login |

Hírszerda

2018. 07. 11. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Gyilkos játékok 1. évad (heti – két résszel indít), A főszerep 1-2. évad (teljes szezon), Ha szólít a szív 4. évad
 • Premier: The Outpost S1, Hit The Floor S4, Hack My Life S4 (S6), Foreign Correspondent S27, The Challenge S32, Most Expensivest S2, Counting Cars S8, Strange Evidence S2, 10 That Changed America S1, Outdaughtered S2, Post Radical S1, Holmes & Holmes S2, Married at First Sight S7, King of The Road S3, No Passport Required S1, Paid Off with Michael Torpey S1, Rattled S3, F*ck That’s Delicious S4
 • Magyar premier – HBO GO: 07.20 Fehér hó (Snowfall) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: szeptember Gyilkos játékok (Heathers) 1. évad
 • A La mafia uccide solo d’estate szinkronhangjai.
 • Ahogy várható volt, a távozó showrunner-ök miatt további változtatások voltak az STD-ben: a The Closer készítője, James Duff csatlakozott a Star Trek: Discovery írógárdájához executive producerként, nyilván ő fogja majd vezetni az írószobát Alex Kurtzman távollétében. Emellett Jenny Lumet consulting producer-ből (afféle részmunkaidős írói rang) co-executive producer lett, míg az eddigi co-executive producer Olatunde Osunsanmi executive producerré lett előléptetve, így ő lett a sorozat házi rendezője.
 • Aiden Turner szerint a Poldark fináléja után visszatérhet 10 évvel, hogy egy időugrást követően kövesse a karaktereket, akiket az idősebb színészek alakítanának, tehát nem szándékozik őszre festeni a haját.
 • A Netflix teszteli havi 17 dolláros előfizetési csomagját, amiért 4K-s felbontás jár egyszerre négy készüléken. Meg a HDR is oda kerülne be, amit végképp nem tudok, hogy micsoda.
 • Alaric karaktere vissza fog térni a The Originals-be, az utolsó előtti részre.
 • A Media Rights Capital megvásárolta Stephen King, The Outsider című regényének tévés adaptációs jogait, hogy 10 részes sorozatot gyártson belőle Richard Price készítésében. A pilotot valószínűleg Jack Bender rendezné. Egy thrillerről van szó, melyben egy borzalmas bűnténnyel vádolt ember ártatlansága a kérdés. Egy elismert kisvárosi polgárt, tanárember, két gyerekes apát azzal vádolnak, hogy groteszk módon megölt egy 11 éves gyereket – sziklaszilárd alibije ellenére, ugyanis a tetthelyen ott találták a DNS-ét és az ujjlenyomatát.
 • Török feldolgozást kap a Gilmore Girls.
 • A Jerusalem készítője, Bash Doran lesz a J.J. Abrams-féle HBO-s Demimonde showrunnerje.
 • Valamiért továbbra is sorozatként hivatkoznak rá, ezért feltüntetem itt is, hogy a Godzilla: Planet of The Monsters folytatása, a Godzilla: City on the Edge of Battle 07.18-án jön a Netflix-re.
 • A Boomerang berendelte a Dorothy and the Wizard of Oz 2. évadját.
 • Az NBC következő élő musical-je a Hair lesz.
 • Liz Flahive és Carly Mensch, a GLOW két showrunnerje beszél a 2×08 készítéséről. Itt pedig az író, Rachel Shukert mesél a részről.
 • Emmy-kerekasztal: rendezőnők (Melina Matsoukas, Jodie Foster, Helen Hunt, Lesli Linka Glatter, Pamela Adlon, Mary Harron, Tracy Ellis Ross),
 • Vendégszerep: Barret Swatek – Yellowstone (visszatérő), Tony Curran – Ray Donovan (visszatérő),
 • Állandó szerep: Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull, Ebon Moss-Bachrach – NOS4A2 (AMC), Arben Bajraktaraj, Rasa Bukvic, Lana Baric, Sebastian Cavazza – Besa,
 • Interjú: Lisa Joy és Jonathan Nolan (a Westworld készítői – magyarul!), Marti Noxon (a Sharp Objects készítője), Dalmar Abuzeid (Sebastian – Anne with an E), Lisa Edelstein (Abby – Girlfriends’ Guide To Divorce),
 • Az RTL Magyarország két digitális csatornát indít augusztus elsején. A SzeressMost telenovellákat fog adni, míg a NevessMost humoros tartalmakat.
 • Új sorozat: Kat & June Think Stuff! Overthinking with Kat & June – YouTube Premium, 6 rész, komédia, készítő: Mackenzie Yeager, társ-showrunner: Jen Braeden. Egy furcsa, de szép női barátság születéséről, mely során a felek reményeit, álmait és főként félelmeit hangosan kimondva halljuk. Szereplők: Tenea Intriago, Alexia Dox, Emily Hinkler, Elizabeth Hinkler, Sasheer Zamata, Justin Kirk.
 • Az Endemol Shine North America megvásárolta Celia Cruz önéletrajzi kötetének, a Celia: My Life-nak a tévés adaptációs jogait – a latin zene királynőjéről tervezett sorozat rendezője Kenny Ortega lenne.
 • A Comedy Central berendelte egy késő esti talkshow pilotját The Reductress Hour címmel, Abby Elliot műsorvezetésével, aki karakterben nőkkel kapcsolatos hírek abszurditását tárgyalná ki a Reductress szatirikus honlap stílusában. Ennek megfelelően a magazin készítői, Beth Newell és Sarah Pappalardo is ott vannak a készítői gárdában.
 • Az AXS TV megvette a The Women of Wrestling tévés jogait és 2019-től adni is fogja az élő műsorokat.

14 hozzászólás Ne habozz!

Ambriel - 2018. 07. 11. 09:33

Erre a török Gilmore Girlsre nagyon kíváncsi leszek. Majd kávé helyett vedelhetik a teát. :D

JKJ - 2018. 07. 11. 09:35

Azért nem annyira nehéz kideríteni, hogy mi is az a HDR. Inkább az az érdekes, hogy most is van HDR legngobb csomagban, de ez kikerülne és csak az új extra csomagban lenne benne.

winnie - 2018. 07. 11. 09:42

persze, megtudhatnám, lehet, hogy azóta rá is kerestem, csak amikor írtam, akkor nem tudtam:) annyira azért nem éreztem fontosnak. beleírom.

Spyblat - 2018. 07. 11. 10:08

Ugyan nekem elég a full hd, de HDR nélkül nek sokat ér sok esetben a 4K.

jesustomer - 2018. 07. 11. 10:09

Hát ha a SzeressMost dig.csatorna nem fogja adni a Szeress Most sorozatot akkor tökön szúrom magam.
Ilyen ziccert remélem nem hagynak ki :D
Uhh úgy emlékszem arra a sorozatra, mintha nagyon gáz lenne, de basszus kíváncsi vagyok, hogy milyen érzéseket hoz ki belőlem. Vagy a nosztalgia vagy a szégyen, vagy mindkettő :D

Kissur - 2018. 07. 11. 10:34

Mit jelent, hogy digitális csatorna? Tv-n fogható lesz, vagy olyan lesz, mint az RTL Most?
A Humor+ nem az RTL csoporthoz tartozik? Minek még egy humorcsatorna? Meg minek még két csatorna? Így is csak ismétlések mennek mindenhol. Ennyire megéri egy új csatorna elindítása a reklámokkal való bevételekkel?

csiri bá - 2018. 07. 11. 10:41

Kissur:
SzeressMost és NevessMost néven indít új ONLINE csatornákat az RTL

(majd’ egy hónapja máshol már írták)

BulvÁron - 2018. 07. 11. 10:47

@Kissur: Humor+ TV2 csoporté

Orso-borso - 2018. 07. 11. 10:59

Mi van Aiden Turnerrel? Ezt a mondatot így nem tudom értelmezni. Köszi.

winnie - 2018. 07. 11. 11:12

a sorozat majd valamikor folytatódhat, ha ez vége lesz, de nem most kerül majd sor arra, hogy öregítve eljátssza karaktere idősebb változatát.

zolij - 2018. 07. 11. 13:19

Eddig a Netflix Premium csomagjában (12 dollár / euró) volt a 4k és a HDR. Most annyi változna, hogy a HDR-t átennék az Ultrába, szóval kvázi egy (nem annyira) burkolt áremelésről van szó.

monti - 2018. 07. 11. 13:25

Török Gilmore?

Ott már az első mondat miat börtön jár :-O

nargli - 2018. 07. 11. 13:25

Orso-borso: A könyvsorozat 7. és 8. kötete között van 10 év időugrás. Amikor a 8. kötet kezdődik, akkor Poldark már 50 éves (Demelza pedig 40). A BBC sorozat jövőre érkező 5. évada, lezárja a 7. kötet történéseit. Tehát egy elkövetkező 6. évadban öregíteni kellene mindenkit, hiszen Aidan Turner pl. most lett 35, Eleanor Tomlinson meg 26. Erre mondta Aidan, hogy ő bizony nem festi őszre a haját, inkább vár 10 évet.:)

Orso-borso - 2018. 07. 11. 14:29

Értem köszi. Britek képesek éveket kihagyni két évad között, de ennyit azért talán nem. :) És még felül is bírálhatja a nézeteit. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz