 2018. 06. 11. 17:22

Ha már hírek.Az Amazon tárgyal a Luciferről.

winnie - 2018. 06. 11. 17:54

steelwolf88: marmint a szereplokon kivul? irtuk korabban hirben a keszitot es az alapsztorit, ha rakeresel. gondolom, most kezdodik a forgatas.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz