login |

Délelőtti videó 3.: The Comedy Lineup

2018. 07. 04. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: standup, video,

A Netflix egyik legmenőbb műfaja a standup különkiadás, a szolgáltató szerint ez hozza leginkább az új előfizetőket, nem véletlen, hogy a legnagyobb neveket szerzik meg maguknak úgy, hogy 10, 20 vagy 40 millió dollárt vágnak hozzájuk. És a kisebb neveket is jól futtatják, hiszen ott volt például a The Standups című sorozatuk, amiben 6 komikus 6 részben, fél órás szettek révén mutatkozott be.

Nos, a The Comedy Lineup afféle spinoffnak is tekinthető, hiszen ebben 8 komikus látható 8 részben – 15 perces szettekkel – ezután jön mondjuk a Comedy Central-os Kevin Hart Presents Hart of The City, és más CC-s sorozatok, amiben 5 perc jut egy-egy arcnak). Ennyi, nem több a koncepció. Az első évad fellépői: Michelle Buteau, Tim Dillon, Sabrina Jalees, Sam Jay, Jak Knight, Taylor Tomlinson, Phil Wang és Ian Karmel.

A The Standups esetében már filóztam azon, hogy ilyesmit hogy lehet mégis nézni. Egy 1 órás szettnél 10 percet szoktam adni a komikusnál, egy fél órásnál 5 percet, akkor most 2-3 perc alatt döntenem kell, ha nem akarok belefutni abba, hogy elpocsékoltam 15 percet az életemből? Passz, mindenesetre előzetes a tovább mögött. Látta már valaki? Ja, lesz 2. évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz