login |

Délelőtti videó 6.: The Sidemen Show

2018. 06. 21. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

Nemrég indult a YouTube Red celebes, kunsztos (és a leírás szerint átverős, bár ennek nyomát nem láttam) sorozata, amit a világ körül forgattak (Anglia, Ausztria, Marokkó, Oroszország), s benne a Sidemen (fiatal gémer YouTube-erek) tagjai különféle kihívásokat teljesítenek egy ismert személyiséggel teljesíteni. Többek között szerepelni fog a sorozatban Nicole Scherzinger, Bear Grylls és Jack Whitehall .

A tovább mögött az előzetes és az első rész teljes egészében – Marokkóból, Steve-O-val.

1 hozzászólás Ne habozz!

DaMan - 2018. 06. 21. 15:13

Nem a legrosszabb YT Original, de azért látszik, hogy mennyire szkriptelt, illetve, hogy páran mennyire kényelmetlenül mozognak ilyen szerepben a kamera előtt. Szerencsére 4, de inkább 5 a hétből jót alakít – a pilotban legalábbis. (Mert persze itthon nem elérhető a YT Premium, ahol igen, ott meg egyből 3 ingyen hónapot kapnak a feliratkozók.) Azért remélem idővel felkerül valahova az egész évad, mert majdnem az összeállásuk óta követem a srácokat, úgyhogy kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből a platformból.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz