login |

Hírpéntek

2018. 07. 06. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Holnapi magyar premier: Patrick Melrose, James Cameron – A science fiction története
 • Finálé: Humans S3, First Team: Juventus FC S1 (három rész!)
 • Teljes évados premier: (ez a nem semmi, 7 saját Netflix-premier) Sacred Games S1 (Netflix), Anne With an E S2 (Netflix), Samantha! S1 (Netflix), Free Rein S2 (Netflix), Inside the World’s Toughest Prisons S2 (Netflix), Comedians in Cars Getting Cofee S10 (Netflix), Somebody Feed Phil S2 (Netflix)
 • Magyar premier – RTL Klub: 07.17 Szemfényvesztők (Deception) 1. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: ősz Helix (Helix) 1. évad
 • A The Good Doctor szinkronhangjai.
 • Az Arrow 7. évadjában Stephen Amell végre fog kecskeszakállat viselni.
 • Fran Drescher megerősítette, hogy beszélgetnek a The Nanny (itthon: A dadus) című komédia felélesztéséről.
 • Az HBO-s Watchmen-sorozat nem a képregény egyenes adaptációja lesz, hanem eredeti történet új arcokkal és eddig ismeretlen karakterekkel, de persze ugyanabban az univerzumban, amit Damon Lindelof így akar némiképp remixelni.
 • A The Venture Bros. 7. évadja 08.05-én érkezik az Adult Swim-re.
 • A Lost in Space 2. évadjára állandó szereplőnek emelték ki Sibongile Mlambo-t (Angela).
 • 2017-ben a Hulu felhasználói több, mint 6 milliárd órányi prémium tartalmat streameltek, ami 60%-os növekedést jelent a korábbi évhez képest.
 • Új sorozat: Invincible – Amazon, animációs, készítő: Robert Kirkman és Cory Walker – saját képregényük alapján, showrunner: Simon Racioppa, egy felnőtteknek szóló szuperhős történetről van szó, aminek a főhős egy átlagos tinédzser – egy átlagos tinédzser, akinek az apja a világ legerősebb szuperhőse. A srác 17. születésnapja után észreveszi, hogy saját képességek kezdenek ébredezni benne, és apja elkezdi őt kiképezni.
 • Pilotberendelés: Resident Alien – Syfy, készítő: Chris Sheridan  – Peter Horgan és Steve Parkhouse képregénye alapján, egy sötét tónusú, twisted (erre mindig keresem a jó szót, és csak a béna ‘kifacsart’ jön tükörben…), komikus fish-out-of-water történet, amiben a Földön hajt végre kényszerleszállást egy Harry nevű földönkívüli, aki egy kisvárosi, colorado-i orvos személyazonosságát veszi fel, és lassan elkezd filózni titkos küldetésével kapcsolatos morális dilemmákon, feltéve a végső kérdést, miszerint megéri-e megmenteni az embereket?
 • A WWE SmackDown Live keddről átkerül péntekre 2019-től, amikor is már a FOX fogja adni, évi 52 héten keresztül. A WWE Monday Night Raw marad a USA csatornán, miután a szerződés 5 évvel meg lett hosszabbítva.
 • A Hulu berendelt egy 26 részes első évadot az Uglydolls játékfranchise alapján készítendő animációs sorozatból. (Előtte még készül belőle egy mozifilm is.)
 • A Boomerang berendelte a Bunnicula 3. évadját.
 • A The Handmaid’s Tale – 2×12-ről beszél a rész írója, Eric Tuchman, és Bradley Whitford (Lawrence) is mond ezt-azt.
 • Emmy-kerekasztal: komédia színészek (Louie Anderson, Marc Maron, Tony Shalhoub, Ray Romano, Sean Hayes, Tracy Morgan)
 • Színészek színészekkel beszélgetnek: Dakota Fanning és Freddie Highmore, J.K. Simmons és Edie Falco, David Harbour és Kyle Maclachlan,
 • Állandó szerep: Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Yahya Abdul Mateen II, Sara Vickers – Watchmen (HBO), Noah Mills – The Enemy Within (NBC)
 • Vendégszerep: Sheridan Pierce, Raúl Castillo – One Day At A Time (visszatérők), RJ Mitte, Grace Victoria Cox  – Now Apocalypse (visszatérők)
 • Interjú: Istenes Bence (műsorvezető), Sam Caitlin (a Preacher készítője), Mara Brock Akil (a Love Is ___ készítője), a Queer Eye főszereplői,
 • Istenes Bence az augusztusban újrainduló német X-faktorban kapott lehetőséget műsorvezetésre. Charlotte Worthig lesz a fő műsorvezető, a magyar srác backstage/kísérő műsor/online felületet kaphat.
 • Pilotszkript: The House of The Spirits – Hulu, készítő: ?? – Isabel Allende regénye (itthon: Kísértetházitt a magyar nyelvű hivatalos tartalom) alapján egy család 3 nemzedékének története a 70-es évekből, amiket diadalok fényesítenek és tragédiák árnyékolnak be.
 • Már 4 NFL-játékvezető vonult vissza a holtidényben, s nem egy közülük a médiában folytatja. Ami biztos, hogy Terry McAulay az NBC-hez kerül és a Sunday Night Football-on is dolgozni fog. A hírek szerint Gene Steratore pedig a CBS-hez megy.
 • Celebes epizódokkal tér vissza a Fear Factor az MTV-re 07.17-én. Itt a játékosok teljes listája, lesznek MTV-s arcok, hip hop előadók, reality sztárok, sportolók és netes figurák.

10 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2018. 07. 06. 09:29
Agent Coulson - 2018. 07. 06. 09:56

Ez a Watchmen-es dolog akkor most hogy is van? A 2009-es filmhez akkor nem is fog kötődni? Nézzétek el a tudatlanságomat de ezek már össze-vissza nyilatkoznak ezzel a sorozattal kapcsolatban.. :D

dochollywood - 2018. 07. 06. 10:07

Sabrina Bartlett és az érzelmek vihara..

https://www.youtube.com/watch?v=K1-TbFsJwnY

winnie - 2018. 07. 06. 10:23

Agent Coulson: azért nem nyilatkozhatnak összevissza, mert eddig talán nem is nyilatkoztak:) igazából sajtóinfók lehetnének (de nem nagyon vannak), valamint a lindelof-féle levél: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/06/21/level-a-watchmen-rajongoknak/

ebben szerepel az, hogy nem a képregény konkrét adaptációja lesz a sorozat, de kánonnak fogja venni azt, ami történt benne, az megtörtént (halál, egymásba szeretés, világ megmentés, stb.) viszont nem is folytatás lesz. ami biztos, hogy lesznek benne ismert és új karakterek, de nem véletlen, hogy hiába van meg a teljes szereplőgárda most már, nem tudni, hogy ki kit fog alakítani.

Theo - 2018. 07. 06. 12:06

LOST IN SPACE SPOILER lehet

Bár rég volt, de emlékeim szerint Angela már az úrállomáson volt, nem a hajón, amin csak heten maradtak, még a robot is lepattant, és azzal a Robinsonék átugrottak valahova. Én ebből azt gondoltam, hogy már csak ők maradnak szereplők, de akkor ezek szerint az űrállomás is utánuk ugrik valahogy?

Deny - 2018. 07. 06. 12:11

Egész jónak tűnik ez a Good Doctor-szinkron. Vadász Beát jó lesz ismét hallani sorozatban, egy ideje már nem hallottam sehol.

DaMan - 2018. 07. 06. 12:34

Azt a Nanny felélesztést nem bánnám, de csak ha nem vennék magukat túl komolyan, hanem mondjuk 10-12 részben egy fan-service szerű megoldás lenne az egész. Ha csak annyit csinálnak, hogy az eredetiről lemaradt generációnak meghozzák ahhoz a kedvét, már jó.

Thomas - 2018. 07. 06. 14:02

A Fear Factorból ezt a részt megnézném (meg szerintem Deny is:) a Survivor és BB-játékosokkal, ha nem felejtem el:)

Reality TV Royal Rumble

Abi-Maria Gomes, Sierra Dawn Thomas, Cody Calafiore, Zach Rance, Brendon Villegas, Rachel Reilly and Caleb Reynolds

kiskiraly - 2018. 07. 07. 01:17

Graham Lineham (Father Ted, IT Crowd Black Books stb) atya véleménye az új Michael Flatley rendezte filmről.

https://twitter.com/Glinner/status/1014850015364370432

Őszinte szavak :)

kiskiraly - 2018. 07. 07. 12:08

Endemoltól jó ajánlat esetén megszabadulna a Fox

Potenciális vásárlók:

Liberty Global
ITV
FremantleMedia (RTL Group)
Lions Gate Entertainment
Banijay Group (francia)
All3Media (Discovery)

https://www.broadbandtvnews.com/2018/07/06/big-guns-target-endemol/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz