login |

Hírszerda – Vida 2. évad! Damned-kasza!

2018. 06. 13. 09:05 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Egy francia falu 4. évad, Keresem a családom 4. évad, A Lármás család 2. évad (folytatás)
 • Premier: Strange Angel S1, The Bold Type S2, The Last Defense S1, The Profit S5 (nyári), Million Dollar Listing: New York S7, Just Tattoo of Us S3, Flights From Hell Caught On Camera S1, Lords and Ladles S3, The Price of Duty S1, Rip Off Britain S10, Food Unwrapped S14 + Finálé: Legion S2, In Contempt S1, The Challenge: Champs vs Stars S2 + kedden volt az új The Bachelorette-rész
 • Magyar premier – RTLII: 06.21 Anyák gyöngye (Mom) 5. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 07.18 Tini titánok, harcra fel! (Teen Titans GO) 4. évad (folytatás)
 • A Killing Eve szinkronhangjai.
 • Az Amazon tárgyal a Lucifer és az NBC be nem rendelt pilotjának, a Guess Who Died-nak az átvételéről. Ez csak azt jelenti, hogy van esély, nem azt, hogy jó esély van rá.
 • George R. R. Martin elmondta, hogy az egyik tervezett Game of Thrones-spinoff az ötből már kukázásra is került. (Maradt még 3, hiszen egyet berendeltek pilotnak.)
 • Geoff Johns lelép a DC Chief Creative Officer-i posztjáról, hogy és produkciós szerződési megállapodást kötött a Warner-rel, szóval nekik fog szállítani sorozatokat. Ez ugye azért bír hírértékkel, mert ő felügyelte a DC-s tévésorozatokat is.
 • Az Arrested Development összes epizódja rangsorolva a legrosszabbtól a legjobbig.
 • Az Imposters-t ugyan kaszálta a Bravo a 2. évaddal, de a gyártója megpróbálja eladni máshova.
 • Frankie Shaw elmondta, hogy a SMILF-ben eredetileg Roseanne Barr játszotta volna az anyját, csak eltörte a lábát, és után kapta meg a szerepet Rosie O’Donnell.
 • Korábban írtuk, hogy lassan elkezdik bővíteni HBO Europe-os szériákkal a portfoliójukat. Nos, az amerikai HBO GO kínálatában elérhetővé vált a Társas játék.
 • A pár nappal ezelőtti cunt-ozás miatt a TBS komolyabban fogja ellenőrizni a Samantha Bee-féle Full Frontal készítését.
 • Az Unbreakable Kimmy Schmidt 4. évadjának második fele 01.25-én, tehát csak jövőre jön a Netflix-re.
 • A Channel 4 elkaszálta a Damned-et.
 • A Starz berendelte a Vida 2. évadját.
 • A Westworld – 2×08-ról beszélnek: Zahn McClarnon (Akecheta), Carly Wray (a rész írója), Simon Quarterman (Lee) + itt egy korábbi James Marsden (Teddy) interjú is.
 • Adam Brooks és Paul Adelstein, az Impsters készítői beszélnek a fináléról. Itt is.
 • Állandó szerep: Uma Thurman, Tony Goldwyn – Chambers (Netflix), Jacky Lai, Adrian Holmes – V-Wars (Netflix),
 • Interjú: Tom Burke (Strike – Strike), Claire Danes (Carrie – Homeland), Sarah Shahi (Mara – Reverie), Trey Borzillieri és Barbara Schroeder (az Evil Genius rendezői), Lily Sullivan és Lola Bessis (Miranda és Mademoiselle Dianne de Poitiers – Picnic at The Hanging Rock),
 • Az Epic Drama csatorna elérhetővé válik a UPC előfizetői számára a 85-ös programhelyen, és két hónapig a Digital Bronz-csomagban is elérhető lesz. Sőt, a UPC az SVOD-kínálatot is átveszi.
 • Új sorozat: Light as a Feather – Hulu, 10 rész, készítő: Lee Fleming Jr. – Zoe Aarsen Wattpad-es története alapján. Öt tinilányról, akik egy ártatlan játék természetfölötti következményeit kell, hogy elviseljék. Amikor a csajok elkezdenek olyan módon meghalni, ahogy azt megjósolták nekik, a túlélők megpróbálják kideríteni, hogy kinek a célpontjaivá váltak, még mielőtt a gonosz erő levadászná őket egyesével.
 • Pilotszkript: Girl Waits with Gun – Amazon, készítő: Jennifer Crittenden és Gabrielle Allan – Amy Stewart könyve (itthon: Lány pisztollyal – itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalom) alapján. A valós események által ihletet történet főhőse egy nő, aki 1914-ben az USA első női seriffje lesz – akkor, amikor a nők még nem szavazhattak, nem lehetett tulajdonuk, és nem viselhettek nadrágot sem.
 • A Hillbilly Television megvásárolta Claire McGlasson The Rapture című, megjelenés előtt álló regényének tévés adaptációs jogait. Az 1920-as évek Angliájának egy valóban létezett szektájáról, őrültségről és barátságról, elfojtott érzelmekről és az odaadás valódi megnyilvánulásairól. A főhős egy nő, aki Isten lányának vallja magát, és követőket gyűjt maga köré egy olyan helyen, melyen elmondása szerint anno az Édenkert megtalálható volt. Miután az I. vh-ban sok férfi veszett oda, így egyedülálló nők benne látták a reményt, azonban egy fiatal szektatag nem szabad akaratából került oda, és ő megpróbálja kideríteni az igazságot a szervezetről, melynek tagjainak feladata az egymás utáni kémkedés is.
 • Új sorozat: Atrocity – holland, készítő: Alon Aranya és Pieter Bart Korthuis, jogi thriller egy globális csavarral a hágai nemzetközi bíróság körül. A főhős egy amerikai diplomata (értsd: CIA ügynök) lánya, aki egyben brit anya és békeaktivista, és akiből ügyész lesz a bíróságon, köszönhetően a nagy követségi élete során elsajátított kulturális érzékenységének. Amikor egy új ügyet kap, rájön, hogy csak azért alkalmazták, mert könnyen irányíthatónak vélték. Minden évad egy nagy volumenű ügyet fedne le. Az első Kongóval kapcsolatos.
 • A Food Network-ös Ginormous Food műsorvezetője, Josh Denny korábbi rasszista tweetjei kapcsán került némi össztűzbe.
 • A J.J. Abrams-féle Bad Robot Elizabeth Taylor-ról tervez készíteni dokusorozatot, Glen Zipper produceri felügyelete mellett.

25 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2018. 06. 13. 09:16

“Az Amazon tárgyal a Lucifer … átvételéről.”

Valahol olvastam, hogy pár napon belül lejár a szereplők szerződése, szóval ez hamar el fog dőlni. Talán 3-4 napra emlékszem.

winnie - 2018. 06. 13. 09:24

passz, általában tényleg június végéig szokott az országos sorozatok esetében, de ha komolyak a tárgyalások, akkor ilyenkor megegyezhetnek ennek pár nappal vagy héttel való kitolásáról, szóval nincs gond.

CsuDa - 2018. 06. 13. 09:44

Cherockee jól tudja, én is olvastam, hogy ez a hét a kritikus a sorozattal kapcsolatban, mert 16-ig szól a színészek szerződése.

Caeiro - 2018. 06. 13. 10:15

Na, csak lesz valami Luciferből? Legalább már érdeklősdő van, az is reménytkeltő!

kiskiraly - 2018. 06. 13. 10:48

Jövő héten Londonból lesz a Late Late show.
Vendégek között lesz többek között: Cher, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Niall Horan, Foo Fighters

Stewie - 2018. 06. 13. 11:14

Epic Drama melyik csatorna családhoz tartozik?

winnie - 2018. 06. 13. 11:17

a régi viasatoshoz, ahol van a viasat history/explore/natur

http://www.sorozatjunkie.hu/2017/12/14/az-epic-drama-elso-heti-musora/

szerintem az elmúlt évek legjobb csatornája sorozatos szempontból, mert folyamatosan hozzák a premiereket, amik zöme hiánypótló, és szinte egytől egyig mind kosztümös, nem is tudom, hogy van-e kilógó sorozat. nem tudom persze, meddig lehet tartani ezt a homogenitást.

Lindus - 2018. 06. 13. 11:23

Az Epic Drama csatornáról még annyit, nem tudom hogy ez jelezve lett-e már valahol, de nincsen rajta reklám. Egyáltalán, semmikor. Se sorozatok közben, sem utána. Remélem megtartják ezt a szokásukat.

Stewie - 2018. 06. 13. 11:29

Az jó, ha nincs benne reklám, meg ha gyakran vannak rajta premier sorozatok, csak én még nem láttam belőle semmit, habár UPC-s vagyok, biztos ezért

Sityu8411 - 2018. 06. 13. 12:08

Stewie origon most olvastam reggel hogy bekerülta upc kínálatába az epic drama

winnie - 2018. 06. 13. 12:14

Sityu8411: vagy itt is, ebben a posztban – szerintem ezért kérdezte:)

Deny - 2018. 06. 13. 12:29

Jézusom! Németh Kriszta lett Sandra Oh hangja? Nagyon szeretem, de ez nekem nem tűnik jó párosításnak. Kerekes Andrea nem ért rá? :/

Lindus - 2018. 06. 13. 13:07

Deny: na igen, ezt a kérdést én is feltettem magamnak :/ Fura lesz 10 év után más hangján hallani Sandra-t, bár Németh Krisztát is nagyon szeretem. De együtt? Nem tudom… Nekem Kerekes Andreával a favorit Sandra.

Stewie - 2018. 06. 13. 13:21

Sityu8411: Majd ellenőrzöm, azt látom, hogy nincs olyan nap vagy hét, mikor nem olvasnék arról, hogy milyen premierek jönnek az Epic Drama-ra, és UPC előfizetőként nyilván nem láthattam a csatornából semmit sem. Így is elég nagy érvégés volt a FOX csatorna megszűnése, ami miatt anno módosítattam az előfizetői szerződésemet, hogy tudjam azt a csatornát nézni

DarkEagle - 2018. 06. 13. 14:15

Remélem sikerül megegyezni az Amazonnal és akkor maradhat a Lucifer. :D

“Geoff Johns lelép a DC Chief Creative Officer-i posztjáról, hogy és produkciós szerződési megállapodást kötött a Warner-rel, szóval nekik fog szállítani sorozatokat. Ez ugye azért bír hírértékkel, mert ő felügyelte a DC-s tévésorozatokat is.”

Ezentúl is Johns fogja felügyelni a sorozatokat, csak most már a saját cégén belül. Ráadásul a DCEU-ba is csinál filmeket, többek közt a télen megjelenő Aquament is segített megírni, elvileg a Wonder Woman 2-t is és ő fogja írni a Zöld Lámpás alakulat filmet is. Szóval hatalmas változtatás azért nem történt. Mondjuk most hogy az AT&T betársult a Warnerbe lehet azt mondják, hogy: “Viszont látásra.” vagy épp ellenkezőleg. Mondjuk szerintem jó nagy barmok lennének ha leküldenék az egyik legjobb írójukat. Lényegében az ő Zöld Lámpás képregénye a legjobb még mindig, szóval ja. Nem beszélve a Flashről.

Enzo - 2018. 06. 13. 14:26

Ez a Light As A Feather tetszik, egész Végső állomás-utánérzés.

dochollywood - 2018. 06. 13. 14:37

Ha volt már bocsi:

Netflixen a Gotham első két évada szinkronos (+ felirat)

Champions is kapott magyar feliratot.

winnie - 2018. 06. 13. 15:13

“Ezentúl is Johns fogja felügyelni a sorozatokat, csak most már a saját cégén belül. Ráadásul a DCEU-ba is csinál filmeket”

nem.

a cégének nem lesz köze a sorozatokhoz, és csak azokban a filmekben fog tovább dolgozni magánszemélyként, amikben elkezdett. a produkciós cége szerződés alapján csinálni fog projekteket a dc-nek, amiket vagy elad, vagy nem. ha pedig elad, akkor vagy lesz belőlük valami, vagy nem.

az, hogy mit ír, az más, az nem céges meló, nyilván képregényeket és szkripteket továbbra is csinálhat, a változás az überproduceri munkáját érinti. a ww2-nek nem ő a fő írója, de van benne kreditje, a zöld lámpás a többi projekt, ami a tűzben van nála íróként pedig vagy lesz, vagy nem, de azok fejlesztés alatt vannak, egyik sem zöld lámpás.

“Szóval hatalmas változtatás azért nem történt. ”

ja, a főfőnökből ismét sima író lett, ráadásul egy másik cégnél, és ezentúl más lesz a főfőnök. ez kábé a hatalmas változás definíciója. de már tavaly, és lehetett tudni, hogy még lesz további is változás, hiszen kiderültek a nagy összezördülések, mint ahogy azt is sejteni lehetett, hogy a dc-s filmek leszereplése miatt a felső szinteken is lesznek fejhullások. a lényeg, hogy a dc-nek muszáj volt hatalmasat változtatnia, mert látták, hogy nem jó úton haladnak.

A lényeg, hogy most Jim Lee lett az apu filmes téren is.

Silver-sama - 2018. 06. 13. 16:25

“a zöld lámpás a többi projekt, ami a tűzben van nála íróként pedig vagy lesz, vagy nem, de azok fejlesztés alatt vannak, egyik sem zöld lámpás.”

:DD Ez de jó szóvicc :DDD (Y)

DarkEagle - 2018. 06. 13. 17:24

Oké nagy változás hogy már nem főnök de lényegében más nem változott hiszen ugyan úgy a DC-nek dolgozik, ugyan úgy ír képregényeket, filmetket és felügyeli a sorozatokat, lásd pl a DC Streaming sorik. A Zöld Lámpásból tuti hogy lesz valami, legalábbis nagyon nagy meglepetés lenne ha nem lenne semmit. Pláne nélküle. Ő a legjobb ZL írójuk. Ha jól tudom, márpedig ezt olvastam. A saját cégét is a DW/WB páros finanszírozta, mármint támogatja szóval lényegében ugyan úgy partnerek csak most már más a munkabeosztása.

Jim Lee-nek nagyon örülök amúgy de őszintén szólva nem tudom hogy ő jobb fejes lesz-e mint Johns. mindkettő zseniális képregényes de hogy a DCEU-t ő tudja-e vezetni azt nem tudom. Kiderül. Bár elvileg ő sem főnök, csak kreatív vezető, az igazi góré már Walter Hamada asszem.

winnie - 2018. 06. 13. 17:31

“:DD Ez de jó szóvicc :DDD (Y)”

jézusom, de gáz vagyok, és fel sem tűnt…, eskü:) pedig még gondolkoztam is közben, hogy átírjam-e zöld útra, mert ugye a green light az nálunk inkább az, de arra gondoltam, hogy a zöld utas elég béna, mert megint mást jelen.

winnie - 2018. 06. 13. 17:38

DarkEagle: ugyanúgy dolgozik a dc-nek, tehát a kreatív energiát ők kapják, ugyanúgy fog képregényeket írni, de nem felügyelni fog filmeket a folytatásban, és főleg nem irányokat fog meghatározni, fő kérdésekben dönteni, hiszen azokat az utódja fogja megtenni. ez elég komoly változás. (a dc streaming esetében nem hiszem, hogy ő felügyelne, de erről nem olvastam semmit, ha írnak ilyet, akkor elhiszem.)

szóval a kormányrúdnál más fog állni, mert johnsszal és csapatával nem voltak sikeresek. ez olyan, mint amikor Michael Lombardo lelépett az hbo top programming executive posztjáról és casey bloys került a helyére – lombardo is készítői szerződést kötött az hbo-val a cégével, kapcsolatban maradtak, visz nekik saját sorozatterveket (amikből nem lett semmi egyelőre). ha a marvlenél kevin feige tűnne el, márpedig valamikor elmegy majd, hogy saját céggel arassa le a most megalapozott dolgokat, akkor ugyanúgy komoly érvágás lesz.

a zöld lámpás kapcsán nyilván, ha lesz valami, akkor az vele lesz, de itt 10-15-20 projektje fejlesztenek párhuzamosan, amiknek a zöme megy a kukába. ld. a sony hány marvel tervet kiszórt, a fox is, és még a disney-sekből is mennyi nem valósult meg ilyen-olyan okok miatt.

Enzo - 2018. 06. 13. 18:04

Azon kb 2 ember figyelmébe, akit érdekel a BattleBots-kibeszélő: elkezdtem már, csak kóros időhiányban szenvedek :D lehet, hogy csak hétvégén tudom befejezni és küldeni…

heidfeld - 2018. 06. 13. 19:41

Ez a kóros időhiány engem is legyőzött. Egy francia falut tudom csak követni, ami meglepően jó, izgalmas , megdöbbentő. Tartozok més Las Chicas del Cable és Derry Girls írással, de erről is össze kell dobnom pár mondatot.
Lucifer esetében nagyon komoly változások lehertnek, gondolom. Imposters megmentéséért is nagyon szurkolok.

Zsanna - 2018. 06. 14. 18:47

Lucifer. Ezaz!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz