login |

Délelőtti videó 3.: The Dragon Prince

2018. 08. 05. 12:15 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Hogy miért lehet érdekes a Netflix nemsokára érkező új, animációs sorozata? Az egyik készítője a The Last Airbender vezető írója, Aaron Ehasz. A The Dragon Prince-ben két ember herceg valószínűtlen és szoros kapcsolatot alakítanak ki a megölésükre küldött elfin bérgyilkossal, majd epic küldetésre indulnak, hogy békét hozzanak háború dúlta birodalmukra.

Simán várós darab, nyilván nem tudják 55 másodpercben tényleg eladni a tovább mögött, az Airbender is csak egy idő után ütött be. A főbb hangok: Jack DeSena, Sasha Rojen, Paula Burrows.

4 hozzászólás Ne habozz!

Taz - 2018. 08. 05. 15:01

Hát ez így nem tűnik túl izgalmasnak, sima tucat fantasy így elsőre. De az Avatar miatt azért belenézek, még akár jó is lehet. Azért az Avatarnak ott volt a hihetetlenül szépen kidolgozott világ és mitológia, ami azért sokat dobott rajta. Remélem itt is hasonló lesz plusz jó karakterek és akkor jó lesz ez…

Nik91 - 2018. 08. 05. 18:01

Engem érdekelne, jó kis fantasy, ráadásul sárkányokkal, viszont a grafika annyira nem jön be.

pracsa - 2018. 08. 05. 20:20

Ezt a cell-Shaded szerű grafikát szokni kell. Talán folyamatában nézve nem olyan furcsa. Szép meg gyönyörű. Remélem a sztori minősége megüti a Korráét.

Lantos - 2018. 08. 05. 20:58

Hát sima rajzolt grafikával sztem jobb lenne.Meg két herceg megy csajszi ha jol vettem ki helyzetet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz