login |

Preacher: kezdett a 3. évad

2018. 06. 26. 21:45 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Azt hiszem, egy kicsit túl vagyok már terhelve az elszállt sorozatokkal, de a Preacher premierje még így is simán lecsúszott. Nemsokára végre meglesz az a Legion-írás, a Westworld is véget ért, szóval talán jöhet az izzadós istenkeresés. Vagyis éppenséggel ebben a premierben egy sürgetőbb probléma megoldása.

Az előző évadot egy fontos szereplő halálánál hagytuk abba, most pedig levezetik, hogy mibe kell keveredni Jesse-éknek az illető túlélésének érdekében. A fehérruhásokat nem is keverték bele, csak jött a vudu nagymama, hogy intézkedjen. Vagyis Jesse vitte hozzá haza a tetemet.

Gondolom, jó sok flashback várható idén, hiszen sok régi sérelmet felvezettek ebben a 42 percben. Az évad most az öreglány körüli terepen fog játszódni, legalábbis tippjeim szerint. Ránézésre van itt bőven puskapor, reméljük robbantanak is vele.

Az az egy viszont biztos, hogy Preacher továbbra is mindfuck sorozat maradt. Most “csak” leugrottunk a purgatóriumba, Locke és a haverok nem voltak ott, csak egy gyerekkori tragédia iszonyatosan szürreális sitcomba csomagolva. És közben bemutatták, hogy Gran’ma mikre képes, bár egyelőre Jesse és Cassidy titkaiból nem sokat tud. Talán.

Nem is tudom, hogy most vagy tavaly kezdtek-e erősebben. Az azonban mindenképp dicséretes, hogy a játékidőt nem tolták meg, mertek egy csupaszabb történetdarabra koncentrálni, nem tömtek benne más szálakból is részleteket, csakhogy megragadják a nézőt.

Valahogy az jut eszembe Preacher-ről, hogy hiába vannak benne gyomorforgató pillanatok, mégis az egyik legjobb popcorn sorozat jelenleg. És ez a nyári sugárzás is tökéletesen áll neki, nagyon illik ide a hangulata. A finálénál találkozunk?

7 hozzászólás Ne habozz!

Geza Kovacs - 2018. 06. 26. 22:44

Az első évadát utáltam, a másodikban már volt jó pár tényleg eredeti poén, és vélhetőleg ez is ilyen lesz, de az az igazság, hogy ez a déli vudus putris környékes dolog eszméletlen gyomorforgatóvá teszi a sorozatot. Mellesleg az első évad texasi sivatagi putrija is marha gusztustalan volt. Nyilván ez direkt van, de kissé sok.

irgum76 - 2018. 06. 27. 08:57

jaj de jó!

köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmemet
én is úgy voltam, hogy nincs már semmi hetiben nézős
most lesz mit várni

bár nekem a második évad annyira nem jött be de ott is voltak nagyon jó jelenetek, részek
Pl.: Herr Starr kiképzése :)

winnie - 2018. 06. 27. 09:06

ehh, WPP, én meg nem tudom elkezdeni még egy csomó ideig, mert annyi a hetiben nézős, illetve utolérős sorozat, szóval csak csorgatom a nyálam. (ami a durva, hogy pénteken jön a glow és a letterkenny teljes évad, és kábé két naponta kerül ki valami nagyon ásznak tűnő európai sorozat, pedig épp néztem, hogy alig van premier.)

heidfeld - 2018. 06. 30. 16:06

Érdekes lehet ez a visszatérés, érdekesek lehetnek az új karakterek.
Sajnos Tulip, és az őt játszó színésznő továbbra is igen idegesítő, illetve érdektelen számomra.
Herr Starr nagyon hiányzott.

Geza Kovacs - 2018. 07. 09. 20:24

Ez egyre betegebb.

RadicalEnemy - 2018. 07. 11. 22:27

Bár a 3×03 kicsit gyengébb lett sztem, még mindig iiiimádom :D Részeket! Még! Most!

heidfeld - 2018. 07. 15. 21:49

3×02 volt eddig a legjobb, de egyre betegebb a sorozat. Határozottan tetszik ez az irány, de a szélesebb közönségnek nem biztos, hogy bejön.
Kíváncsi vagyok, lesz-e 4. évad, de erősek a kétségeim.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz