login |

Virtuális Dark Matter-folytatás

2018. 08. 02. 17:46 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hírek, Kanada odavág,

A Dark Matter tavaly kapott kaszát a 3. évad után a Syfy-tól, de a készítő, Joseph Mallozzi nem hagyta annyiban. Na, nem arra gondolok, hogy a sorozat megmentéséért folytatott kampánya sikeres lett volna, hanem egyszerű megpróbálta a saját eszközeivel folytatni a sorozatot. De komolyan, Twitter-re megírta a 4×01-et.

Nem fogom leírni a sztorit, mindenki elolvashatja a viszonylag részletes, képekkel dúsított leírását az epizódnak: 1. felvonás, 2. felvonás, 3. felvonás, 4. felvonás és 5. felvonáshátha valakit érdekel, hogy mi lett volna akkor, ha nincs kasza.

Mallozzi blogja egyébként is tárháza (volt) a Dark Matter-höz egy csomó kiegészítő infónak, és persze korábbi sorozatáról, a StarGate-ről is sokszor ír.

3 hozzászólás Ne habozz!

veltea - 2018. 08. 02. 18:01

Már 4×02 is van.

Ace - 2018. 08. 03. 09:48

A gagyi Killjoys helyett ezt kellett volna megtartani. De hát mit is vártunk egy olyan csatornától aki képes volt kaszálni az Expanse-t te jó ég…

winnie - 2018. 08. 05. 09:00

ace: ismét: a syfy berendelte és adott két évadot az expanse-nek, ahelyett, hogy a premier után kaszálta volna. a syfy vitte volna tovább a sorozatot még így is, ha megkapják a gyártótól az ismétlési vagy digitális részjogokat. mindenki elkaszálta volna az expanse-t, te is. én is. ha nem, akkor téged kaszálnak el, kirúgnak, és aki a helyedre jön, az kaszálja el a sorozatot. két kegyelemkettes után bevésték neki a karót. ez nem érzelmek kérdése. lehet őket rosszfiúnak tekinteni, de a legrosszabb fiúk a nézők voltak. mármint a nemnézők.

a dark matter esetében pedig maradt a kevésbé nagyszabású sorozat. gondolom, ott is anyagi dolgokra korlátozódott a kérdés, hogy melyik maradhat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz