login |

Hírszerda – Dramaworld 2. évad! The Comedy Lineup 2. évad!

2018. 07. 04. 09:05 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Doctor Foster 1. évad
 • Premier: The Amazing Race CAN S6, Bizarre Food America S14, Burgers, Brew & ‘que S3, Canal Walks with Julia Bradbury S1, Caught Red Handed S7, The NHS A People’s History S1, Pool Kings S5, Live from the BBC S3 + Finálé: Civilizations S1, Hunting ISIS S1
 • Magyar premier – FOX+: 07.01 Scream Queens – Gyilkos történet (Scream Queens) 2. évad
 • Magyar premier – TV4: 07.02: A hosszú út hazáig (A Place to Call Home) 5. évad
 • A Doctor Doctor szinkronhangjai.
 • A neten azt írják, hogy a forgatás a héten kezdődött, de kommentben 07.19-ét említettetek, a lényeg, hogy a Magyarországon forgatandó Berlin Station 3. évad Sopron és Győr környékén fog készülni – hogy részben vagy egészben, több hónapig, azt nem tudom, de az biztos, hogy lesznek ott.
 • A The Young Pope 2. évadjának, a The New Pope-nak John Malkovich lesz a főszereplője, de Jude Law is visszatér valamilyen kapacitásban.
 • A SpoilerTV stábja elkezdte osztályozgatni az idei országos újoncokat a pilot screenerek alapján – és itt az eddigi ranglista több író átlagolt véleménye alapján. A legjobban a következőket fogadták: Whiskey Cavalier, Manifest, New Amsterdam, A Million Little Things és a God Friended Me, míg a legrosszabbul ezeket: Happy Together, The Fix, The Kids Are Alright és I Feel Bad. (Az I Feel Bad rengeteg 1 és 2/10-et kapott, de volt, akiknek nagyon bejött.)
  Lejjebb egysoros véleményeket is lehet olvasni a pilotok egy részéről (az ABC és a CBS még embargózik), némelyikre érdekesek a reakciók.
 • Még nincs berendelve az Altered Carbon 2. évadja, de a sorozat készítője azon van, hogy az alapul szolgáló könyvsorozat következő két kötetét kihagyja, hiszen például a másodikban egy világméretű háború van lefestve nukleáris hadviseléssel, űrutazással és intergalaktikus harccal az idegenek ellen.
 • A SWAT 2. évadjára állandó szereplőnek lett kiemelve Patrick St. Esprit (Hicks).
 • Krysten Ritter fogja rendezni a Jessica Jones 3. évadjának egyik részét.
 • A Hulu-felhasználók átlagos életkora 31 év, ami jóval alacsonyabb az országos csatornákénál.
 • 7 év után újra elindult Olaszországban az ottani Saturday Night Live. Sőt, az SNL megkapta év elején francia változatát is.
 • A Castlevania 2. évad eredetileg nyáron jött volna a Netflix-re, de most úgy néz ki, hogy inkább az év vége felé várható.
 • Ez elég a semmiből jött, hiszen már nem mai az első évad, ráadásul a szövegben volt elrejtve a hír, de berendelésre került Dramaworld 2. évadja – majd kiderül, hogy milyen platformokon lesz elérhető.
 • A Netflix berendelte a The Comedy Lineup 2. évadját. (Oké, ez nem nagy hír, mert egyrészt az 1. évad Part 1 címen fut, és a “sorozatról” szóló hírben tavasszal eleve 16 komikus nevét említettem, szóval eleve 2*8 részt forgattak le.) A fellépők: Aisling Bea, JR De Guzman, Janelle James, Josh Johnson, Matteo Lane, Max Silvestri, Emma Willmann, és Kate Willett.
 • Kira Snyder, a The Handmaid’s Tale – 2×11 írója beszél az epizódban történtekről.
 • 12 sorozatos írószoba öt-öt titka.
 • Színészek színészekkel beszélgetnek: Alison Brie és Jessica Biel, Frankie Shaw és Sara Gilbert, Mandy Moore és Darren Criss,
 • Állandó szerep: Marco Pigossi – Tidelands (Netflix), Hermione Norris – Luther S5,
 • Vendégszerep: Michaela Watkins – Catastrophe, Zulay Henao, Leona Lewis – The Oath (visszatérők)
 • Interjú: Dominic Cooper (Jesse – Preacher), Alicia Silverstone és Mena Suvari (Bonnie és Kathleen – American Woman), Sarah Snook (Shiv – Succession), Brooks Whelan (Fred – Big Hero 6: The Series),
 • Új sorozat: Static – BBC, komédia, készítő: Rob Beckett és Shaun Pye, családi sorozat, amiben a főszereplő otthagyja londoni életét, hogy vissza visszaköltözzön a szüleihez, amikor is konstatálja, hogy azok egy lakókocsiparkba költöztek.
 • Sorozatberendelés: Little America – Apple, fél órás epizodikus antológia, készítő: Lee Eisenberg (showrunner is), Kumail Nanjiani és Emily V. Gordon, executive producer: Alan Yang, az Epic Magazine-ban megjelent igaz történetek alapján portrék amerikai bevándorlókról – és általuk magáról Amerikáról is. A tévésorozat benéz a szalagcímek mögé a bevándorlók vicces, romantikus, érzelmes, inspiráló és váratlan sorsait bemutatva.
 • A Nickelodeon a Netflix-re fog gyártani egy új, Pinky Malinky-animációs sorozat Chris Garbutt és Rikke Asbjoern készítésében – akárcsak a másik Viacom-os csatorna, az MTV, ők is elkezdtek turkálni ismert IP-ik között, hogy azokat értékesíteni tudják. Az eredeti sorozat 2016-os és reality-s, áldokus stílusban készült, a főhőse pedig egy optimista virsli lesz, aki barátaival megosztja velünk olykor butuska tapasztalatait az emberek világáról.
 • Az amerikai Big Brother mostani szezonjában máris van néhány, csak neten látott visszásság, ami felkavarta a közönséget. Egyrészt az egyik játékos (JC) “zaklatta” két társát (dolgokat akart feldugni az egyiknek, a másiknak pedig a nemi szervére mozdult rá), másrészt Angela és Rachel a ‘ghetto’ szóval festették le barnultságukat. A CBS kiadott egy közlemény, hogy léptek az ügyben, figyelmeztették a játékosokat.
 • Meghalt a Pawn Stars-os Richard ‘The Old Man’ Harrison.
 • Az angol Roast Battle zsűrijébe nem fog visszatérni Russell Brand, csak Jimmy Carr és Katherine Ryan. (A 2. évad öt részes lesz.)
 • Emmy-interjú: Walton Goggins (Lee – Vice Principals), Busy Phillips (az E! új talkshow-műsorvezetője), Jared Harris és Tobias Menzies (Crozier és Fitzjames – The Terror), Everett Burrell (az Altered Carbon vizuális effektekért felelős szakembere)

18 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2018. 07. 04. 09:22

Magyar szinkront kapott a Battle Creek. A magyar bemutató egyelőre ismeretlen.

Battle Creek – Zsarupáros (Battle Creek)

Milt – Bozsó Péter
Russ – Kautzky Armand
Holly – Sipos Eszter Anna
Aaron – Törköly Levente
Kim – Kovács Nóra
Erin – Madarász Éva
Fontanelle – Csőre Gábor
Meredith – Kokas Piroska

További magyar hangok: Galbenisz Tomasz, Szabó Andor, Hermann Lilla, Jakab Csaba,

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Bokk Tamás
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Juhász Anna
Produkciós vezető: –

A szinkront az AXN megbízásából SDI Media Hungary készítette.

dochollywood - 2018. 07. 04. 09:38

Egy igazán jól megírt poén kiállja az idő próbáját. 20 év ide vagy oda.
Mila Kunisnak igencsak bejöttek az újból elővett sorai :)

https://www.youtube.com/watch?v=fpMKdN_7KeA

Mate815 - 2018. 07. 04. 09:43

Még nincs berendelve az Altered Carbon 2. évadja, de a sorozat készítője azon van, hogy az alapul szolgáló könyvsorozat következő két kötetét kihagyja, hiszen például a másodikban egy világméretű háború van lefestve nukleáris hadviseléssel, űrutazással és intergalaktikus harccal az idegenek ellen.

Nagy gyökér ha pont ezt akarja kihagyni.

Tomi - 2018. 07. 04. 10:00

Mi az, hogy még mindig nincs berendelve az Altered Carbon 2. évada? Ennyi idő alatt rég dönthettek volna róla, hogy kell-e. Mikor lesz akkor újabb évad? Két évvel az első után? Ez nevetséges.
Nekem meg tetszik, ha a következő két könyvet kihagyják. Egy nyomozós első évad után egy atombombás, scifi háborús második nekem nagyon elütne. Háborúzás helyett olyan évad legyen, ami egy városban játszódik és még jobban bemutatja a jövő világát.

winnie - 2018. 07. 04. 10:03

tomi: a netflixnél nem gond az évadok között eltelő idő. de csak akkor fogják berendelni, ha van olyan koncepció, ami alapján berendelhetik. nyilván, ha van rá szándék (és szerintem van, mert nem kaszálták), akkor mennek a pitch-elések, a készítők előadják a koncepcióikat, amik nyilván elsőre és másodikra sem nyerték el a netflix tetszését, így mennek vissza újjal próbálkozni, vagy esetleg újabb showrunner-jelölteket hallgatnak meg, akiknek az elképzelései talán betalálnak. gondolom terítéken van más könyvek adaptációja, mint ahogy saját sztori is.

Silver-sama - 2018. 07. 04. 10:07

Ez tényleg nagy gyökérség. Az emberiségnek jelenleg pont olyan sztorira lenne szüksége…

heidfeld - 2018. 07. 04. 10:21

Humans magyar premierről lehet valamit tudni? Ez, Into to Badlands, Egy francia falu, Pestis amit még tévében nézek.
Utóbbi kettőről majd írok pár mondatot, mert igazán megérdemlik. Las Chicas Del Cable még a héten. Derry Girls beküldve.
És Imposters? Talált neki új helyet a gyártó? Kár lenne érte.

winnie - 2018. 07. 04. 10:24

egyikről sincs hír még…

Tyberius06 - 2018. 07. 04. 10:44

“Altered Carbon 2. évadja, de a sorozat készítője azon van, hogy az alapul szolgáló könyvsorozat következő két kötetét kihagyja”

Ööö… nemtom ki van vele tisztában, de az Altered Carbon alapjául a Takeshi Kovacs trilógia szolgál, szóval nincs olyan, hogy alapul szolgáló könyvsorozat, hanem alapul szolgáló trilógia… Ha kihagyja a következő két kötetet, onnan nincs tovább, akkor gyakorlatilag teljesen új történeteket kell legyártania… Mondjuk Game of Thrones esetében is elkanyarodtak az eredetitől, miután utol érték, csak ott Martin részt vett valamilyen szinten a folyamatban, itt nemtom mennyire vesz részt az eredeti író…

Deny - 2018. 07. 04. 12:08

“Ma” indult a TAR Canada S6 is.

Kissur - 2018. 07. 04. 12:09

Soproni forgatásról mondták: 19-én belső forgatás, kevés emberrel, 20-24-ig utcai forgatások lesznek sok statisztával. Útlezárásokra is számítani kell, mert kocsikat is kértek. Szerintem ez nem baj, hogy elmondtam.

Ace - 2018. 07. 04. 12:16

Remélem minél elöbb berendelik az Altered Carbont. Nekem semmi bajom nem lenne ha az első szezonhoz hasonló második évadot hoznak főleg ha maradnak a cyberpunk/noir vonalon.

kiskiraly - 2018. 07. 04. 12:17
zolij - 2018. 07. 04. 13:21

Tyberius06: az eredeti angol interjúból nekem az jön le, hogy a második könyv megvalósítása túl drága lenne, ezért valószínűleg dobják a trilógiát és írnak egy saját történetet az Altered Carbon univerzumon belül.

BulvÁron - 2018. 07. 04. 13:56

http://rtl.hu/sorozatklub/ujabb-sorozatpremierek-az-rtl-klubon

Végrevégrevégre! Jó sorozatok az RTL Klubon főműsoridőben? Váó! Deceptionnek örülök a legjobban mert a 10. rész óta nincs magyar felirat sajnos hozzá, és még mindig nem láttam a végét :(

kiskiraly - 2018. 07. 04. 14:42

Conan egy Cannes-i médiakonferencián beszél insider dolgoktól

http://kreativ.hu/televizio/cikk/__ha_trump_leszarfeszkezi_haitit__mi_3_napra_ra_haitin_forgatunk

karit - 2018. 07. 05. 00:50

“Még nincs berendelve az Altered Carbon 2. évadja, de a sorozat készítője azon van, hogy az alapul szolgáló könyvsorozat következő két kötetét kihagyja, hiszen például a másodikban egy világméretű háború van lefestve nukleáris hadviseléssel, űrutazással és intergalaktikus harccal az idegenek ellen.”

Gondoltam, beírom, mennyire igaza van, hisz’ ugyan ki a fenét érdekelne egy világméretű háború unalmas űrutazással meg intergalaktikával – aztán eszembe jutott a The Expanse hatalmas sikere, és a fene egye meg, lehet, hogy tényleg a kutyát se??

gromit - 2018. 07. 05. 18:37

“Új sorozat: Static”

Még jó, h oda van írva a készítő neve (Rob Beckett), különben fogalmam se lett volna, miről van szó, így meg beugrott, hogy volt már egy ilyen. Ja, hogy _ez_ volt az :o

Jellemző, h milyen mély benyomást tett rám a tavalyi Comedy Playhouse-os pilot, még a címére se emlékeztem. Igyekeztem kitörölni, h megint volt egy gyengus komédia-próbálkozás, a BBC meg richtig berendeli sorozatnak…

Hát, végülis ott vannak még mindig a panel show-k, ha nevetni akarok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz